0-9
(646)
(200)
(15)
(89)
A
(1)
(3)
(5)
(3)
(1)
(130)
(15)
(1)
(60)
(6)
(1)
(5)
(5)
(1)
(1)
(1)
-
(13)
(13)
(2)
(2)

Kidkraft

1-13of13resultaten

Sortering

KidKraft
1-13of13resultaten
vorige pagina
1volgende pagina

Kidkraft online en voordelig kopen bij limango

Kidkraft keukens, poppenhuizen, woonaccessoires, en veel meer | Kidkraft | limango
Kidkraft is vooral geroemd om de poppenhuizen en speelkeukens. Deze zijn namelijk van uitzonderlijke kwaliteit en hebben al vele jaren kinderen ontzettend veel plezier bezorgd. Maar ook ander Kidkraft speelgoed is er in overvloed. Denk bijvoorbeeld aan Kidkraft poppen, treinen, een vloerpuzzel, een prinsessenkasteel of ander houten speelgoed. Er is dus meer dan genoeg te vinden om de speelgoedkist mee te vullen. En ook wat outdoor speelgoed betreft is er bij Kidkraft van alles mogelijk. Waar Kidkraft te koop is? Natuurlijk kun je naar de website van Kidkraft zelf gaan, maar het is nog leuker om eens in de limango outlet rond te neuzen. Het Kidkraft speelgoed dat je hier vindt, is namelijk flink afgeprijsd. Zo worden een Kidkraft poppenfamilie, een vloerpuzzel of een kinderkeuken een stuk voordeliger. Dat is wel zo fijn wanneer je eens een leuk cadeau wilt geven, maar hier liever niet teveel geld aan uitgeeft. En zeg eens eerlijk, wie koopt nieuw Kidkraft speelgoed nu niet het liefst met een flinke korting? Tot slot houdt Kidkraft niet op bij speelgoed, maar is er ook op het gebied van wonen genoeg te vinden. Denk bijvoorbeeld aan vrolijke Kidkraft dekbedovertrekken of zelfs complete Kidkraft bedden.

Kidkraft poppen en poppenhuizen

Zoek je een prachtig poppenhuis voor je dochter, dan ben je bij Kidkraft zeker weten aan het goede adres. Heb je bijvoorbeeld het Amelia poppenhuis van Kidkraft al eens gezien? Dit Kidkraft poppenhuis is volledig roze, heeft meerdere verdiepingen en bevat alle luxe die je maar kunt wensen. Ditzelfde geldt voor het Kidkraft Annabelle poppenhuis. Net als het Amelia poppenhuis, ziet ook dat poppenhuis er chique uit en heeft het veel zachte kleuren en details. Het Savannah poppenhuis van Kidkraft is ook gigantisch groot en gedetailleerd, maar is weer anders opgebouwd. En valt het roze juist goed in de smaak, kijk dan ook eens naar het Sparkle Mansion of Storybook Mansion huis van Kidkraft. Snap je al waarom Kidkraft zo beroemd is geworden met poppenhuizen? Een poppenhuis van Kidkraft is zelfs zo groot, dat meerdere kinderen er tegelijkertijd mee kunnen spelen. Zo heeft Kidkraft dus ook aan broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes gedacht. Maar deze Kidkraft poppenhuizen zijn natuurlijk niet compleet zonder kleine meubels en een poppenfamilie. Van deze meubelen en poppen zijn verschillende varianten verkrijgbaar, zodat je meisje een unieke speelset kan samenstellen.
Kidkraft speelgoedkeukens
En net zoals je qua poppenhuis en poppen veel keuze hebt, heb je dit ook wat betreft een houten Kidkraft kinderkeuken. Zo zijn bijvoorbeeld de Uptown speelkeukens van Kidkraft erg populair. Dit zijn rechte houten keukens die van werkelijk alle gemakkelijk zijn voorzien. Denk bijvoorbeeld aan een koelkast met ijsblokjesmachine, vier pitten, een oven, een kraan, een magnetron en een vaatwasser. Luxer dan dit kan een speelkeuken haast niet worden. De Uptown kinderkeukens van Kidkraft zijn bovendien in verschillende kleuren verkrijgbaar. Maar ook een vintage kinderkeuken of een hoekkeuken heb je bij Kidkraft snel gevonden. Wederom is de speelset weer aan te vullen met accessoires. Dit is leuk, want zo heeft je kind een unieke keuken en kan je voor verjaardagen of andere feestelijke gebeurtenissen telkens weer een aanvulling cadeau geven. Denk bijvoorbeeld aan een bakset of een set voor het maken van pizza’s. Er zijn genoeg Kidkraft accessoires te vinden waarmee je de kinderkeuken helemaal compleet maakt. Zo kan je kind gemakkelijk zijn of haar eigen zelfstandige leven naspelen en zich heel volwassen voelen in de houten kinderkeuken.
Kidkraft in de limango outlet
Ook eens Kidkraft poppenhuis, buitenspeelgoed, creatief speelgoed of bijvoorbeeld pakken en kostuums aanschaffen? Kijk dan eens in de limango outlet, waar je van flinke kortingen profiteert. Vind je in de Kidkraft collectie toch niet helemaal wat je zoekt, bekijk dan ook eens het aanbod van merken als Selecta, Dickie of Eichhorn. Ook dit zijn kwalitatieve speelgoedmerken die je voordelig in de limango outlet vindt. Voor welk speelgoed ga jij?

Misschien bevallen deze producten je ook:

6.2 million limango packages per year

* Op basis van de adviesprijs van de fabrikant

** Alle prijsopgaven zijn inclusief belasting en exclusief verzendkosten

ᵃ Bij een minimale bestelwaarde van €15.

ᶜ Alle informatie & voorwaarden op www.limango.nl/invite