0-9
(643)
(196)
(15)
(89)
A
(1)
(3)
(5)
(3)
(1)
(121)
(13)
(1)
(60)
(6)
(1)
(465)
(320)
(28)
(3)
(1)
-
(341)
(158)
(6)
(3)

G-Star Raw jeans, tops, jassen, jurken, en meer!

1-108of506resultaten

Sortering

G-Star
1-108of506resultaten
vorige pagina
12345volgende pagina

⭐ G-Star Raw sale outlet ⭐

G-Star Raw, iedereen zal het logo met de opmerkelijke G zich voor de neus kunnen halen. Wil je graag de mooiste kleding goedkoop kopen? Zowel dames als heren zijn bij limango ben je aan het juiste adres! Wij verkopen de mooiste G-Star Raw jeans, shirts, en jassen. Bij limango is er altijd korting, dus geniet van onze G-Star sale. We kunnen dit erg goedkoop aanbieden, dus in de G-Star outlet van Limango zit je goed! G-Star biedt een uniek 3D design in veel van hun kleding.

G-Star jeans voor heren met hoge korting


De G-Star jeans voor heren zijn heel populair. Deze broeken hebben erg hoge kwaliteit en een goeie fit. G-Star Raw biedt veel verschillende jeans, slim fit, baggy, alles wat je maar bedenken kan! G-Star Raw komt uit Nederland, het is een Nederlands merk. Door de 3D technieken die G-Star heeft wordt er een unieke pasvorm ontwikkeld. Hierdoor zijn de jeans zijn kwalitatief gezien een van de beste in de markt. G-Star is in een adem te noemen met andere merken als Diesel en Levi’s. Het merk staat niet alleen bekend vanwege de broeken, maar ook vanwege hun shirts, jassen, schoenen, en accessoires. Wist je dat ze zich inzetten voor duurzaamheid? Sinds 2007 zet G-Star Raw zich in voor een duurzame productie van al hun collectie. Dit is een van de redenen waarom superster Pharrell Williams met ze samenwerkt, sinds 2016 mag is hij zelfs mede-eigenaar! Samen met G-Star Raw heeft hij het project ‘’Raw for the Oceans’’ opgezet, hier wordt uit de oceaan geviste plastic gerecycled to spijkerbroeken! Neem een kijkje naar de 95 G-Star jeans, een van de beste jeans van het moment! Ook bieden wij de 3301 jeans aan, een must-have, deze jeans hebben de ideale pasvorm!
G-Star voor dames
Het is niet alleen een merk voor heren, er wordt bij limango ook G-Star voor dames aangeboden. Limango biedt niet alleen G-Star dames spijkerbroeken aan, er is ook een wijd assortiment aan G-Star jurken, G-Star dames blouses, damestops en damesjassen. Bij limango zitten de dames goed, want er zijn erg veel spijkerbroeken tegen hoge korting, en er is voldoende keuze! Voor de dames zijn er bijvoorbeeld wijde spijkerbroeken, skinny jeans, of cargobroeken, en dit is altijd in de sale!
G-Star tops
Buiten spijkerbroeken om biedt G-Star Raw ook kleding voor op het lichaam. G-Star heeft veel denim jassen, spijkerblousen, sweaters en t-shirts. Ook deze zijn gekenmerkt door de hoge kwaliteit die G-Star Raw heeft. Veel tops bevatten het logo van G-Star Raw, zo kan iedereen zien in wat voor merk je loopt! G-Star Raw, zoals de naam misschien al zegt, kan een rauwe uitstraling hebben. Bij de mannen collecties betekent dit dat de kleding een stoere uitstraling geeft. G-Star heeft veel unieke designs, waardoor je het vaak meteen al kunt herkennen of iemand G-Star Raw draagt.
Wist je dat?
Niemand minder dan Max Verstappen is ambassadeur van het merk G-Star! De F1 ster is de perfecte match voor het merk. Beiden zijn van Nederlandse komaf, met een bepaalde eigenzinnigheid en uitgesprokenheid. Naast Verstappen werkt G-Star met meerdere celebrities samen, wist je dat Jaden Smith, zoon van Will Smith, een ambassadeur is voor G-Star Raw? Door de duurzaamheid van het merk wilde Jaden zich graag voegen bij het merk. Samen hebben ze de collectie ‘Forces of Nature’ uitgebracht. Veel celebrities dragen deze kleding, waaronder diverse basketbalsterren en artiesten! De meest populaire G-Star kleuren zijn blauw, grijs, en zwart. Dit alles komt niet geheel als een verassing, aangezien G-Star Raw vooral denim kleding maakt met een stoere uitstraling! Deze kleuren passen daar perfect bij.

Misschien bevallen deze producten je ook:

6.2 million limango packages per year

* Op basis van de adviesprijs van de fabrikant

** Alle prijsopgaven zijn inclusief belasting en exclusief verzendkosten

ᵃ Bij een minimale bestelwaarde van €15.

ᶜ Alle informatie & voorwaarden op www.limango.nl/invite