0-9
(644)
(200)
(14)
(87)
A
(1)
(3)
(5)
(3)
(1)
(125)
(16)
(1)
(60)
(5)
(1)
(2)
(83)
(88)
(19)
(1)
-
(101)
(58)
(1)
(1)

Craft

1-108of159resultaten

Sortering

Craft
1-108of159resultaten
vorige pagina
12volgende pagina

Craft


Craft Sportswear, je kent het ongetwijfeld van de pistes, fitness of mountainbikeparcours in de buurt. Meer dan 40 jaar geleden kreeg voor het eerst een thermoshirt het label Craft. Sindsdien zijn er ontelbaar veel thermoshirts, hemden en jassen van Craft verkocht.
Voor vrijwel iedere sport is Craft een van de te overwegen merken. Dat Craft goede sportkleding maakt, is bij iedereen wel bekend. Dat het tegenwoordig ook meer aandacht aan het design van de kleding besteedt voor velen niet. Het wat oubollige en elitaire uiterlijk van Craft sportkleding is een stuk genuanceerder dan jaren geleden.
Nu is er nog genoeg Craft sportkleding waarbij deze stijl wel aanwezig is. Daarom ben je niet automatisch aangewezen op de vernieuwde designs. Je kunt zelf bepalen voor welk design je gaat. Zo hoeft een skijas niet het hippe ontwerp te hebben van een fitnesslegging.
In onze outlet nemen we je mee langs de nieuwe Craft Sportswear items waar kortingen tot wel 80% op te vinden zijn. Is dat genoeg korting om je aandacht vijf minuten te lenen?
Waar komt Craft vandaan?
Wist je dat de meeste mensen direct bij Craft denken aan een Amerikaans of Canadees bedrijf? Nu is dit niet heel gek, aangezien Craft een typisch Engels woord is en voor velen een synoniem voor winterse kleding is. Laat dat nu iets zijn waar je in Colorado (VS) of Whistler (Canada) terechtkunt. Craft kent zijn oorsprong echter op een hele andere plek: gewoon in Zweden!
Wat is er zo bijzonder aan Craft kleding?
Craft is natuurlijk niet zomaar bekend geworden. Het was het eerste merk dat het ondertussen bekende drielagensysteem ontwikkelde. Dit is het systeem van het op elkaar drukken van drie lagen stof wat ervoor zorgt dat items als fleece vesten, thermoshirts en waterdichte jassen zo goed werken.
De drie lagen bestaan uit een basislaag met daaronder een isolatielaag en waterdichte laag. Hierdoor wordt vocht afgevoerd, warmte geventileerd en kun je jouw normale activiteiten op een comfortabele manier uitvoeren.
Voor thermokleding is Craft altijd de eerste keus
Ga je binnenkort op een skivakantie, poolreis of het Noorderlicht in Lapland opzoeken? Dan is het belangrijk dat je warm bent aangekleed. Dit is natuurlijk niet met je gebruikelijke kleding mogelijk. Een normale trui en t-shirt is onvoldoende. Voeg je daar nog wat t-shirts aan toe, heb je het misschien helemaal niet meer zo warm.
Je hoeft er alleen niet meer van uit te gaan dat jij normaal kunt bewegen. Het comfort is natuurlijk helemaal weg. Wil je dit voorkomen? Dan kies je voor thermokleding. En dan is Craft het eerste merk waar je naar moet kijken.
Craft thermokleding maakt altijd gebruik van de eerder besproken drie lagen technologie. Hierdoor hoef je geen dikke laag kleding te dragen en houd je alle bewegingsvrijheid. De thermokleding is lekker dun en kan indien nodig van een extra fleece vest worden voorzien.
Fietskleding van Craft
Op de fiets is Craft minstens zo populair als op de piste. Staat de Tour de France of de Giro ieder jaar aan? Dan weet je zonder twijfel dat Craft door veel wielerteams gedragen wordt. De Craft fietsshirts zijn ontworpen om je op geen manier te beperken. Je outfit zullen je wielerprestaties nooit in de weg zitten, puur omdat je met alle flexibiliteit je gang kunt gaan.
Daar is je fietsoutfit nog lang niet mee af. Onder je Craft shirt, hoort een Craft fietslegging- of short. Hier kan eventueel een Craft slip of functionele [link=/hop/boxershortsboxershort onder gedragen worden. Als dat geen sportoutfit is die tegen alle weersomstandigheden bestand is..
Ook voor hardloopkleding is Craft het overwegen waard
Ben je helemaal gek op hardlopen? Wil jij ook altijd het maximale uit je run halen? Dan helpt de hardloopkleding van Craft je mogelijk net die ene extra stap te zetten zodat jouw pace beter wordt.
Zoals je in onze Craft outlet kunt ontdekken, zijn hier verschillende hardloopshorts en -shirts te vinden met de ondertussen bekende Craft technologie. Door de verschillende lagen kun je ook tijdens de wintermaanden een lange run doen. Voor jou zijn winterse temperaturen of tropische regenbuien geen blokkade meer.
Hoe valt Craft?
De pasvorm van Craft kan sterk per item verschillen. Fietskleding is over het algemeen wat strakker terwijl wintersport items een iets wijdere pasvorm hebben. Je kunt daarom altijd het best extra maten bijbestellen. Hierdoor weet je zeker dat je de juiste maten in huis haalt.
Waar is Craft te koop?
Craft Sportswear kleding is bij verschillende sportwinkels online en offline te koop. Wie online Craft kleding wilt shoppen, voor welke sport dan ook, is bij limango aan het juiste adres. Waarom? Dat beantwoorden we je graag in onze Craft sale..
De grootste Craft sale die geen einde kent!
Wie een Craft sale zoekt, is bij limango wel even zoet. Wij hebben een uitgebreid aanbod Craft sportkleding met kortingen tot wel 80% van de originele verkoopprijs. Dit geeft jou de kans veel meer Craft voor minder te kopen. Waar je onze Craft sale kunt vinden? Onze outlet begint aan de bovenzijde van deze pagina..

Misschien bevallen deze producten je ook:

6.2 million limango packages per year

* Op basis van de adviesprijs van de fabrikant

** Alle prijsopgaven zijn inclusief belasting en exclusief verzendkosten

ᵃ Bij een minimale bestelwaarde van €15.

ᶜ Alle informatie & voorwaarden op www.limango.nl/invite