0-9
(644)
(200)
(15)
(87)
A
(1)
(3)
(5)
(3)
(1)
(127)
(16)
(1)
(60)
(5)
(1)
(26)
(25)
(18)
(7)
(3)
-
(36)
(15)
(9)
(7)

Brunotti

1-64of64resultaten

Sortering

Brunotti
1-64of64resultaten
vorige pagina
1volgende pagina

Brunotti uitverkoop | Outlet Sale | Outdoor & Wintersport

Brunotti outlet voor heren, dames en kinderen | Brunotti SALE | limango
Brunotti is een sportief merk voor heren, dames en kinderen. Brunotti heeft vooral een voorliefde voor alle sporten met een board. Voor wie in de zomer graag op een surfboard staat, zijn er dan ook mooie zwemshorts, bikini's en zonnebrillen. Daarnaast zijn er ook t-shirts en shorts. Ben je juist meer van het snowboarden, dan is de winterse kleding van Brunotti meer jouw ding. Denk hierbij aan lange snowboardbroeken, warme vesten en winddichte jassen. Dus of je nu een liefhebber van warme zomers of juist van koude winters bent; Brunotti is er ook voor jouw favoriete boardsports. Hoe valt Brunotti? De kleding valt gewoon zoals je dat gewend bent. Hierdoor is Brunotti kleding ook gerust online te bestellen. Heb je het snel koud en draag je daarom extra lagen tijdens je wintersport, dan kan het wel slim zijn om je trui of vest een maat groter te bestellen. Zo trek je er zonder problemen een extra shirt onder aan. Waar Brunotti te koop is? Je vind Brunotti kleding op heel veel plekken, maar ook in de limango outlet. Het voordeel van limango is bovendien dat alle kleding, anders dan bijvoorbeeld bij Intersport, het hele jaar door afgeprijsd is. Hierdoor scoor je altijd mooie koopjes en ben je voor slechts een klein bedrag voorbereid op je vakantie of stranddag. Welk Brunotti item voeg jij graag aan je garderobe toe?

Brunotti wintersportkleding | Brunotti skijassen & Brunotti skibroeken

Wanneer je gaat skiën of snowboarden, heb je natuurlijk veel kleding nodig. Het kan namelijk flink koud zijn door de wind bovenop een berg of door een val in de sneeuw. En je wilt natuurlijk niet eerder stoppen omdat je nodig moet opwarmen. Daarnaast ben je wel de hele dag in beweging. Het is dus belangrijk dat je skikleding niet alleen wind- en waterdicht is, maar tegelijkertijd ook van ademend materiaal gemaakt is. In de limango outlet vind je onder andere ski broeken en snowboardbroeken voor dames en ski- en snowboardjassen voor dames. Deze zijn los verkrijgbaar, waardoor je Brunotti skipakken naar eigen voorkeur combineert. Draag bijvoorbeeld een opvallende jas bij een broek in een basic kleur. Door in ieder geval één felle kleur te kiezen, val je goed op en vindt de rest je gemakkelijk terug op de piste. Verder vind je in de outdoor en sport collectie voor mannen ook warme broeken en jassen voor heren. En ook tussen de kinderkleding vind je voldoende warme Brunotti jassen en broeken. Bij je wintersportoutfit horen verder natuurlijk ook nog warme sokken, truien en vesten. Hoeveel lagen je draagt, is afhankelijk van hoe snel je het warm of koud hebt. Tot slot maken accessoires zoals snowboardhelmen in combinatie met snowboard- of skibrillen het helemaal af. Wil je je nieuwe Brunotti aankoop graag met andere merken combineren? Denk dan eens aan Oakley, O'Neill en Asics. Deze sportieve merken gaan namelijk goed samen.
Brunotti zwemkleding | Brunotti bikini
Op het strand kleed je je natuurlijk een stuk minder warm. Hier word je namelijk graag lekker bruin en bovendien is het op een zonnige dag al snel warm genoeg. Vooral zwemshorts en badmode voor dames is dan populair. Dit geeft je namelijk echt een zomerse beach look. Vrouwen hebben bij Brunotti bovendien veel keuze. Je kunt bijvoorbeeld een complete bikini kopen, maar voor wie dat wil zijn er ook losse bikinitops en bikinibroekjes verkrijgbaar. Zo stel je gemakkelijk je eigen Brunotti bikini samen. Kies bijvoorbeeld een opvallende bikinitop bij een zwart bikinibroekje of doe het juist andersom. Maar ook een volledig zwarte of juist gekleurde bikini is snel gevonden. Het is dan ook helemaal jouw keuze. Verder zijn er ook nog zomerse Brunotti accessoires verkrijgbaar. Schaf bijvoorbeeld een handige pareo aan waarmee je bedekt over het stand loopt of kies voor een grote Brunotti zonnebril. Omdat Brunotti een echt merk voor boardsports is, blijven de zwemshorts en je bikini goed zitten. Zwemmen, surfen of andere bewegingen zijn dan ook geen probleem met de badmode van Brunotti.
Overige kleding en schoenen van Brunotti
Maar naast de skijassen en skibroeken voor wintersport of bikinis en zwemshorts voor het strand, biedt Brunotti je ook gewone kleding. Denk onder andere aan een polo’s, shirts, shorts en broeken. Trek bijvoorbeeld eens een nieuwe Brunotti top of polo aan bij je favoriete hardloopschoenen. Wat je hier natuurlijk wel terug ziet, is de sportieve stijl. Dit maakt Brunotti outfits dan ook echt geschikt voor in je vrije tijd. Maak het eventueel af met Brunotti schoenen zoals slippers of sneakers en je outfit is helemaal compleet. Daarnaast zijn er ook jurken voor de warme zomer en jassen voor de minder warme dagen. Welke Brunotti kledingstukken ontbreken nog in jouw kast? Kies voor een scherpe prijs en haal jouw zwemshorts, bikini of skikleding ook bij limango.

Misschien bevallen deze producten je ook:

6.2 million limango packages per year

* Op basis van de adviesprijs van de fabrikant

** Alle prijsopgaven zijn inclusief belasting en exclusief verzendkosten

ᵃ Bij een minimale bestelwaarde van €15.

ᶜ Alle informatie & voorwaarden op www.limango.nl/invite