0-9
(644)
(195)
(15)
(89)
A
(1)
(3)
(5)
(3)
(1)
(121)
(13)
(1)
(60)
(6)
(1)
(25)
-
(10)
(7)
(2)

Babyface

1-16of16resultaten

Sortering

Babyface
1-16of16resultaten
vorige pagina
1volgende pagina

Babyface online en voordelig kopen bij limango | Kinderkleding

Babyface kinderkleding kopen? | Babyface Outlet | limango
Babyface is hét merk dat iedere ouder zou moeten kennen. Wat is Babyface voor een merk? Babyface ontwerpt de mooiste kinderkleding en babykledingvoor een fijne prijs. Klinkt dit je als muziek in de oren, dan vraag je je misschien af: waar is Babyface te koop? Het fijne antwoord hierop is: in de outlet van limango. Dat je de hippe kinderkleding ook bij limango vindt, is een groot voordeel omdat dit betekent dat je het met korting aanschaft. Bij limango in de outlet vind je namelijk alleen maar afgeprijsde artikelen. Deze kortingen zorgen ervoor dat de kleding van Babyface, en andere merken als Kids Up, Name It en [link-/kanz]Kanz, extra betaalbaar zijn. Hierdoor maakt het niet uit wanneer de kleding te klein wordt of kapot gaat door een val. Je schaft namelijk zonder problemen iets nieuws aan. Ook eens kennismaken met Babyface? Lees dan snel verder om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is.

Babyface voor de allerkleinsten

Kleertjes voor baby’s zijn vaak best duur. Dat is zonde, want je kleintje groeit hard, waardoor hij of zij het maar even past. Toch wil je natuurlijk ook dat de kleertjes van goede kwaliteit zijn. Je baby beweegt namelijk veel, en dan moet het uiteraard wel lekker zitten. Daarnaast slijt de babykleding hard wanneer je zoontje of dochtertje eenmaal leert kruipen. Daarom is de collectie van Babyface echt een uitkomst. Dit merk biedt je namelijk de perfecte prijs-kwaliteitverhouding. Wat er dan allemaal voor de newborns te vinden is? De newborn collectie van Babyface loopt van maat 50 tot en met maat 68 en is dus echt voor de allerjongsten. Bij ouders van newborns vallen de Babyface pakjes vaak in de smaak. Zo hoef je namelijk maar één kledingstuk te kiezen en bovendien blijft dit makkelijk zitten. Maar ook een los shirt met een broekje of rokje is eenvoudig in het assortiment babykleding te vinden. En heb je de mooie Babyface jurkjes voor meisjes al gezien? Er zijn zelfs jassen en sokken van Babyface verkrijgbaar, waardoor je dus in één keer een volledige outfit bij elkaar kunt shoppen.
Babyface voor kleine kinderen
Maar Babyface is er ook voor jonge kinderen met iets grotere maten. Dit is er voor zowel jongens als meisjes. Deze Babyface collectie begint bij maat 68 en is verkrijgbaar tot en met maat 116. Dit zijn dus kleertjes voor de jonge peuters en kleuters. Is jouw dreumes niet meer de allerkleinste, dan kun je dus nog steeds bij Babyface terecht. De collectie kinderkleding is bovendien erg divers. Denk aan een Babyface rokje met een shirt voor de meisjes en een Babyface broekje met een shirt voor de jongens. Maar ook andere kleertjes vind je genoeg. Kijk bijvoorbeeld eens naar de jurken, vesten en jassen van Babyface. Daarnaast heb je bij het uitzoeken van Babyface kinderkleding ook keuze uit een tal van kleuren. Hierdoor maak je zelf eenvoudig vrolijke combinaties en ziet je kleine er iedere dag weer stralend uit. Weet je niet goed hoe je kleuren combineert? Kies dan een Babyface kledingstuk in de favoriete kleur van je kind en draag hier wit, zwart of spijkerstof bij. Daarmee zit je namelijk altijd goed.
De garderobe van je kleine
Of je nu jongens of meisjes thuis hebt, het samenstellen van een garderobe werkt ongeveer hetzelfde. Limango geeft je graag een tip, zodat je straks gemakkelijk de juiste Babyface babykleding of Babyface kinderkleding uitzoekt. Het is handig om een paar bovenstukjes en onderstukjes aan te schaffen die op verschillende manieren te dragen zijn. Een zwart shirt is bijvoorbeeld zowel op een broek voor jongens als op een rok voor meisjes te dragen. Daarnaast is een broek of rok ook zowel met een shirt als met een trui of vest te dragen. Door een paar van deze makkelijk te combineren kleertjes aan te schaffen, heb je een basis waarmee je alle kanten op kunt. Bovendien kun je deze kleding later ook nog voor een broertje of zusje gebruiken. Vul dit verder aan met Babyface kleertjes die aan de laatste trends voldoen. Of kies er wat Babyface kleding in vrolijke kleuren en prints bij. Zo stel je heel eenvoudig modieuze outfits voor je dreumes samen. Heb je iets leuks van Babyface gezien maar twijfel je tussen twee maten? Dan is het handig om een maat groter te kiezen. Kindjes groeien namelijk hard, dus op die manier heb je langer plezier van je aankoop van Babyface. Kom je eens kijken welke Babyface kleding er voor jouw kind te vinden is?

Misschien bevallen deze producten je ook:

6.2 million limango packages per year

* Op basis van de adviesprijs van de fabrikant

** Alle prijsopgaven zijn inclusief belasting en exclusief verzendkosten

ᵃ Bij een minimale bestelwaarde van €15.

ᶜ Alle informatie & voorwaarden op www.limango.nl/invite