limango maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies.

Babyspeelgoed

(Momenteel 122 artikelen)

Babyspeelgoed Goedkoop Online Kopen | OUTLET -80%

Babyspeelgoed - Outlet Met Hoge Kortingen!


Babyspeelgoed goedkoop online komen, doen slimme ouders in de webshop van limango. Deze staat namelijk vol met leuke items waarmee je kindje zich gegarandeerd urenlang vermaakt. Hierbij kun je denken aan merken als Bright Starts, Oball en Smafolk. Dat is eens wat anders dan het standaard speelgoed van LEGO, Nijntje of Woezel en Pip dat ieder kind al heeft. En ook het speelgoed van Chicco, Playgro, Fisher en de Zoef en Toet collectie van VTech kan je dus eens laten liggen. Bovendien is het babyspeelgoed van limango ook nog eens scherp geprijst. Zo is niet alleen je baby blij met de keuze voor onze sale, maar jij ook. Het opvoeden van een kindje is tenslotte al duur genoeg.

Babyspeelgoed voor de allerjongsten

Wanneer de kleine nog maar net geboren is, kan hij of zij natuurlijk nog niet echt spelen. Toch zijn er al wat leuke kraamcadeaus te vinden. Denk bijvoorbeeld aan een heerlijk lief knuffeldier of een knuffeldoek. Deze zijn heerlijk zacht en hierdoor ook geschikt om in de box of het bedje te leggen. Zo heeft de baby iets om lekker vast te houden en rustig mee in slaap te vallen. Wanneer je de kleine juist bekend wilt maken met geluidjes zijn er ook leuke opties. Hang bijvoorbeeld een vrolijk diertje boven het bed waar geluid uit komt. Ander leuk
speelgoed met geluid is een armrammelaar in de vorm van een zacht beestje. Zo ontdekt de baby vanzelf dat het geluid ontstaat wanneer hij of zij beweegt. Dit is hartstikke leuk om te zien!

Na een paar maanden

Wanneer de baby iets ouder wordt, is de kans groot dat de kleine graag van alles vastgrijpt. Voor deze maanden vind je bij limango in de shop dan ook meer dan voldoende grijpspeelgoed, koop bijvorbeeld een rammelaar van Woezel & Pip voor je baby. Dit is gemaakt van stevig materiaal en gaat dan ook niet zo snel kapot als er mee gespeeld wordt. Bovendien bevat dit speelgoed ook geen kleine onderdelen die je baby in de mond kan stoppen. Zo gebeurt het spelen veilig en kijk je zorgeloos toe terwijl je zoon of dochtertje zelf de wereld ontdekt.

Peuterspeelgoed

Wanneer je baby'tje langzaam groeit en van een baby in een peuter of zelfs kleuter verandert, raakt het speelgoed ook aan vervanging toe. Kinderen leren namelijk ontzettend snel en hebben uitdaging nodig om zich te blijven ontwikkelen. Er zijn voor iedere leeftijd dan ook weer andere mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan peuterspeelgoed van VTech of Nijntje waarmee ze zelf door de kamer kunnen lopen, zoals een trekfiguur. Of leer ze over verschillende dieren met een leuk rijgboekje. Is je baby creatief? Koop dan een muziekmobiel van Playgro of Vtech Toet. Zo zie je dat het speelgoed gewoon met je kindje mee verandert en er iedere keer weer iets nieuws is om samen te ontdekken. Geniet ook gezellig samen van al het moois uit de shop.

Wellicht is het een idee om alvast naar [link=/kinder-speelgoed]kinderspeelgoed te kijken - je baby groeit namelijk erg snel op!