0-9
(644)
(200)
(15)
(87)
A
(1)
(3)
(5)
(3)
(1)
(127)
(16)
(1)
(60)
(5)
(1)
(2)
-
(2)

Dogo

1-2of2resultaten

Sortering

Dogo
1-2of2resultaten
vorige pagina
1volgende pagina

Dames schoenen van Dogo | SALE | Korting tot 80%

Dogo Outlet | Dogo damesschoenen | limango
Dogo is hét merk voor vrouwen en meisjes die van vrolijke schoenen houden. De schoenen van Dogo zijn namelijk te herkennen aan vrolijke kleuren en drukke prints. Dit maakt de Dogo schoenen echt uniek en opvallend. Zo maak je met Dogo van een simpele outfit dan ook gemakkelijk een feestje. Hoe vallen Dogo schoenen? Deze vallen zoals je zou verwachten. Bovendien zijn veel schoenen, zoals de veterschoenen en sneakers, voorzien van veters. Door deze wat strakker of losser te strikken, zorg je ervoor dat de schoen perfect om je voet sluit. Verder is het leuk om te weten dat je Dogo bij limango in de outlet altijd met korting aanschaft. Dit maakt de speciale damesschoenen en kinderschoenen wat betaalbaarder en het winkelen dus nog leuker. Wacht dus niet meer op een speciale Dogo sale, maar shop Dogo in de outlet van limango altijd met korting.
Dogo zomerschoenen
In de collectie van Dogo vind je verschillende ontwerpen voor dames en kinderen. In de zomer zijn natuurlijk vooral de open schoenen populair. Denk hierbij bijvoorbeeld aan ballerina’s. Een ballerina voor kinderen staat netjes en is leuk bij een jurk te dragen. Bovendien zijn er ook veel vrouwen die pumps na een paar uur zat worden en dan overstappen op een ballerina voor dames. Deze damesschoenen lopen namelijk net zo lekker als pantoffels. Wil je je feestoutfit toch een speciale touch geven, dan kun je je pumps vervangen voor een Dogo ballerina in plaats van een zwart exemplaar. Wil je wel de hele avond op je hakken blijven lopen, bekijk dan ook eens de pumps van Dogo. Hiermee maak je je look harstikke feestelijk en heeft niemand door dat je dezelfde zwarte damesjurk als altijd draagt. Lopen pumps niet zo lekker maar draag je wel graag hakken, dan kun je ook naar sandalen met een dikke hak kijken. Sandalen zijn bovendien zowel bij een vrijetijdslook als bij een feestelijke outfit te dragen. Dit maakt sandalen dan ook een slimme investering. Mag het juist wel wat meer casual, dan zijn instappers een goede keuze. Instappers en slippers trek je eenvoudig en snel aan en zijn dan ook perfect voor in het weekend of op vakantie. Tot slot biedt Dogo ook sandalen zonder hak en speciale veterschoenen die bovenop de voet open zijn. Dit is perfect voor wie graag nette schoenen draagt, maar hier het liefst een bijzondere of zomerse twist aan geeft.
Dogo winterschoenen
Is het wat frisser buiten, dan kies je natuurlijk voor dichte schoenen die je voeten lekker warm houden. Ben je op zoek naar een vrolijke casual look, dan zijn Dogo sneakers een uitstekende keuze. Dat is eens wat anders dan de Converse gympen die vrijwel iedereen in de kast heeft staan. De gekleurde sneakers zijn bovendien een stuk makkelijker te combineren dan veel mensen denken. Met jeans en een basic top zit je bijvoorbeeld altijd goed. En tegenwoordig zijn sneakers en veterschoenen ook gewoon onder een jurk of rok te dragen. Ga dus vooral eens zelf voor de spiegel staan om te ontdekken wat jij leuk vindt. Hetzelfde geldt voor de Dogo laarzen. De enkellaarzen zijn lekker warm en draag je hierdoor waarschijnlijk met veel plezier. Daarnaast zijn laarzen en boots zowel onder een damesrok als onder een broek voor vrouwen te dragen. Trek er bijvoorbeeld een dikke trui bij aan en je hebt een lekkere look voor in je vrije tijd.

Schoenen van limango

Door de scherpe prijzen, het diverse aanbod en de keuze uit verschillende maten is er voor vrijwel elk meisje en iedere vrouw wel een mooi paar Dogo schoenen te vinden. Maar zijn de damesschoenen van Dogo toch niet helemaal jouw ding of kijk je graag eerst nog even verder, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Klik bijvoorbeeld eens door naar de damesschoenen van Tamaris, Zapato of Desigual. Ook hiervan zijn de sneakers, laarzen, sandalen, slippers en andere damesschoenen namelijk met korting aan te schaffen. Dus kom je jezelf ook eens verwennen met een nieuwe aanwinst voor je schoenenkast?

Misschien bevallen deze producten je ook:

6.2 million limango packages per year

* Op basis van de adviesprijs van de fabrikant

** Alle prijsopgaven zijn inclusief belasting en exclusief verzendkosten

ᵃ Bij een minimale bestelwaarde van €15.

ᶜ Alle informatie & voorwaarden op www.limango.nl/invite