0-9
(644)
(200)
(14)
(87)
A
(1)
(3)
(5)
(3)
(1)
(125)
(16)
(1)
(60)
(5)
(1)
(661)
(491)
(135)
(32)
(5)
-
(189)
(177)
(166)
(156)
(14)
(13)

Helly Hansen

1-108of506resultaten

Sortering

Helly Hansen
1-108of506resultaten
vorige pagina
12345volgende pagina

Helly Hansen


Helly Juell Hansen, een van de laatste in zijn soort. Als kapitein was Helly Juell veel op zee en maakte daardoor de meest bizarre omstandigheden mee. Storm en extreme kou waren de Noorse zeevaarder niet ongewoon. Maar of Helly Juell het nog jaren had volgehouden? Waarschijnlijk niet. Het kledingmerk Helly Hansen is namelijk door Helly Juell opgericht omdat hij vond dat het huidige aanbod werkkleding niet voor extreme weersomstandigheden geschikt was.
Aan het begin van de 19e eeuw werd Helly Hansen voor het eerst echt bekend. Samen met zijn vrouw bracht Helly Hansen als een van de eerste échte waterdichte werkkleding uit. Wat begon in een kleine kelder in Noorwegen groeide uit tot een toonaangevend outdoormerk dat een synoniem voor kwaliteit is.
Helly Hansen is al jaren niet meer een merk dat alleen door zeelieden gedragen wordt. De kleding die je onder andere in onze Helly Hansen outlet kunt vinden, is over de hele wereld geliefd. Zo kun je de jassen, broeken en truien van Helly in menig wereldstad tegenkomen.
De slimme kopers onder ons hebben opgelet, Helly Hansen is namelijk met korting verkrijgbaar bij limango. Het veelal prijzige merk wordt hierdoor een stuk betaalbaarder. Zo kost een Helly Hansen fleece opeens de helft minder. Net als de laarzen, caps en nog veel meer!
De ontwikkeling naar een modemerk
Helly Hansen richt zich van origine uitsluitend op werklieden. De Helly Hansen Workwear lijn heeft het merk op de meeste bouwplaatsen naam gegeven. Nog altijd is Helly Hansen Workwear populair en wordt het door veel werklieden gebruikt. Wat de oprichter, Helly Juell Hansen, waarschijnlijk nooit had verwacht is dat de kleding ook als mode-object gedragen wordt.
In eerste instantie werd Helly Hansen in de jaren 90 vaker gedragen onder de welvarende laag van onze bevolking. Zeilers kozen zonder na te denken voor het Noorse merk, waardoor het imago steeds luxueuzer werd. Zeilen is geen goedkope hobby, daarom kreeg Helly Hansen in ons land een gigantische boost.
De jaren hierna kwam je uit het niets Helly Hansen kinderjassen op de verschillende schoolpleinen tegen. Kinderjassen die je ook vandaag nog kunt vinden in het assortiment van Helly Hansen.
Tot enkele jaren geleden was dit in Nederland de belangrijkste doelgroep van Helly Hansen. Dat veranderde toen ook streetwear liefhebbers met kleding van Helly Hansen begonnen te experimenteren. Hoodies, parka’s en accessoires van Helly Hansen waren niet aan te slepen.
Helly Hansen en streetwear
Ondertussen is het helemaal niet meer vreemd om in de Pijp een tiener in een Helly Hansen jas rond te zien lopen. Voor kinderen en tieners is het aanbod bij Helly Hansen enorm, waardoor het betrekkelijk eenvoudig is een stijlvolle outfit samen te stellen.
Ook brengt Helly Hansen sinds enkele jaren een eigen streetwear lijn uit. Deze lijn heeft een compleet ander design dan wat we van de gebruikelijke Helly Hansen collecties gewend zijn. Je kunt de kledingstukken het best vergelijken als een combinatie van workwear en de normale Helly Hansen collectie. Absoluut het overwegen waard als het aan ons ligt.
Kinderen kunnen met Helly Hansen alle kanten op
Je kon het kort al even lezen: Helly Hansen heeft voor kinderen een gigantische collectie waar altijd wel wat bij zit. Lekkere warme winterjassen, een handige schooltas of juist een functioneel fleece vestje. Als je vandaag voor je kinderen Helly Hansen aan het shoppen bent, is onze outlet het adres om dit goedkoop te doen.
Ga je met de kinderen op skivakantie? Dan kun je net zo makkelijk voor de winteruitrusting bij limango voor Helly Hansen skibroeken, jassen en truien winkelen. Voor zowel jongens als meisjes is er ontzettend veel leuks te vinden waarmee ook nog eens bescherming geboden wordt voor de koude wintermaanden.
Kortom, voor alle leeftijden is Helly Hansen een must!
Welke leeftijd je ook bent, Helly Hansen heeft de kleding die je nodig hebt. Kleding die je door weer en wind beschermen maar ook stijlvolle boven- en onderkleding. Zoek je nieuwe schoenen of laarzen? Dan zijn er in onze Helly Hansen outlet veel kanshebbers te vinden om jouw nieuwe schoenen te worden.
Behalve de kleding, heeft Helly Hansen uitstekende accessoires. Functionele rugzakken, warme handschoenen en mutsen in de stijl van het Noorse kledingmerk. Voor de bouwlieden blijft Helly Hansen Workwear bestaan, alleen daarvoor moet je toch echt naar de Helly Hansen winkel toe!
Hoe valt Helly Hansen?
Voor alle leeftijden en geslachten valt Helly Hansen naar normale maatvoering. Mocht het zo zijn dat de maatvoering afwijkt, is dit altijd op de desbetreffende productpagina te vinden.
Waar is Helly Hansen te koop?
Helly Hansen is door het hele land én bij tal van webwinkels te koop. Een van de leukste online outlets voor Helly Hansen kleding voor heren, dames en kinderen, is natuurlijk limango.
Waar vind ik een Helly Hansen sale?
De grootste Helly Hansen sale van dit moment met honderden kledingstukken voor kinderen en volwassenen is bij limango te vinden. Als je goed zoekt, kom je kortingen van tussen de 60% en 80% tegen!

Misschien bevallen deze producten je ook:

6.2 million limango packages per year

* Op basis van de adviesprijs van de fabrikant

** Alle prijsopgaven zijn inclusief belasting en exclusief verzendkosten

ᵃ Bij een minimale bestelwaarde van €15.

ᶜ Alle informatie & voorwaarden op www.limango.nl/invite