0-9
(646)
(200)
(15)
(89)
A
(1)
(3)
(5)
(3)
(1)
(130)
(15)
(1)
(60)
(6)
(1)
(51)
(128)
(67)
(5)
(1)
-
(68)
(50)
(47)
(14)
(14)
(5)

EMU dames schoenen, laarzen

1-108of136resultaten

Sortering

EMU
1-108of136resultaten
vorige pagina
12volgende pagina

EMU


EMU Australia, dat hebben we al eens eerder gehoord. De grootste concurrent van de welbekende UGGS hebben sinds kort een eigen outlet bij limango. En dat is niet onopgemerkt gegaan. De items van EMU zijn namelijk sneller dan het licht uitverkocht. Je moet dus opschieten: voor je het weet zijn die prachtige EMU laarzen al in het winkelmandje van iemand anders te vinden..
Het in 1994 opgerichte merk is in Nederland lang niet zo bekend als in Australië. Toch gaat het de laatste tijd goed met EMU. Doordat de laarzen en schoenen van EMU als zeer goed worden ervaren, zijn ze ook in Nederland meer in trek. Daarnaast investeert het Australische merk veel in maatschappelijke doeleinden. Zo wilt het milieuvriendelijke items maken die je met een goed gevoel kunt dragen.
Wist jij bijvoorbeeld dat EMU vrijwel uitsluitend kiest voor materialen die natuurlijk afbreekbaar zijn? Waarschijnlijk niet. Net als dat je mogelijk niet bekend bent met de vele EMU items die je in onze outlet kunt vinden.
Heerlijk warme EMU boots: je wilt er nooit meer uit
Soms heb je van die kledingstukken die je eigenlijk altijd zou willen dragen. Een losse hoodie, je sweatpants of je heerlijk warme schoenen. Als het op schoenen aankomt, zijn de EMU boots een grote kanshebber. De boots van EMU zijn alles wat je van comfort verwacht. Helemaal als het buiten kouder wordt, wil je helemaal niet meer je schoenen uitdoen als je thuis bent.
Meer dan 50 jaar geleden kwam de oprichter van EMU, Gordon Jackson, op het idee om een laars te maken en die volledig met schapenwol te voeren. Het was voor de Australiërs destijds even wennen dat een schoen zo warm kon zijn. Na een aantal jaar, was de warme EMU boot echter niet meer weg te slaan bij modieus Australië. Daalde de temperatuur? Dan werden de EMU schoenen meteen uit de kast gehaald.
Dit is tegenwoordig niet anders. EMU schoenen zijn nog steeds met wol gevoerd en daardoor heerlijk warm. Je bent er daardoor zeker dat zelfs bij de meest winterse temperaturen je voeten warm blijven.
Niet alleen als comfort wear
Veel mensen zien EMU als echte comfort wear. De pantoffels en boots van EMU zijn kortom met comfort in gedachte ontworpen, toch?
Dat klopt. De stijl van EMU is (gelukkig) ondertussen ook geaccepteerd voor andere gelegenheden. Waar het tientallen jaren geleden als opmerkelijk werd ervaren om EMU schoenen naar je werk te dragen, kun je hier tegenwoordig uitstekend mee voor de dag komen.
Wees dan vooral niet bang EMU items te dragen wanneer dat je uitkomt. Als jij een comfortabele dag op het kantoor wilt hebben, horen daar simpelweg EMU schoenen bij.
Meer dan alleen de klassieke EMU boots
Natuurlijk is EMU meer dan de boots. Het merkt heeft ook dit jaar weer totaal uiteenlopende ontwerpen uitgebracht. Deze ontwerpen zijn niet te vergelijken met de klassieke boots. Zo kom je EMU sandalen van leer tegen, canvas schoenen met een geweven voering en chelsea boots.
Toch is er een belangrijke overeenkomst tussen de nieuwe modellen en de klassieke EMU boots. Alle modellen zijn met duurzame materialen van hoge kwaliteit tot stand gekomen. Welke EMU schoenen je dus ook koopt: je eindigt nooit met een inferieure schoen.
Ga daarom niet meteen voor de klassieke EMU boots maar durf ook naar andere modellen te kijken. Waar de EMU boots ideaal zijn voor de koudere maanden, zijn er veel modellen die geschikt zijn voor de lente, zomer en herfst!
Verlaat de outlet niet zonder een paar EMU pantoffels
Als er een EMU item is waar we je van kunnen verzekeren dat het je gelukkiger gaat maken, zijn het wel de EMU pantoffels. Meer comfort ga je thuis niet krijgen dan met EMU pantoffels om je voeten.
Warme voeten een heerlijk sloffen door je woonkamer, van of op de trap richting je slaapkamer. Of het nu warm of koud is, EMU pantoffels zijn gewoon altijd comfy!
In de EMU outlet zijn een groot aantal pantoffels te vinden die je gegarandeerd de warmte bezorgen die je op bepaalde momenten vast goed kunt gebruiken. Het is alleen nog de vraag voor welke kleur jij gaat..
Waar is EMU te koop?
Wil jij items van EMU Australia kopen? Dan kun je bij limango uit tientallen EMU schoenen, pantoffels en sandalen kiezen. Om het nog leuker te maken, heeft ieder item uit onze outlet een leuke korting met zich meegekregen. Daardoor betaal je soms wel de helft minder!
Waar kan ik EMU in de sale vinden?
Vind jij EMU ook zo duur? Dan zoek je toch gewoon een EMU sale? Bij limango is het hele jaar door een sale van EMU items te vinden. Boots, pantoffels of schattige sloffen voor je kids: je kunt het zo gek niet bedenken of je komt het in onze EMU outlet tegen.

Misschien bevallen deze producten je ook:

6.2 million limango packages per year

* Op basis van de adviesprijs van de fabrikant

** Alle prijsopgaven zijn inclusief belasting en exclusief verzendkosten

ᵃ Bij een minimale bestelwaarde van €15.

ᶜ Alle informatie & voorwaarden op www.limango.nl/invite