0-9
(644)
(200)
(14)
(87)
A
(1)
(3)
(5)
(3)
(1)
(125)
(16)
(1)
(60)
(5)
(1)
(1)
(85)
(54)
(28)
(1)
-
(86)

Gil Bret

1-86of86resultaten

Sortering

Gil Bret
1-86of86resultaten
vorige pagina
1volgende pagina

Gil Bret Outlet Shop | Online Shoppen | Aanbiedingen

Gil Bret Outlet | Gil Bret mantels | limango
Gil Bret is een echte expert op het gebied van damesjassen. Door zich specifiek op dit kledingstuk te richten, heeft Gil Bret namelijk steeds meer kennis vergaard en zich goed gespecialiseerd. De jassen en mantels voor vrouwen zijn er in allerlei stijlen, waardoor er eigenlijk voor elke vrouw wel een mooie jas te vinden is. Als je je Gil Bret mantel in de outlet van limango shopt, krijg je bovendien een fijne korting. Hierdoor hoef je ineens niet zo diep in de buidel te tasten voor een nieuwe Gil Bret jas. Wanneer je even zoekt, kan je je favoriete jas uit de outlet shop soms voor minder dan de helft in je winkelmand leggen. Dat maakt het shoppen van jassen nog eens leuk. Zo kun je er bijvoorbeeld een mooi paar schoenen voor dames of een bijpassende damestas bij aanschaffen. Ontdekken welke Bret Gil jas het beste bij jou past? Lees dan snel verder.
Een jas van Gil Bret voor elke stijl | Gil Bret Outlet Shop
Het kan soms lastig zijn om te bepalen welke jas het beste bij je past. Zeker wanneer je twijfelt tussen verschillende jassen is het kiezen vaak behoorlijk moeilijk. Toch is het fijn om een jas te hebben die goed bij je past, aangezien je je jas dagelijks draagt. Daarom helpt limango je graag op weg.
• Houd je van een klassieke en nette stijl die te herkennen is aan jurken, pantalons en blazers? Dan is een mantel voor dames echt iets voor jou. Wanneer je je Gil Bret mantel overal bij wilt kunnen dragen, is een basic kleur als zwart, donkerblauw of beige een veilige keuze. Zoek je iets originelers, dan kan je bijvoorbeeld ook voor een ruitpatroon kiezen. Wil je juist kracht en vrouwelijkheid uitstralen met je mantel, durf dan ook eens voor opvallend rood te kiezen. Daarnaast heb je ook donsmantels voor de koude seizoen.
• Een klassieke stijl is in het voorjaar juist goed te combineren met een Gil Bret trenchcoat. Trenchcoats voor dames zijn namelijk tijdloos, zeker in een beige kleur. Draag er bijvoorbeeld nette broeken en blazers onder. Of combineer je Gil Bret jas op warme dagen met een dunne witte blouse. Bovendien zijn zowel witte sneakers voor dames als pumps prima opties. Wat de beste keuze is, hangt natuurlijk af van de rest van je look.
• Draag je liever broeken dan rokken en liever shirts dan blouses? Dan is jouw kledingstijl misschien beter te typeren als een sportieve stijl. In dat geval zijn de Gil Bret donsjassen goed met jouw kleding te combineren. Een Gil Bret donsjas is licht van gewicht, zit heerlijk en houdt je goed warm. Bovendien geven deze jassen je een casual look.
• Tot slot biedt Gil Bret ook jassen voor wisselvallige dagen. Dit worden ook wel tussenjassen genoemd. Deze vallen eigenlijk tussen zomerjassen en winterjassen in. Ook deze jassen heb je in verschillende stijlen. Denk bijvoorbeeld aan een chique cape voor dames die graag jurken dragen. Dit staat wat netter dan het dragen van vesten als jas. Houd je meer van een sportieve stijl, dan kun je eens de korte jassen voor dames van Gil Bret bekijken.

Jassen van limango | Gil Bret trenchcoat

Wil je ook graag eens echte Gil Bret jassen bekijken? Neem dan eens een kijkje in de limango outlet. Deze staat vol met prachtige mantels, sportieve jacks en warme winterjassen. En ook als de stijl van Gil Bret toch niet helemaal bij je past of die ene droomjas er niet tussen staat, is er nog genoeg mogelijk. Kijk dan ook eens naar de andere merken in de limango outlet. Alles wat je in deze outlet vindt, is namelijk flink in prijs gedaald. Denk ook aan bekende merken als Khujo en Vera Mont. Je dagelijkse look maak je dan alleen nog af met een mooie tas van bijvoorbeeld Gerry Weber of Tamaris. Zo ben je klaar voor elke gelegenheid. Of je nu boodschappen doet, naar je werk gaat of even gaat shoppen in de stad; je doet het allemaal in jouw favoriete stijl.

Misschien bevallen deze producten je ook:

6.2 million limango packages per year

* Op basis van de adviesprijs van de fabrikant

** Alle prijsopgaven zijn inclusief belasting en exclusief verzendkosten

ᵃ Bij een minimale bestelwaarde van €15.

ᶜ Alle informatie & voorwaarden op www.limango.nl/invite