0-9
(646)
(201)
(15)
(89)
A
(1)
(3)
(5)
(3)
(1)
(129)
(15)
(1)
(60)
(6)
(1)
(1)
-
(1)
(1)

Eastpak rugzakken, etuis, portemonnee, sporttassen

1-1of1resultaten

Sortering

Eastpak
1-1of1resultaten
vorige pagina
1volgende pagina

Eastpak


Op welke school je ook kijkt, links of rechts, je komt gegarandeerd een unieke verzameling Eastpak tassen tegen. De maker van onder andere rugzakken en koffers is alweer sinds 1960 actief. De naam Eastpak heeft het merk echter pas sinds 1976, wat ook het moment was dat je voor het eerst een rugzak van Eastpak kon kopen.
Niet veel later werd Eastpak dé Back-to-school rugzak van de Amerikaanse jeugd. Net als zoals we in Nederland op den duur konden zien, begon een grote groep jongeren de tas als de beste school rugzak te zien. En dat is niet zonder reden.
Eastpak tassen zijn bijna niet kapot te krijgen. Het bekendste model, Padded Pak’r, gaat moeiteloos de hele middelbare school mee. Een ideaal model voor de leerling die de rugzak het liefst op meters afstand op een stoel gooit, in het kluisje propt of er de oude boterhammen weken in laat zitten.
De beroemde Eastpak rugzak
In Nederland wordt de Eastpak vanzelfsprekend het meest door scholieren gedragen. Het gaat hier vrijwel altijd om ofwel het Padded Pak’r of Pinnacle model.
Eastpak heeft zijn bekendheid uiteindelijk vooral te danken aan de bouwkwaliteit. Monte Goldman wilde een tas ontwerpen die niet om de haverklap gerepareerd of vervangen moest worden. We geven al genoeg geld in het leven uit. We zijn al te vaak naar kortingen op zoek. Met een enkele Eastpak rugzak zou jarenlang geleefd moeten kunnen worden. En dat is het bedrijf meer dan gelukt.
Padded Pak’r of Pinnacle? Eastpak maakt het je moeilijk
De meeste bekendheid heeft Eastpak aan de Padded Pak’r rugzak te danken, die eventueel als laptop tas gebruikt zou kunnen worden door werkenden of als eenvoudige school rugzak. Dit model heeft namelijk geen laptopvak, waardoor je voor een echte laptop rugzak beter kunt uitwijken naar een ander model.
Het Pinnacle model is de grotere variant van de Padded Pak’r, waardoor het wat meer mogelijkheden heeft. Zo is aan de voorkant een geperforeerd vak te vinden en is de maximale inhoud in liters van de Pinnacle aanzienlijk meer. Voor middelbare scholieren is het alleen de vraag of deze extra inhoud wel nodig is. Een te grote rugzak voor school is namelijk wel het laatste wat je wilt.
De schoudertas als alternatief
Voor iedereen die liever niet een tas op de rug heeft, is de Eastpak schoudertas een uitstekend alternatief. Met een schoudertas ontlast je een groot deel van je rug van de bepakking. Hierdoor kun je, indien je het gebruik van een schoudertas als lichter ervaart, met minder ongemak je tas bij je dragen.
Daarnaast vinden sommige mensen de schoudertas er simpelweg mooier uitzien dan een rugzak. Als je een nette jas draagt, zorgt een rugzak ervoor dat de netheid van de outfit verdwijnt. Dat terwijl je nog zo’n mooie jas aangetrokken hebt! Door een Eastpak schoudertas te dragen, wordt de balans hersteld en kun je de nette uitstraling hoog houden.
Of wat dacht je van een Eastpak heuptas
Een heel andere manier om je spullen bij je te dragen, is door een van de Eastpak heuptassen te kopen. Je ziet de heuptas steeds meer. Dit komt doordat het een makkelijke manier is om kleine spullen, zoals je telefoon of je sleutels, dicht bij je te houden. En in onze Eastpak outlet kom je ze in overvloed tegen!
Aan te vullen met een etui, fanny pack of portemonnee
Wat in onze outlet (gelukkig) ook niet ontbreekt, zijn andere ‘accessoires’ van Eastpak om je outfit mee af te maken. Voor de Back-to-School scholieren onder ons, is de etui onmisbaar. Minstens zo sterk als de Eastpak rugzak en net zo mooi. Past perfect bij de Padded Pak’r of de Pinnacle!
Heb je al eens nagedacht over een fanny pack voor als je op vakantie bent? In een fanny back kun je jouw waardevolle spullen dicht op je lichaam bewaren zodat je spullen altijd veilig zijn. En daar past natuurlijk naadloos de Eastpak portemonnee in. Voorzien van handige vakjes voor je munten en pasjes.
Hoe lang heb ik garantie op Eastpak?
Eastpak geeft twee jaar garantie op onderdelen zoals de binnenvoering. Voor andere onderdelen geeft Eastpak tot wel 30 jaar garantie. Welke onderdelen dit precies zijn, is te vinden bij het meegeleverde label van jouw nieuwe Eastpak. Dit verschilt per product.
Hoe groot is een Eastpak?
De bekendste Eastpak tas, de Padded Pak’r, heeft een capaciteit van 24 liter en is 40 centimeter hoog, 30 centimeter breed en 18 centimeter diep. Dit is voldoende voor normaal dagelijks gebruik. Je kunt de grootte van andere Eastpak rugzakken eenvoudig ontdekken op de individuele productpagina’s.
Welke Eastpak rugzak is het best voor school?
De beste Eastpak rugzak voor school is de Eastpak Padded Pak’r. Alle spullen die een gemiddelde leerling voor een schooldag nodig heeft, passen in de Padded Pak’r. Toch een groter model nodig? Ga dan voor de Pinnacle of een model dat tussen het formaat van beide modellen valt.
Waar kan ik Eastpak kopen?
Je kunt Eastpak tassen en accessoires in onze Eastpak outlet kopen. Als Limango houden we de outlet het hele jaar ‘aan’, waardoor je altijd op de beste Eastpak sale kunt rekenen. Het is dan ook nooit moeilijk een mooie rugzak tegen een flinke korting op de kop te tikken.

Misschien bevallen deze producten je ook:

6.2 million limango packages per year

* Op basis van de adviesprijs van de fabrikant

** Alle prijsopgaven zijn inclusief belasting en exclusief verzendkosten

ᵃ Bij een minimale bestelwaarde van €15.

ᶜ Alle informatie & voorwaarden op www.limango.nl/invite