0-9
(644)
(195)
(15)
(89)
A
(1)
(3)
(5)
(3)
(1)
(121)
(13)
(1)
(60)
(6)
(1)
(2)
(38)
(33)
(34)
(7)
(1)
-
(70)
(40)
(2)
(2)

Asics

1-90of90resultaten

Sortering

asics
1-90of90resultaten
vorige pagina
1volgende pagina

Asics sportmode met hoge kortingen

Asics heren, dames en kinder sportmode? | Asics Sale | limango outlet


Asics zijn vooral populair bij sportievelingen en liefhebbers van een casual look. Asics schoenen zitten namelijk heerlijk en hebben een sportieve uitstraling. Hierdoor zijn ze zowel geschikt voor het sporten als voor het dagelijks gebruik. Combineer de Asics Gel-Lyte bijvoorbeeld met je favoriete jeans en een T-shirt. Bovendien zijn er zowel Asics voor dames en heren als voor kinderen. Zo kan iedereen, jong of oud, genieten van een comfortabele schoen. Want als je lekker loopt, kom je met meer plezier je dag door. Of je nu even door de supermarkt loopt, een wandeling maakt in je pauze of een dag gaat winkelen; van een goede sneaker heb je maar al te vaak plezier. Wees daarom ook verstandig en investeer in de kwaliteit van Asics. Asics zijn bij limango bovendien voor een klein prijsje verkrijgbaar door de kortingen die soms hoog oplopen. Zo kan echt iedereen genieten van een mooi paar Asics aan zijn of haar voeten.
Waarom Asics?
Asics is niet voor niets wereldwijd bekend. Dit merk levert namelijk keer op keer kwaliteit, waardoor jij optimaal presteert. Door eindeloos te testen en te verbeteren ontstaan steeds betere sportschoenen. Hierdoor ben jij met Asics aan je voeten net iets sneller, spring je net iets hoger en houdt je het net iets langer vol. En het verbreken van een persoonlijk record, dat geeft natuurlijk de kick waar je het allemaal voor doet. Asics gelooft bovendien dat sporten het beste is dat je voor je lichaam kunt doen. Hiervan wordt je volgens Asics namelijk niet alleen gezonder, maar ook gelukkiger. En dat willen we natuurlijk allemaal wel. Het is dan ook niet voor niets dat Asics alles doet voor het verbeteren van jouw sportprestaties en -plezier. De pasvorm verbeteren, de schoen lichter maken of een gel systeem ontwikkelen; niks is te gek. Kies daarom ook eens voor schoenen van Asics en ontdek wat dit merk voor jou kan betekenen. Je zult jezelf verbazen.
Asics sportschoenen
Er zijn Asics sportschoenen voor iedere sport. Of je nu Asics hardloopschoenen, indoorschoenen of veldschoenen zoekt; het is er allemaal. Door deze ruime keuze vind je voor iedere sport gemakkelijk de juiste schoenen. Zo bieden Asics schoenen voor buitensporten bijvoorbeeld wat meer grip en kan je met volleybalschoenen beter springen. Op die manier is de Asics sportschoen die je draagt echt perfect afgestemd op de situatie. En omdat de sportschoenen van Asics in verschillende kleuren aan te schaffen zijn, kan je ook tijdens het sporten in een matchende outfit verschijnen. Witte Asics of Asics in het zwart passen overal bij en zijn dus gemakkelijk te combineren met verschillende sportshirts. Wil je juist lekker opvallen, kies dan voor een felle kleur. Weet je nog niet goed welke Asics sportschoen het beste bij jou past? Kies dan eens voor de klassiekers die al jaren favoriet zijn bij verschillende sporters. Zo is de Asics Gel-Kayano geliefd bij veel hardlopers. Varieer je graag in je trainingen ga je zowel korte afstanden rennen als lange afstanden joggen, dan is de Asics Fuzex echt iets voor jou. De Fuzex is van alle markten thuis en is geschikt voor meerdere trainingen. Laat je Nike, Adidas of Reebok sportschoenen dus zeker eens liggen en ervaar hoe de jarenlange verbeteringen van Asics jou vooruit helpen.
Meer dan alleen sportschoenen
Maar ook al is Asics vooral bekend van de sportschoenen, en dan met name de Gel-Kayano hardloopschoenen, toch is er meer mogelijk. Zo zijn er bijvoorbeeld ook Asics sneakers die je casual draagt. Deze staan leuk onder een blauwe spijkerbroek en een T-shirt. Maar ook onder een dikke trui voor mannen of juist zomerse shorts voor vrouwen staan ze goed. Het is dan ook zeker geen overbodige luxe om een paar sneakers in je kast te hebben staan. Ze zijn tegenwoordig zelfs onder rokken voor dames en jurken voor dames te dragen en komen dus echt ontzettend vaak van pas. De Onitsuka Tiger collectie van Asics ken je waarschijnlijk wel. Deze sneakers zie je regelmatig en zijn in vrijwel iedere uitvoering verkrijgbaar. Dus of je nu van zwart, blauw of groen houdt; er is ook gegarandeerd een Onitsuka Tiger sneaker voor jou. Maar ook de Gel-Lyte en Gel-Respector collecties zijn het bekijken zeker waard. Door de dikke zool die is voorzien van gel, voelt het met deze sneakers aan je voeten alsof je op wolken loopt. Hiermee is 's ochtends een sprintje naar de bus trekken dus ook geen probleem. Stoer, sportief en comfortabel; de perfecte combinatie.
Maak je sportoutfit compleet
Asics is vooral bekend van de gel sneakers en kwalitatieve sportschoenen. Maar omdat Asics sport zo belangrijk vindt, heeft dit merk ook goede sportkleding ontworpen. Draag als het wat kouder is bijvoorbeeld lange tights of een sweatbroek en combineer dit met een trui, vest of jassen. Als je liever binnen of in de zomer sport, zijn shorts, T-shirts en mouwloze tops juist een goede keuze. Asics biedt bovendien zowel sportkleding voor heren als sportkleding voor dames en sportkleding voor kinderen. Door kleding te kiezen waarin jij je lekker voelt, start je met wat meer zelfvertrouwen aan je training en presteer je beter dan ooit tevoren. Dus of je graag strakke sportkleding of juist wijde outfits draagt; bij Asics is het allemaal mogelijk. Weet jij al wanneer je jouw Gel-Lye of Gel-Kayano schoenen aantrekt?
Asics en meer
Wist je dat Asics vroeger Onitsutka Tiger heette? Asics was ooit begonnen met het maken van basketbalschoenen die waren afsgestemd op de eisen van de sterspelers van nationale basketbalteams. Toen was het merk Asics nog niet bedacht, maar heette destijds Onitsuka Co. Ltd, opgericht door Mr Kihachiro Onitsuka in Kobe, Japan. Door de jaren heen is Asics uiteindelijk ontstaan en richtte zich op de kwaliteit van de schoenen voor sporters. Daarnaast biedt Asics ook sportkleding en accessoires. Asics heeft veel mogelijkheden voor gewone sporters, atleten en professionele sporters. Bijvoorbeeld hardloopschoenen, tennisschoenen en indoorschoenen voor zowel kinderen als heren en dames.

Misschien bevallen deze producten je ook:

6.2 million limango packages per year

* Op basis van de adviesprijs van de fabrikant

** Alle prijsopgaven zijn inclusief belasting en exclusief verzendkosten

ᵃ Bij een minimale bestelwaarde van €15.

ᶜ Alle informatie & voorwaarden op www.limango.nl/invite