0-9
(644)
(200)
(14)
(87)
A
(1)
(3)
(5)
(3)
(1)
(125)
(16)
(1)
(60)
(5)
(1)
(23)
-
(22)

Coline shirts, jurken, truien, en meer

1-22of22resultaten

Sortering

Coline
1-22of22resultaten
vorige pagina
1volgende pagina

Coline


Coline is lastig met een ander kledingmerk te vergelijken. Het is een stuk betaalbaarder dan IVY& OAK alleen heeft wel weer veel van de kenmerk van het merk. Een groot verschil is dat je bij Coline veel kunt rekenen op unieke patronen. Wij kennen geen ander merk dat zoveel van dit soort bijzondere patronen gebruik maakt.
Een jurk van Coline verveelt dan ook nooit. Net als een broek of jumpsuit. Het gevoel dat je bij Coline krijgt, is er een van iemand die de wereld aan kan. Iemand die de wereld wilt zien en altijd op avontuur is. Je zou de kleding van Coline dan ook het best in de stijl ‘boho’ kunnen plaatsen. Een van de populairste kleding- en woonstijlen van dit moment (wordt ook wel bohemian genoemd).
Voor ons genoeg reden een Coline outlet te openen. Hier vind je kleding van Coline tegen een leuke prijs. Het leven is al duur genoeg. Met onze Coline sale verzeker jij jezelf van een betaalbaar winkelmandje.
Op deze pagina is zowel de outlet als een uitleg van de verschillende kledingstukken te vinden. Want voordat je kleding van Coline koopt, wil je zonder twijfel meer over het merk en de kleding ontdekken.
Waar komt Coline vandaan?
De meeste merken die op limango een eigen outlet hebben, zoals NA-KD en Gerry Weber, zijn bij iedereen wel bekend. Coline daarentegen niet. Dat terwijl Coline in 1993 in het zuiden van Frankrijk begonnen is. Daarvoor bestond het merk al wel alleen was het nog geen kledingmerk. Coline is namelijk in 1982 begonnen als parfumerie.
Tot 2007 is Coline een kleinschalige boetiek geweest met slechts één ontwerper. In 2011 kwam daar pas echt verandering in toen het de kans kreeg het creatieve team uit te breiden. Er werden ontwerpers aan het creatieve team toegevoegd en een kantoor in Amerika geopend.
Ondertussen is Coline kleding over de hele wereld te koop. De dameskleding richt zich vooral op kledingstukken als jurken, jumpsuits en salopettes. Doordat het merk de afgelopen jaren zeer in trek is, hebben we bij limango besloten de eerste Coline outlet te openen. Hier vind je het hele jaar door dameskleding van Coline in de sale!
Boho-chic, door Coline
Dat Coline zolang vrijwel geen naam in Nederland had, komt doordat het nooit echt heeft kunnen aansluiten op kledingstijlen die we hier leuk vinden. Totdat Boho, met vormen als Bohemian, Boho-Chic en Indian-Chic, in Nederland opkwam. Dit was de eerste keer dat Coline een raakvlak had met Nederland. Zoek maar eens op Instagram naar #boho. Je komt gegarandeerd wat kledingstukken van Coline in Nederland tegen!
Boho komt in een groot deel van de ontwerpen van Coline terug. De meeste jurken en jumpsuits vertonen elementen van deze kledingstijl. Zo is het kleurgebruik typisch boho en wordt er veelvuldig gebruik gemaakt van franjes, slierten en boho-patronen.
Kun jij je ogen van je nieuwe Coline jurk afhouden?
Als je op het Instagram-account van Coline rondkijkt, kom je al snel ontwerpen tegen waar je bijna niet je ogen van af kunt houden. Neem de Coline jurk, het populairste kledingstuk van Coline.
Iedere jurk die door Coline gemaakt is, is een kunstwerk. De patronen, het gebruik van materialen en kleur zorgen ervoor dat je uren naar een Coline jurk kunt kijken zonder je te vervelen. Het is duidelijk dat de ontwerpers inspiratie op hebben gedaan in Zuidoost Azië. In onder andere de boeddhistische delen van Indonesië, Thailand en Cambodja zijn de gebruikte patronen namelijk helemaal niet ongewoon.
Dit is de perfecte jurk om mee te nemen als je een van deze landen bezoekt. Een avondje uit of een diner aan zee in een boho Coline jurk past perfect in het plaatje!
Of een van de vele jumpsuits..
Mocht je liever de zomer ingaan met een jumpsuit dan een jurk, dan is Coline nog altijd je vaste adres voor boho-inspired kleding. De Coline jumpsuits zijn in dezelfde stijl als de jurkjes ontworpen en daarom een uitstekende toevoeging voor je garderobe.
Waar is kleding van Coline te koop?
Je moet goed zoeken om online kleding van Coline te kopen. Limango is een van de weinige online verkooppunten van dit merk. Naast limango, zijn er verschillende offline verkooppunten waarvan het overgrote deel zich in Frankrijk bevindt. Je maakt de meeste kans om Coline kleding in de winkel tegen te komen in een van de boetiekjes in en rondom Parijs.
Waar is Coline in de sale te vinden?
Voor een leuke prijs boho-kleding van Coline in de sale vinden? Dat is in de Coline outlet van limango mogelijk! Hier ontdek je de leukste Coline kleding tegen hoge kortingen. Als je goed zoekt, kom je kortingen tegen van tot wel 80% van de adviesprijs.

Misschien bevallen deze producten je ook:

6.2 million limango packages per year

* Op basis van de adviesprijs van de fabrikant

** Alle prijsopgaven zijn inclusief belasting en exclusief verzendkosten

ᵃ Bij een minimale bestelwaarde van €15.

ᶜ Alle informatie & voorwaarden op www.limango.nl/invite