0-9
(645)
(200)
(15)
(88)
A
(1)
(3)
(5)
(3)
(1)
(128)
(16)
(1)
(60)
(5)
(1)
(1)
-
(1)
(1)

Absorba

1-1of1resultaten

Sortering

Absorba
1-1of1resultaten
vorige pagina
1volgende pagina

Baby-/kinderkleding tot 80% korting | Uitverkoop | Kleding Outlet voor baby's en kinderen

Absorba babykleding online kopen | Absorba kinderkleding online bestellen | limango
Voor je kleintje wil je natuurlijk het allerbeste. Ook als ze stiekem al niet meer zo klein zijn. Met de kinderkleding van Absorba kleed je je kinderen altijd hip en comfortabel aan. Of je nu een (prematuur) pasgeboren baby hebt of een tiener van 14 jaar oud. Een jongetje of een meisje. En of je nu lekker zachte en warme winterkleding nodig hebt, of juist vrolijke en luchtige zomerkleding. Absorba maakt alle musthaves voor jouw baby of kind. Bij limango vind je babykleding zoals boxpakjes en kinderkleding van Absorba in de sale. Kijk snel verder in onze outlet en shop Absorba kleding tegen hele voordelige prijzen!
Kwaliteit uit Frankrijk
Komt de naam Absorba je bekend voor? Dat kan kloppen. Absorba gaat namelijk al een poosje mee. Ruim 60 jaar geleden werd het bedrijf opgericht in Frankrijk. Sindsdien bleef het merk zich ontwikkelen. Daarbij verloren ze hun kernwaarden nooit uit het oog: kwaliteit, comfort, functionaliteit, know-how én een moderne uitstraling. Allemaal zaken die je mag verwachten als je een product van Absorba koopt in de outlet van limango.

Babykleding & kinderkleding voor jongens en meisjes

Binnen de collectie van Absorba vind je babykleding, ook voor pasgeboren baby’s en speciaal voor prematuur. Van rompers en boxpak, tot mutsjes en pyjama’s. Daarnaast vind je ook volop kleertjes voor kinderen die al wat groter worden. Van een warm vest of stoere hoodie, tot jeans, jurken en jassen. Absorba zorgt ervoor dat alle kleding heerlijk zit en dat kindjes er vrij in kunnen bewegen. Of ze nou net beginnen met kruipen of een drukke schooldag voor de boeg hebben.
Hoe vallen de maten bij Absorba?
Sommige merken staan er bekend om dat ze wat groot of wat klein vallen. Bij Absorba vallen de maten normaal. Je kunt dus gewoon de normale maat van je kindje bestellen, in plaats van een maat groter of kleiner. Kies dus gewoon wat je leuk vindt, en wat past bij jouw zoon of dochter en zijn of haar leeftijd!
Alle afdelingen werken samen
De stylisten, illustratoren en ontwerpers bij Absorba slaan de handen ineen om iedere collectie opnieuw te zorgen voor een comfortabele lijn, van fijne en zachte materialen die er ook nog eens heel hip uitzien. Of je nou zoekt naar een schattig roze of blauwe rompertje als kraamcadeau, naar een hippe, complete outfit voor je peuter of naar het eerste bh’tje voor je grote meid: je vindt het in het assortiment van Absorba. In trendy kleuren en met stoere prints en dessins, zoals streepjes, bolletjes en sterren. Een lekkere luchtige jurk voor in de zomer, of juist een lekkere warme winterjas en muts voor de koude maanden. Kortom: voor iedere situatie een geschikte outfit!
Ander babytextiel
Absorba maakt niet alleen heel schattige kleertjes, maar ook ander babytextiel. Met de aankleedkussens, stootkussens voor in de box en commodemandjes kleed je met Absorba ook de babykamer stijlvol aan. De voetenzakken van Absorba houden je baby lekker warm als je met de kinderwagen, buggy of autostoel op pad gaat.
Bestel Absorba kinderkleding online
In de outlet van limango koop je Absorba met flinke kortingen. Zo haal je nu wel erg voordelig comfortabele kleertjes voor een mooie prijs in huis! Heb je iets leuks gevonden in de sale? Dan bestel je bij ons veilig en gemakkelijk online.
Andere merken van limango
Met Absorba komt jouw kleintje altijd hip voor de dag. Is het Franse merk toch niks voor jouw zoon of dochter? Of zoek je net wat anders voor je kind? Geen zorgen, bij limango valt er genoeg te kiezen. Misschien vind je wel iets leuks bij BamBam, Noppies, LEGO Wear of Name It.

Misschien bevallen deze producten je ook:

6.2 million limango packages per year

* Op basis van de adviesprijs van de fabrikant

** Alle prijsopgaven zijn inclusief belasting en exclusief verzendkosten

ᵃ Bij een minimale bestelwaarde van €15.

ᶜ Alle informatie & voorwaarden op www.limango.nl/invite