0-9
(643)
(195)
(15)
(89)
A
(1)
(3)
(5)
(3)
(1)
(121)
(13)
(1)
(60)
(6)
(1)
(8)
(30)
(39)
(2)
-
(31)
(21)
(4)
(4)

Birkenstock

1-47of47resultaten

Sortering

Birkenstock
1-47of47resultaten
vorige pagina
1volgende pagina

Birkenstock Schoenen Goedkoop Online Kopen | SALE -80%

Birkenstock Schoenen & Sandalen - Outlet Met Hoge Kortingen!


Wil je je nieuwe Birkenstock schoenen goedkoop kopen? Dan ga je natuurlijk naar de online shop van limango. Hier vind je namelijk niet alleen Birkenstock schoenen in alle maten, maar profiteer je ook nog eens van fijne kortingen. En wist je al dat Birkenstock niet alleen fijne slippers heeft, maar ook nog schoenen in andere modellen aanbiedt? Van handige instappers tot sportieve slippers of juist dichte sneakers; het is er allemaal. Bovendien heeft Birkenstock ook schoenen voor zowel heren en dames als voor kinderen. Dit maakt Birkenstock een fijn merk voor het hele gezin. En het voordeel van je Birkenstock schoenen bij limango kopen, is dat je ze met korting aanschaft. Zo geniet je voor een kleine prijs van goede kwaliteit waar je jarenlang plezier van hebt.
De klassieke slippers en sandalen van Birkenstock
Birkenstock staat bekend om de fijne pasvorm en het goede voetbed. Het bekendste model is waarschijnlijk toch de teenslipper. Dit model heeft de naam Gizeh. De Birkenstock Gizeh slippers hebben een stevige zool en het voetbed is al voorgevormd. Dit geeft je voet de nodige ondersteuning en zorgt ervoor dat je er fijn op loopt. Bovendien is de Gizeh schoen gemaakt van speciaal materiaal waardoor je er niet snel in glijdt. Door deze kenmerken zijn de Gizeh slippers bij veel mensen ook populairder dan bijvoorbeeld Adidas badslippers of Havaianas en Teva teenslippers. Verder zijn deze Birkenstock Gizeh schoenen te herkennen aan de brede banden. En naast teenslippers zijn er ook sandalen met deze banden en hetzelfde voetbed verkrijgbaar. Ook de Birkenstock sandalen zijn er weer in verschillende varianten. Zo heb je bijvoorbeeld sandalen met een enkele band over de voeten, die de Madrid sandalen worden genoemd. Maar er zijn ook Arizona sandalen met een dubbele band of zelfs Milano sandalen met nog een extra hielbandje. Hoe meer bandjes de Birkenstock heeft, hoe beter deze om je voet blijft zitten. Wanneer je een langere afstand op je slippers of sandalen af wilt leggen, zijn Milano of Arizona schoenen van Birkenstock dan ook een echte aanrader.
Andere modellen van Birkenstock
Maar naast de bekende en geliefde Gizeh, Arizona en Madrid schoenen heeft Birkenstock je nog meer te bieden. Heb je bijvoorbeeld weleens gehoord van de Papillio collectie? Deze collectie is net zo elegant als deze klinkt en is dan ook zeker het bekijken waard. De schoenen en sandalen uit de Papillio collectie van Birkenstock zijn perfect voor dames die graag comfortabel lopen, maar dit het liefst wel in stijl doen. Zo zijn deze Birkenstock slippers en de sandalen bijvoorbeeld voorzien van dunnere bandjes of een kleine sleehak. Hierdoor zijn deze damesschoenen ook gewoon onder een feestelijke rok of jurk te dragen. Ook de Mayari slippers zijn wat vrouwelijker dan bijvoorbeeld de Gizeh, Madrid of Arizona slipper. De Mayari schoenen hebben namelijk een dun bandje over de rug van de voet en een gekruisd bandje bij de tenen. Dit geeft deze Birkenstock schoenen toch net een andere twist. Maar vergeet ook zeker niet eens naar de rest van het assortiment van Birkenstock te kijken. Zo zijn er bijvoorbeeld ook Birkenstock badslippers. Deze hebben hetzelfde model als de bekende Arizona, Madrid en Gizeh slippers, maar zijn gemaakt van ander materiaal. Bovendien zijn deze ook verkrijbaar in felle kleuren. Deze Birkenstock schoenen zijn daarom ideaal voor op vakantie. Je trekt ze namelijk gewoon aan langs de rand van het zwembad. En heb je ook weleens Birkenstock schoenen gezien in de andere seizoenen van het jaar? Met bijvoorbeeld de laarsjes en sneakers van Birkenstock komen zowel mannen als vrouwen namelijk ook comfortabel de herfst en winter door. Of loop in huis voortaan op pantoffels van Birkenstock als je het liefst nooit meer last hebt van koude voeten. Zo zie je maar; alles is mogelijk bij Birkenstock.
Ben je, net als vele anderen, ook fan van de Madrid modellen, de Arizona schoenen of de Gizeh teenslippers van Birkenstock? Klik dan gerust eens door het Birkenstock aanbod van limango heen. Elk Birkenstock paar is verkrijgbaar tegen een echte sale prijs waardoor je nog meer plezier hebt van je keuze. Kies, bestel en geniet ook binnen de kortste keren van het comfort van Birkenstock

Misschien bevallen deze producten je ook:

6.2 million limango packages per year

* Op basis van de adviesprijs van de fabrikant

** Alle prijsopgaven zijn inclusief belasting en exclusief verzendkosten

ᵃ Bij een minimale bestelwaarde van €15.

ᶜ Alle informatie & voorwaarden op www.limango.nl/invite