0-9
(644)
(200)
(15)
(87)
A
(1)
(3)
(5)
(3)
(1)
(127)
(16)
(1)
(60)
(5)
(1)
(14)
(3)
(2)
(6)
-
(12)
(12)
(7)
(4)

Giro

1-19of19resultaten

Sortering

Giro
1-19of19resultaten
vorige pagina
1volgende pagina

Giro online en voordelig | Outlet Sale

Giro helmen, handschoenen en accessoires | Giro fietshelm online kopen | Giro kinderhelm
Giro laat jou graag veilig genieten van je favoriete sport en heeft daarom kwalitatieve helmen en accessoires ontwikkeld voor fietsers en sneeuwsporters. Het dragen van een goed passende en stevige helm is namelijk ontzettend belangrijk. Goede Giro helmen zorgen er namelijk voor dat je je niet bezeerd tijdens een val en hierdoor ook met een veiliger gevoel op pad gaat. Zo durf je net wat meer op je snowboard of laat je je kind zonder zorgen op pad gaan. En omdat een goede bescherming natuurlijk voor iedereen belangrijk is, zijn er Giro helmen voor heren, Giro helmen voor dames en ook Giro helmen voor kinderen. Bovendien scoor je deze Giro helmen bij limango altijd met korting. En deze kortingen kunnen flink oplopen. Hierdoor is er geen enkel excuus meer om er onbeschermd zonder helm op uit te trekken. Daarnaast biedt Giro ook bijpassende en onmisbare accessoires, zoals handschoenen, mutsen en brillen. En heb je al gezien dat deze bescherming ook heel mooi kan zijn? Met welke Giro items maak jij jouw sportoutfit compleet?
Giro fietshelm
Wist je dat Giro een merk is voor outdoor activiteiten? Giro is misschien wel het meest bekend van de fietshelm. Wanneer je goed oplet, zie je dan ook dat veel fanatieke fietsers deze Giro fietshelmen dragen. Dit komt onder andere door de kwaliteit van de Giro helmen. Giro biedt bovendien keuze uit verschillende soorten fietshelmen, waardoor je je keuze perfect op jouw wensen afstemt. Zo heeft iemand die graag door de modder gaat crossen bijvoorbeeld andere eisen dan iemand die graag zo snel mogelijk over het asfalt rijdt. Deze laatste kiest bijvoorbeeld de Giro Synthe. De Synthe helm koelt het hoofd namelijk goed en is heel aerodynamisch. Zoek je een Giro helm die licht van gewicht is en toch extra goed beschermd? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar de Savant MIPS fietshelm. Of je nu een racehelm of fietshelm voor in de stad zoekt; voor elke wens is er een Giro helm. Wat zijn jouw wensen?
De juiste Giro fietshelm kiezen
Voordat je de juist keuze kunt maken, zijn er een paar vragen die je jezelf moet stellen. De eerste vraag is natuurlijk welk type fietser je bent. Zoek je een Giro fietshelm waarmee je kind veilig naar school kan fietsen of wil je een Giro racehelm waarmee je zelf op zondagochtend iedereen voorbij gaat? Omdat elk type fietser andere behoeftes heeft, zijn er ook veel verschillende Giro fietshelmen. Zo is de Synthe helm bijvoorbeeld aerodynamisch, beschermen MIPS helmen extra goed, is de Savant helm licht van gewicht en sluit een Foray helm perfect om je hoofd. Nadat je het perfecte Giro model voor jouw wensen hebt gevonden, is het natuurlijk belangrijk dat je de goede maat kiest. De helm beschermt namelijk optimaal wanneer deze goed blijft zitten en netjes past. De meeste Giro helmen zijn onder de kin en aan de achterkant nog wat bij te stellen, maar de basis moet natuurlijk wel goed zijn. Wanneer je je hoofdomtrek wilt opmeten om erachter te komen welke maat je nodig hebt, dien je het meetlint over het voorhoofd en net boven de oren om het hoofd te leggen. En tot slot heb je soms ook nog keuze uit verschillende kleuren. Neem bijvoorbeeld een fietshelm die goed bij de rest van je fietskleding past of kies een opvallende kleur zodat auto's je niet over het hoofd zien.
Andere Giro items
Maar naast de bekende fietshelmen heeft Giro nog meer te bieden. Denk bijvoorbeeld aan fietskleding en fietsschoenen voor heren of dames. En wat dacht je van handige accessoires? Zo zijn handschoenen en mutsen vaak onmisbaar wanneer je in de kou gaat fietsen. Wanneer je je lichaam goed op temperatuur houdt, heb je meer plezier in het fietsen en maak je graag een wat langere tocht. Maar ook voor de echte liefhebbers van kou heeft Giro mooie producten. Want ook tijdens je wintersport dien je goed beschermd te zijn. Giro heeft daarom ook speciale helmen voor skiërs en snowboarders ontwikkeld. Denk hierbij aan helmen die je oren warm houden, waarvan de maat wat bij de stellen is en welke voor voldoende ventilatie zorgen. Kies bijvoorbeeld een opvallende kleur zodat je in de sneeuw goed opvalt en de groep je niet kwijtraakt. Je outfit voor de wintersport is bovendien nog compleet te maken met een Giro ski-/snowboardbril.
De Giro collectie van limango
Wil je graag goed beschermd op pad gaan, dan is het verstandig om een Giro helm en eventueel nog andere accessoires aan te schaffen. En wanneer je dit bij limango doet, hoeft het helemaal niet zo duur te zijn. Dus sta je op het punt je ski's of snowboard af te stoffen of haal je je fiets binnenkort weer uit de garage? Bekijk dan eens de Giro ski-/snowboard helmen van limango. Met welke helm op laat jij de rest zien wie het snelste is? Wordt het een Trinity, Aeon of toch een Foray helm? Giro: voor veilig en comfortabel sportplezier.

Misschien bevallen deze producten je ook:

6.2 million limango packages per year

* Op basis van de adviesprijs van de fabrikant

** Alle prijsopgaven zijn inclusief belasting en exclusief verzendkosten

ᵃ Bij een minimale bestelwaarde van €15.

ᶜ Alle informatie & voorwaarden op www.limango.nl/invite