0-9
(677)
(215)
(20)
(90)
A
(1)
(2)
(5)
(2)
(60)
(19)
(1)
(44)
(5)
(1)
(706)
(47)
(25)
(13)
(1)
-
(34)
(25)
(6)
(5)
(4)

Bellybutton

1-42of42resultaten

Sortering

bellybutton
1-42of42resultaten
vorige pagina
1volgende pagina

Bellybutton Kleding Goedkoop Online Kopen | SALE -80%

Bellybutton Kleding - Outlet Met Hoge Kortingen!


Of het mogelijk is om Bellybutton positiemode goedkoop te kopen? Wel als je weet waar je moet zijn. Limango heeft namelijk een grote kleding outlet. Hier krijg je op werkelijk ieder kledingstuk en elk merk een korting die je normaal gesporken alleen in de sale vindt. Zo ook op de positiemode van Bellybutton. Nu is winkelen met korting natuurlijk altijd leuk, maar zeker tijdens je zwangerschap komt dit goed van pas. Waarschijnlijk ben je al meer dan genoeg kwijt aan alle voorbereidingen voor de baby. Een bedje bij Wehkamp, een romper bij Otto, een slabbetje bij Zalando en ga zo maar door. Bovendien draag je de positiekleding maar een paar maanden, dus het zou zonde zijn om hier onnodig veel geld aan uit te geven. Alleen inleveren op kwaliteit of als jonge vrouw niet volgens de laatste trends gekleed zijn, dat is natuurlijk geen optie. Daarom shop je je nieuwe Bellybutton zwangerschapsmode voortaan in de outlet van limango. Goedkoop, comfortabel en modieus; de ideale combinatie.
Wat mag je van de Bellybutton positiekleding verwachten?
Bellybutton is een modern merk dat precies weet wat je nodig hebt. Dit zijn bijvoorbeeld zachte stoffen en goede pasvormen. Het is namelijk al lastig genoeg als je buik steeds wat meer groeit, dus dan moet je je wel fijn voelen in de Bellybutton kleding. Dit begint uiteraard bij je lingerie voor dames. Maar ook een goede broek, een fijn shirt of een mooie jurk van Bellybutton maakt al een heel verschil. De positiekleding van Bellybutton rekt mee op de juiste plekken zoals de buik, borsten en billen. Hierdoor voelt het niet alsof je shirtje of jurk te strak zit en krijgt je buik voldoende ruimte. Bovendien biedt Bellybutton positiekleding die mooi om het lichaam sluit en het figuur goed laat zien. Maar voel je je hierin wat minder fijn, dan is er bij Bellybutton ook voldoende wijdvallende zwangerschapskleding om uit te kiezen. Het belangrijkste is natuurlijk dat jij je tijdens je zwangerschap helemaal op je gemak voelt. Hier helpt Bellybutton je dan ook graag bij. Verder is het fijn om te weten dat Bellybutton de trends op de voet volgt. Hierdoor is het gemakkelijk om er ook tijdens je zwangerschap steeds weer modieus uit te zien. Want als jij zelf lekker in je vel zit, dan is dat natuurlijk alleen maar goed voor de baby.
De Bellybutton babykleding
Bovendien heeft Bellybutton niet alleen kleding voor zwangere vrouwen, maar ook voor baby's. Wanneer je eenmaal bevallen bent, is het natuurlijk belangrijk dat ook je kleine fijne kleding heeft. Klik dus tijdens je zwangerschap ook gerust eens door de Bellybutton collectie voor baby's. Want niets is zo leuk als het uitzoeken van een nieuw broekje of shirtje en je helemaal voor te bereiden op de komst van je baby. Wanneer je Bellybutton positiekleding zoekt, let je vaak vooral op de pasvorm en het ontwerp. Bij babykleding is het vooral belangrijk dat je op het materiaal let. De meeste Bellybutton kleding is ook gemaakt van katoen. Dit is heerlijk zacht en irriteert de huid van je zoon of dochter dan ook niet. Dit is vooral belangrijk wanneer je bijvoorbeeld een romper of broekje voor je baby koopt. Deze kledingstukken komen namelijk veel in contact met het gevoelige huidje. Zo ligt je kleine straks heerlijk te slapen in de Joolz of Bugaboo slaapzak. Daarnaast is katoen ook nog eens gemakkelijk te wassen, wat wel zo handig is bij een baby'tje. Je gooit het vieze broekje of de romper gewoon in de was en laat de machine zijn werk doen. Een extra shirt, romper of broekje voor je baby komt dan ook altijd goed van pas. Je baby draagt dit namelijk iedere dag en zo heb je altijd een schoon exemplaar klaarliggen.
Bellybutton heeft mooie kleding voor elke fase van zwangerschap tot en met de eerste tijd met je baby. Want aanstaande moeders en kleine baby's verdienen alleen het beste. Kom je ook eens kijken wat er allemaal mogelijk is?
Naast Belly Button positiemode, hebben wij ook veel positiekleding of zwangerschapskleding van andere merken, zoals Babybjorn.

Misschien bevallen deze producten je ook:

6.2 million limango packages per year

* Op basis van de adviesprijs van de fabrikant

** Alle prijsopgaven zijn inclusief belasting en exclusief verzendkosten

ᵃ Bij een minimale bestelwaarde van €15.

ᶜ Alle informatie & voorwaarden op www.limango.nl/invite