0-9
(646)
(200)
(15)
(89)
A
(1)
(3)
(5)
(3)
(1)
(130)
(15)
(1)
(60)
(6)
(1)
(207)
(186)
(49)
(5)
-
(99)
(79)
(39)
(21)
(4)
(3)

Columbia

1-108of225resultaten

Sortering

Columbia
1-108of225resultaten
vorige pagina
123volgende pagina

Columbia online en voordelig kopen bij limango | Outdoorkleding Outlet | limango

Columbia kleding kopen voor heren, dames en kinderen? | Columbia Sportswear | limango
Columbia is al een lange tijd geliefd bij mensen die graag de wijde wereld in trekken. De outdoor kleding van Columbia zorgt er namelijk voor dat je goed beschermd op pad gaat. Zo is er bijvoorbeeld kleding die je warm of droog houdt. Maar er zijn ook mooie kledingstukken voor mensen die juist graag naar buiten gaan als de zon schijnt. De collectie van Columbia zit bovendien lekker en geeft je voldoende bewegingsruimte. Dit is wel zo fijn wanneer je wandelt, klimt of op een andere manier lekker actief bezig bent. Is Columbia een goed merk? Ja, dat is het zeker. Door de vele jaren ervaring weet Columbia namelijk precies waar op gelet dient te worden bij het ontwerpen van een nieuwe kledingcollectie. Bovendien worden kwalitatieve materialen gebruikt, waardoor je gegarandeerd plezier hebt van je aankoop. Tot slot vallen ook de maten normaal. Kies dus gewoon de maat die je normaal hebt. Heb je het snel koud en draag je dus vaak meerdere shirts onder je jas? Dan is het misschien slim om één maatje groter te kiezen wanneer je jassen bekijkt. Tot slot is de belangrijkste vraag uiteraard: waar is Columbia te koop? Het antwoord op deze vraag is heel simpel: in de limango outlet natuurlijk. Hier shop je Columbia voor heren, dames, kinderen én baby’s. Zo kan je echt met het hele gezin op pad. Daarnaast is het fijn dat je bij de online shop van limango korting krijgt op ieder Columbia item. Hierdoor is de goede outdoorkleding verrassend betaalbaar. Niets hoeft jou dus nog te weerhouden van die mooie tocht door de natuur.

De broeken van Columbia

Wat betreft kleding heb je bij Columbia ontzettend veel te kiezen. Of je truien en lange broeken of juist T-shirts en shorts kiest, is natuurlijk afhankelijk van de activiteit die op de planning staat. Maar door het ruime assortiment van Columbia is in ieder geval alles mogelijk. Zie je door de bomen het bos niet meer? Dan helpt limango je graag een handje. Qua broeken voor heren en broeken voor dames heb je eigenlijk vier opties. Zo kun je kiezen voor lange broeken, korte broeken, afritsbroeken en leggings. De lange broeken worden uiteraard vaak gedragen bij slecht weer. Maar deze zijn ook handig wanneer je veel buiten de paden loopt. Lange broeken beschermen je benen dan tegen planten en beestjes. Shorts zijn uiteraard vooral bedoeld voor zonnige dagen. Deze korte broeken nemen veel mensen dan ook mee op vakantie. Columbia shorts kan je bovendien niet alleen tijdens een stevige wandeling aantrekken, maar ook gewoon op de camping. Hierdoor heb je aan een kleine koffer al snel voldoende. Schommelt de temperatuur nogal of draag je graag het hele jaar door dezelfde Columbia broek? Dan is een afritsbroek echt iets voor jou. Afritsbroeken zijn namelijk zowel lang als kort te dragen, waardoor je de voordelen van beide combineert. Bovendien kan je hierdoor tijdens je trip gewoon je broek wat langer of korter maken als de omstandigheden daar om vragen. Tot slot zijn er nog Columbia leggings. Deze zitten strak om de benen en vinden veel mensen hierdoor fijn. Een legging laat je namelijk gemakkelijk bewegen en is bovendien van dun materiaal. Hierdoor neem je je Columbia legging ook eenvoudig mee.
Columbia truien en shirts | Columbia fleecevesten
Dacht je dat de keuze qua Columbia broeken al ruim was? Laat je dan vooral eens verrassen door het aanbod jassen, vesten, truien, blouses en shirts. Werkelijk alles is er. Maar de overeenkomst tussen al deze kledingstukken blijft toch wel de sportieve look. Als het lekker warm is, ga je natuurlijk voor een blouse of shirt met korte mouwen. Is het behoorlijk fris, dan komen jassen juist goed van pas. Deze jassen houden de kou en wind tegen, waardoor je goed op temperatuur blijft. Is de temperatuur lastig te voorspellen of verdwijnt de zon nog weleens achter de wolken? Schaf dan een handig jack aan. Een dunne jas is namelijk gemakkelijk in je rugzak te stoppen omdat deze jassen licht van gewicht zijn. Zo ben je altijd voorbereid op een frisse wind of kleine bui. Maar ook voor stevige buien zijn er voldoende jassen te vinden. Columbia zorgt er graag voor dat je comfortabel naar buiten kunt wanneer jij dat wil. Bekijk bijvoorbeeld eens een Columbia OutDry jack. Deze jassen draag je echt in elke regenbui.
Columbia in de limango outlet | Columbia winterjassen
Je Columbia outfit compleet maken doe je natuurlijk met schoenen. De juiste wandelschoenen of hardloopschoenen geven je namelijk de ondersteuning en zorgen er zo voor dat je je afstand moeiteloos aflegt. Ook deze wandelschoenen en hardloopschoenen biedt Columbia. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Ventrailia OutDry schoenen. En wat dacht je van SmartWool sokken voor in je wandelschoenen? Bij Columbia kun je echt voor een complete outfit terecht. Ook voordelig je Columbia outfit shoppen? Kijk dan in de limango outlet.

Misschien bevallen deze producten je ook:

6.2 million limango packages per year

* Op basis van de adviesprijs van de fabrikant

** Alle prijsopgaven zijn inclusief belasting en exclusief verzendkosten

ᵃ Bij een minimale bestelwaarde van €15.

ᶜ Alle informatie & voorwaarden op www.limango.nl/invite