0-9
(646)
(201)
(15)
(89)
A
(1)
(3)
(5)
(3)
(1)
(130)
(16)
(1)
(60)
(6)
(1)
(1)
-
(1)

Kipling

1-1of1resultaten

Sortering

Kipling
1-1of1resultaten
vorige pagina
1volgende pagina

Kipling dames tassen online en voordelig bij limango outlet | Uitverkoop

Kipling tassen, portemonnees en trolleys kopen | Kipling SALE voor dames, heren en kinderen | limango
Als je zoekt naar een degelijke én modieuze tas, ben je bij Kipling helemaal goed. Dit Vlaamse merk heeft de afgelopen 30 jaar de hele wereld veroverd met haar stevige rugzakken, schoudertassen, reistassen en meer. Uiteraard vind je ook Kipling in de outlet bij limango, je mag dus altijd rekenen op een mooi prijsje.
Het verhaal van Kipling
Kipling is in 1987 opgericht in België. Toen liepen de oprichters, 3 vrienden uit Antwerpen, toevallig tegen een weefgetouw aan, waar een stuk gekreukeld nylon in lag. Als ontwerpers wisten ze daar wel raad mee. Die stof werd de basis voor hun eerste collectie. Het idee voor Kipling was geboren. Sinds die tijd produceert het bedrijf kwalitatief hoogwaardige en hippe tassen en portemonnees. Heus niet meer alleen van gekreukelde nylon. Kipling wordt ondertussen in meer dan 65 landen verkocht. Zo ook hier: bij limango in de sale!
Kipling: waar komt die naam eigenlijk vandaan?
Je kent vast en zeker Het jungleboek. Of op zijn minst de filmbewerking die Disney daarvan maakte. De schrijver van dit bekende verhaal is Rudyard Kipling. De oprichters vonden dit verhaal precies passen bij het vrolijke en avontuurlijke karakters van de tassen accessoires. Zo zie je maar weer: wat je van beren leren kan…?
Het aapje van Kipling
Wat Kipling zo herkenbaar maakt is ‘het schattige aapje’. Dat is een beeldmerk dat op veel plekken terugkomt, in het logo. De aap is een ode aan de fantastische dieren uit de verhalen van de schrijver Kipling. Daarom hangt er aan iedere tas zo’n leuk slingeraapje. Die leukt niet alleen de tas op, maar kan ook als losse sleutelhanger gebruikt worden. Grappig detail: alle aapjes hebben een naam: ze zijn vernoemd naar mensen die bij het bedrijf Kipling werken.

Ruim assortiment van Kipling bij limango

Bij Kipling vind je van A tot Z wat je kunt wensen. Vooral vrouwen kunnen bij dit merk hun hart ophalen. Kies je voor een bescheiden clutch? Ideaal voor als je een feestje hebt en alleen maar je portemonnee, mobiele telefoon en huissleutels wilt meenemen. Heb je wel wat meer mee te nemen? Dan ga je beter voor schoudertas, handtas of rugzak. Hier kun je vaak ook nog makkelijk je agenda, make-up spulletjes en een flesje water in kwijt. Bestel écht een grote tas als je een A4 schrijfblok, tablet of laptop nodig hebt onderweg. Ook mannen en kinderen profiteren mee van de creativiteit van Kipling. In de collectie vind je namelijk ook volop praktische en betaalbare rugzakken, schooltassen, laptoptassen, portemonnees en etuis. Die kan iedereen gebruiken, toch?
Voor de reiziger
Kipling is er ook voor de reiziger. Ook voor koffers en reistrolleys draaien ze hun hand niet om bij Kipling. En die zijn trendy en praktisch, robuust en gedurfd. Vol met handige vakjes en zakjes, zodat je je spulletjes altijd veilig kunt opbergen. Trolleys met wieltjes en een uitschuifbaar hengsel zijn multi-inzetbaar. Voor een korte trip, of voor handbagage in het vliegtuig. Ze zullen zich tonen als je beste reisgenoot!
Kun je niet genoeg krijgen van accessoires?
Kijk dan vooral nog even verder in de webshop van limango. Je vindt nog volop koffers en tassen van andere mooie merken. Wat dacht je van Desigual, Oilily, Eastpak, Samsonite, Cowboysbag en Bruno Banani? Speciaal op zoek naar een luiertas of verzorgingstas? Die hebben toch nét wat andere kenmerken. Dan is Babymoov, Kidzroom of Pink Lining – met de stijlvolle roze voering - misschien wel wat voor jou! Ook voor andere accessoires zoals portemonnees, etuis, sleutelhangers en zonnebrillen ben je bij limango aan het juiste adres. En bestel je bij ons online? Dan bezorgen we je nieuwe spulletjes snel bij je thuis. Lekker makkelijk, toch?

Misschien bevallen deze producten je ook:

6.2 million limango packages per year

* Op basis van de adviesprijs van de fabrikant

** Alle prijsopgaven zijn inclusief belasting en exclusief verzendkosten

ᵃ Bij een minimale bestelwaarde van €15.

ᶜ Alle informatie & voorwaarden op www.limango.nl/invite