0-9
(677)
(214)
(21)
(89)
A
(1)
(2)
(5)
(2)
(61)
(19)
(1)
(43)
(5)
(1)
(709)
(2)
(4)
(1)
(3)
-
(6)
(3)

Desigual

1-9of9resultaten

Sortering

Desigual
1-9of9resultaten
vorige pagina
1volgende pagina

Desigual Mode Goedkoop Online Kopen | SALE -80%

Desigual: Mode voor Dames én Kinderen - Outlet Met Hoge Kortingen!


Wil je de mooiste Desigual kleding goedkoop kopen? Dat kan bij limango! Wij zijn namelijk de ideale webshop voor alle Desigual kleding. Van jeans tot jassen en van enkellaarzen tot truien: in onze outlet vind je het gegarandeerd. Niet alleen is het aanbod Desigual bij ons erg groot, maar wij bieden deze kleding ook aan tegen extreem lage prijzen. Nergens vind je dit bekende merk zo voordelig als in onze outlet. Dit komt omdat we alle labels in ons assortiment tegen hoge kortingen aan je verkopen. Dit geldt niet alleen voor Desigual, maar ook voor Superdry, Geox en Adidas. Heb je moeite om dit te geloven? Kijk dan snel rond in ons grote aanbod Desigual kleding en scoor je favorieten voor een spotprijsje!
Desigual is hét merk bij uitstek voor vrolijke vrouwen, die houden van kleur. Veel dames zweren bij de kleding van hoogwaardige kwaliteit en de vrolijke opdrukken van de jassen, denim jeans en truien. Hieronder een kort overzicht van wat je van Desigual zoal tegenkomt in de outlet.
Shirts
Het assortiment Desigual shirts is super divers. Alle shirts zijn gemaakt van supermooi stof met multicolor prints. Met een shirt van Desigual onderscheid jij je zeker van anderen. Door de vele kleuren in de shirts, combineer je deze moeiteloos met een hippe denim jeans of strakke legging en stoere enkellaarzen. Lange of korte mouwen, crossbody, een lage of hoge hals: bij Desigual kom je altijd een voor jou geschikt model tegen.
Tassen
Desigual verkoopt niet alleen shirts, denim jeans en enkellaarzen, maar ook de bekende en uitgesproken tassen. De tassen van Desigual zijn immens populair over de hele wereld en veel mensen betalen dan ook de hoofdprijs om met zo'n tas te mogen lopen. Limango geeft je de kans om ook een tas van dit mooie merk aan te schaffen, maar dan super voordelig! Kijk eens naar die hippe multicolor schoudertas of sporttas van het type Marteta met afneembare hengels. Of die fleurige Desigual Berlin handtassen en reistassen met veel opbergruimte. Als je rond surft, kom je ook de vele rugtassen tegen met toffe zakken erop. Deze rugzakken en andere tassen zijn er in verschillende maten. Een tas of rugzak van Desigual fleurt je hele outfit op!
Desigual is bij dames vooral bekend door het grote aanbod tunieken en jurken. Deze kledingstukken vliegen wereldwijd als warme broodjes over de toonbank. Toch hoef je niet bang te zijn dat je iemand ziet in dezelfde outfit: er zijn ontzettend veel verschillende jurken in oneindig veel multicolor prints. De kleurrijke tunieken combineer je eenvoudig met jeans of een legging. De jurken van Desigual zijn vooral erg leuk in de zomer. Maar tijdens feestjes draag je ze met een vest erover, zo heb je een ook chique optie.
• Enkellaarzen
Ook de enkellaarzen van limango zijn volop verkrijgbaar bij limango en draagbaar bij al je kleding. Of je bruine, zwarte, hoge of lage enkellaarzen zoekt, onze Desigual outlet heeft het voor je klaarstaan! Wanneer je een fan bent van het kleurrijke merk, kunnen ook schoenen niet ontbreken in je garderobe.
In onze online outlet vind je ook een hoop accessoires van Desigual. Deze vrolijk gekleurde sjaals, sieraden, paraplu's en portemonnees staan super bij effen shirts of jeans. Desigual accessoires maken zelfs een basic outfit extra tof met de kleurrijke dessins, en dat voor een absurd lage prijs bij limango! Maar Desigual is er ook voor in huis. Wat dacht je van een dekbedovertrek of hoeslakens van Desigual? Sla de winkel eens over en bestel iets wat niemand anders heeft!
Je kroost wordt door limango niet overgeslagen, want ook voor de kids en baby's heeft onze outlet een uitgebreid aanbod Desigual kleding voor de laagste prijs. Zo kom je er shirts tegen, maar ook vesten, jassen, jeans broeken, tassen en truien. Tevens zijn er voor baby's kruippakjes en leggings verkrijgbaar. Alles is van echte Desigual kwaliteit en gaat super lang mee. Daarnaast is alle kinderkleding super fleurig, wat je kind altijd extra laat stralen. Ook de schoenen van Desigual zijn er speciaal voor kinderen. Stoere roze schoenen van Desigual Luxor, of sandalen en slippers. Ook de Desigual ballerina vind je in ons aanbod kinderkleding. Wacht dus niet te lang en scoor een nieuwe garderobe voor een mooie lage prijs!
Desigual voor heren
Het aanbod herenkleding is kleiner dan de collectie voor dames als we het hebben over Desigual. Toch is het zeker de moeite waard om hier eens naar te kijken. Draag je als man graag Adidas, Nike of Geox? Dan vind je Desigual schoenen waarschijnlijk een prima alternatief. Ze zijn veel goedkoper dan Versace, Armani of Asics, maar hebben toch dezelfde elegante en dure look. Kortom, de outlet heeft voor iedereen wat te bieden. Bestel nu je favorieten!
Dus of je nu een jas of jurk van Desigual nodig hebt, je koopt het altijd met korting tijdens onze sale!

Misschien bevallen deze producten je ook:

6.2 million limango packages per year

* Op basis van de adviesprijs van de fabrikant

** Alle prijsopgaven zijn inclusief belasting en exclusief verzendkosten

ᵃ Bij een minimale bestelwaarde van €15.

ᶜ Alle informatie & voorwaarden op www.limango.nl/invite