0-9
(645)
(200)
(15)
(87)
A
(1)
(3)
(5)
(3)
(1)
(128)
(16)
(1)
(60)
(5)
(1)
(1)
(4)
(3)
(5)
(4)
-
(15)
(12)
(2)
(2)

Koeka dekens, voetenwarmers voor baby's!

1-17of17resultaten

Sortering

koeka
1-17of17resultaten
vorige pagina
1volgende pagina

Koeka


We proberen bij limango merken met een duurzaam en maatschappelijk karakter zoveel mogelijk de kans te geven om hun verhaal te laten doen. Merken als Koeka zijn hier een goed voorbeeld van. Een Nederlands merk dat ontzettend veel doet om zo min mogelijk negatieve invloed te hebben op mens, milieu en dier.
Margareth de Haan en Jeanette Kraaijeveld richtten in 1998 Koeka op met het idee dat babykleding aan moet kunnen sluiten op moderne stijlprincipes. Wie een Scandinavisch interieur heeft, is waarschijnlijk ook ge?nteresseerd in Scandinavische kledingstijlen. Wie een modern interieur heeft, zal ook van moderne kunst houden. Tenminste, dat is de gedachte van de oprichters van Koeka.
De babykleding van het merk moest net zo makkelijk op het interieur en de stijl van de ouders kunnen aansluiten als dat met kleding voor volwassenen en kunst mogelijk is. Dit is Koeka in eerste instantie met body’s, rompers en shirtjes gaan doen. Ondertussen is dit ook het geval met de vele accessoires die het merk rijk is. Je kunt dan denken aan overtrekjes, wiegendekens en doekjes.
Ook zo verliefd op de Koeka dekens?
Waarschijnlijk heb je door de maanden heen al honderden dekentjes voorbij zien komen. Roze dekens, blauwe, witte of eentje met een leuk patroon. Zoals stipjes of een luipaardenprint! Je kunt het zo gek niet bedenken, of er is een dekentje van. Koeka dekens zijn alleen nog net wat anders. Daar kun je namelijk dekentjes ontdekken die ook nog eens op je eigen stijl aansluiten.
Industrieel, modern, Scandinavisch of juist tropisch: met de dekentjes van Koeka hoef je niet gek op te kijken. Het is allemaal mogelijk. Jij bepaalt welke stijl je in huis haalt. Zo zorg je ervoor dat je jouw eigen stijl op ieder vlak doortrekt!
Zoek je een leuk boxkleed?
De boxkleden van Koeka zijn met dezelfde visie in gedachte ontworpen. Als je er voor wilt zorgen dat je altijd een leuk kleedje in de buurt hebt, is dat met Koeka binnen handbereik. De gemiddelde box ziet er namelijk wat simpel uit. Wanneer je ervoor wilt zorgen dat de box er wat vrolijker, kleurrijker maar vooral stijlvoller uitziet, is een Koeka boxkleed een must.
Of een ontzettend schattige voetenzak..
Ons hart gaat vooral sneller kloppen van de Koeka voetenzak. Vanaf het moment dat je in aanraking komt met de voetenzakken, besef je dat je al meteen een baby voetenzak in huis had moeten halen. De meest Instagramwaardige kliekjes komen met zo’n voetenzakje probleemloos voor elkaar. En je kunt ze nog in iedere print halen ook..
Wikkeldeken, wikkeldoek en wat dan ook: Koeka heeft het
De huidige collectie van Koeka is niet meer te vergelijken met de eerste collectie die het merk in 1998 uitbracht. Ondertussen kun je een complete babykamer vullen met de spulletjes van Koeka. Om te beginnen met een nieuw wikkeldeken/wikkeldoek.
We hoeven het je al bijna niet meer te vertellen: Koeka heeft altijd een stijl die op de rest van jouw eigen (interieur)stijl aansluit. Hierdoor kun je de trend van je eigen stijl aanhouden. Dat maakt het inrichten van de babykamer veel leuker!
Een duurzaam en maatschappelijk oogmerk
Koeka heeft de laatste jaren steeds meer ge?nvesteerd in het bewerkstelligen van een duurzame en milieuvriendelijke productie. Dit met het doel om kleding en accessoires te kunnen produceren waarbij mens, dier en milieu in balans blijft. Dit is natuurlijk een trend die we bij limango maar al te graag zien. En voor jou weer een extra reden om babykleding of accessoires van het ontzettend leuke Koeka te kopen.
Want je bent met Koeka nooit klaar. Het is niet alleen leuk om voor jezelf te kopen maar ook om aan iemand anders te geven. Een handig slabbetje, comfortabele badcape of een onmisbaar wiegdeken.
Waar is Koeka te koop
Ben jij het internet aan het afspeuren naar verkooppunten van Koeka? Zoek jij al tijden dat ene Koeka wiegdekentje of die grote boxzak? Dan is de kans groot dat je bij limango het antwoord op je vraag gaat vinden. Limango heeft een uiteenlopend aanbod Koeka items waar jij vast ge?nteresseerd in bent.
Zoek je een Koeka sale?
De Koeka sale vindt bij Koeka meestal aan het einde van het seizoen plaats. Als je echter eerder een Koeka product met korting wilt kopen, is dat onder andere bij limango mogelijk. In onze Koeka sale zijn de leukste items met kortingen tot wel 80% te koop. Een schattig dekbedovertrek, handige luiertas of een onmisbare buggy inleg. Wacht alleen niet te lang: de Koeka sale is sneller uitverkocht dan je denkt!

Misschien bevallen deze producten je ook:

6.2 million limango packages per year

* Op basis van de adviesprijs van de fabrikant

** Alle prijsopgaven zijn inclusief belasting en exclusief verzendkosten

ᵃ Bij een minimale bestelwaarde van €15.

ᶜ Alle informatie & voorwaarden op www.limango.nl/invite