0-9
(645)
(201)
(15)
(88)
A
(1)
(3)
(5)
(3)
(1)
(127)
(16)
(1)
(60)
(6)
(1)
(38)
(47)
(1)
-
(23)
(11)
(7)
(2)
(2)

Dockers by Gerli

1-38of38resultaten

Sortering

Dockers by Gerli
1-38of38resultaten
vorige pagina
1volgende pagina

Dockers by Gerli online en voordelig bij limango

Dockers by Gerli | Heren, dames & kinder schoenen | limango
Veterschoenen met een robuust karakter. Dat is kenmerkend voor het merk Dockers by Gerli. Het Duitse Dockers by Gerli werd opgericht in 1973. In eerste instantie werden de zogenaamde cowboylaarzen op de markt gebracht, maar deze werden al snel vervangen door de Dockers schoenen zoals we ze nu kennen. Deze stoere veterboots zijn er voor dames, heren en kinderen. Wil je dolgraag stevige schoenen van Dockers by Gerli in huis halen? Limango outlet heeft een veelzijdig aanbod Dockers by Gerli in de aanbieding. Of je nu op zoek bent naar boots, ballerina’s of sneakers, je vindt het allemaal onze outlet shop. Je korting loopt op tot soms wel 50 procent. Limango outlet werkt samen met Dockers by Gerli en dat is de reden waarom wij de schoenen tegen outlet prijzen verkopen. Sta stevig in je schoenen met Dockers by Gerli en ontdek wat limango outlet je te bieden heeft. De schoenen passen onder vrijwel elke outfit, dus dat is in jouw voordeel. Boots combineer je onder meer perfect met een denim broek, een geruit overhemd of ruwe trui. Met veterlaarzen creëer je een stoere uitstraling en val je ongetwijfeld op! Verder wordt de collectie Dockers by Gerli online periodiek uitgebreid, dus breng regelmatig een bezoekje aan onze webshop en profiteer van onze Dockers by Gerli sale.

Stevige en comfortabele kwaliteitsschoenen

Schoenen van het Duitse Dockers by Gerli zijn sportieve schoenen die je hoofdzakelijk draagt in je vrije tijd. De ontwerpers lieten zich destijds inspireren door de havenarbeiders en doen dat uiteraard nog steeds. Ze streefden ernaar schoenen te produceren die de kloof overbrugden tussen gewone schoenen en sneakers. Dit betekende daarmee de geboorte van de zogenaamde boots. Inmiddels is de collectie volop uitgebreid en ligt de focus vooral op de productie van mooie en kwalitatieve schoenen voor mannen, vrouwen en kinderen. Hierbij worden de meest actuele trends gerespecteerd. Sportiviteit, gemak en comfort zijn kenmerkend voor Dockers by Gerli. Dockers staat vooral bekend om de productie van laarzen en (veter)boots die onder meer goed van pas komen tijdens een wandelvakantie in Schotland of Scandinavië. Ze zijn gemaakt van leer en andere flexibele materialen. Bovendien zijn deze schoenen weerbestendig en dit is wel zo prettig tijdens een outdoor excursie! Voor vrouwen en kinderen zijn er de enkellaarsjes en ballerina’s. In de zomer profiteer je van onder meer instappers en sandalen. Kortom, voor het gehele jaar door zijn er Dockers by Gerli schoenen verkrijgbaar bij limango outlet die jou voordelen opleveren. Bekijk snel het actuele aanbod en profiteer van onze hoge kortingen. Dit maakt het lopen op schoenen stukken leuker, nietwaar?
Duurzame stoere schoenen
Net als bij webshops als Zalando en Sarenza kies je bij limango outlet met een paar Dockers by Gerli altijd voor duurzame kwaliteitsschoenen. Door het juiste onderhoud gaan de schoenen jarenlang mee, ongeacht wat voor soort model je aanschaft. Je verlengt de levensduur van Dockers by Gerli schoenen door gebruik te maken van schoenenbomen. Daarmee behoudt een schoen zijn mooie vorm. Verder is het belangrijk de schoenen regelmatig in te vetten of smeren. Hiervoor maak je gebruik van een borstel. Bij limango outlet koop je deze havenarbeidersschoenen met een prijsvoordeel dat oploopt tot soms wel 80 procent. Door regelmatig een bezoekje te brengen aan onze outlet shop, ontdek je hoe leuk het is om koopjes te scoren. Zodra je een paar Dockers by Gerli laarzen of sneakers bekijkt, zijn ze voor jou gereserveerd en kan niemand anders ze bekijken.
Wist je trouwens dat limango outlet nog veel meer topmerken in de aanbieding heeft? Richter Shoes, Timberland en Ricosta zijn slechts enkele merken die je tegenkomt in onze outlet shop. Kortom, voor goede kwaliteitsschoenen kun je met Dockers by Gerli boots of andere modellen uitstekend uit de voeten!

Misschien bevallen deze producten je ook:

6.2 million limango packages per year

* Op basis van de adviesprijs van de fabrikant

** Alle prijsopgaven zijn inclusief belasting en exclusief verzendkosten

ᵃ Bij een minimale bestelwaarde van €15.

ᶜ Alle informatie & voorwaarden op www.limango.nl/invite