0-9
(644)
(200)
(15)
(87)
A
(1)
(3)
(5)
(3)
(1)
(128)
(16)
(1)
(60)
(5)
(1)
(21)
(7)
(10)
(9)
(5)
-
(39)
(39)
(34)
(34)
(21)
(21)

Cybex

1-52of52resultaten

Sortering

Cybex
1-52of52resultaten
vorige pagina
1volgende pagina

Cybex mode en accessoires | voordelig en online | Outlet Sale

Waar staat Cybex voor | Kinderstoelen Outlet | limango
Autostoelen, kinderwagens en buikdragers. Dat is waar Cybex voor staat. Alleen bij limango vind je het grootste aanbod van autostoeltjes, kinderwagens, kinderstoelen, peuterstoelen en andere producten waardoor je jouw baby of kinderen veilig kunt transporteren. Wel zo’n fijn gevoel, voor jouw kinderen is immers alleen de meest veilige oplossing goed genoeg!
Wat is Cybex?
Cybex is een internationaal merkt dat producten maakt voor de veiligheid van kinderen. Het bijzondere van Cybex is dat de producten niet alleen 100% veilig zijn, maar ook nog eens elegant, stijlvol of modieus. Cybex gelooft dat een Cybex autostoeltje, een Cybex draagzak of een Cybex buikdrager niet saai hoeft te zijn maar gezien mag worden! Zo mag je de draagzakken van Cybex omschrijven als echte fashion items!
Ook houdt Cybex er bepaalde overtuigingen na als het aankomt op hoe veiligheidsproducten voor kinderen moeten worden gemaakt. Cybex gelooft dat kinderen zo lang mogelijk achterwaarts gericht getransporteerd moeten worden om bij een ongeluk de krachten zo goed mogelijk te verdelen. Ook vind je in onze shop producten van Cybex die nog veel meer andere innovaties bij zich dragen, zoals hun Isofix systeem, waardoor je je kind me de grootste veiligheid kunt vervoeren.

Wat voor producten van Cybex zijn er?

Naast de standaard kinderwagens en autostoelen maakt Cybex nog meer mooie en veilige producten voor de allerkleinste. Zo staat het merk bekend om zijn hippe en comfortabele buikdragers, waarmee je je baby eenvoudig overal mee naartoe neemt als je een stukje gaat wandelen. Bovendien zijn de buikdragers af te stellen zodat ze perfect passen bij je lichaam en het perfecte draagcomfort leveren.
De kinderwagens van Cybex rollen allemaal erg licht en zijn voorzien van alle gemakken die de wagens erg prettig maken voor je kind. Met rubberen banden zullen de wagens bovendien niet wegslippen. De wagens zijn allemaal eenvoudig inklapbaar, voorzien van een kap en een lekkere zachte voering voor je kind. Daarnaast zijn de wagens ook inzetbaar als buggy of mand, waardoor je in een klap alles in huis hebt.
Ook de autostoel van Cybex is van alle gemakken voorzien. Naast dat de autostoelen zorgen voor een hele hoge veiligheid, zijn ze ook nog eens erg gebruiksvriendelijk en makkelijk te installeren in je auto. Zo kost de veiligheid van je kind niet veel tijd, maar is deze wel erg goed!
Hoe is de kwaliteit van de producten van Cybex?
Cybex heeft een eigen veiligheidscentrum waarin de producten worden ontwikkeld en houdt er een aantal belangrijke veiligheidsprincipes op na en heeft veel patenten ontwikkeld op het gebied van kinderveiligheid. Hierdoor kan je ervan op aan dat je kinderen beter beschermd zijn wanneer er bijvoorbeeld een ongeluk plaatsvindt.
Ook de testresultaten van veel onafhankelijke onderzoeksbureaus wijzen uit dat de producten van Cybex voldoen aan de allerhoogste veiligheidseisen. De producten voldoen dus aan alle Europese veiligheidsnormen- en regels en krijgen hier de beste beoordeling, waardoor je je kind met een gerust hart kan transporteren!
Kan je bij limango ook andere merken kinderveiligheid krijgen?
In onze collectie vind je niet alleen een groot aanbod van producten van Cybex. Je kan er ook terecht voor andere merken. Wat dacht je van het wereldberoemde Maxi-Cosi, of merken als Bugaboo of Chicco? Wat voor merk je ook zoekt, bij limango vind je altijd het perfecte kinderzitje, kinderwagen of een veilige vervanger van de traditionele autogordel.
Bovendien haal je deze producten voor een hele goede prijs. Door onze manier van werken waarbij we de producten rechtstreeks van de fabrikant bij mensen thuis laten afleveren hebben we geen dure winkels of magazijnen nodig. Dit levert onze klanten hoge kortingen op tot wel 80%. Zo kan iedereen gebruik maken van de beste merken, zonder hiervoor de hoofdprijs te betalen.

Misschien bevallen deze producten je ook:

6.2 million limango packages per year

* Op basis van de adviesprijs van de fabrikant

** Alle prijsopgaven zijn inclusief belasting en exclusief verzendkosten

ᵃ Bij een minimale bestelwaarde van €15.

ᶜ Alle informatie & voorwaarden op www.limango.nl/invite