0-9
(646)
(200)
(15)
(89)
A
(1)
(3)
(5)
(3)
(1)
(130)
(15)
(1)
(60)
(6)
(1)
(5)
(58)
(40)
(4)
(2)
-
(46)
(29)
(4)
(4)
(4)
(4)

Lacoste

1-75of75resultaten

Sortering

Lacoste
1-75of75resultaten
vorige pagina
1volgende pagina

Lacoste kleding en accessoires voordelig en online | Outlet Sale

Lacoste kleding sneakers, zonnebrillen en accessoires kopen? | Lacoste SALE | limango

Lacoste is een sportief merk met schoenen, kleding en accessoires voor zowel heren en dames als voor kinderen. Je vraagt je misschien af: is Lacoste een luxe merk? Dat is het zeker. Dit zie je bijvoorbeeld terug in de kwaliteit van de materialen die Lacoste gebruikt. Maar daarnaast zijn alle Lacoste ontwerpen ook perfect afgewerkt en wordt er goed over elk detail nagedacht. Dit levert keer op keer mooie slim fit polo's op. Maar ook andere kledingstukken en sneakers worden door Lacoste met veel zorg gemaakt. Wanneer je iets van Lacoste aanschaft, weet je dus zeker dat je hier lang en veel plezier van krijgt. De Lacoste kleding gaat door deze uitstekende kwaliteit namelijk lang mee.
Het logo van Lacoste | Lacoste online shop
Waarom is de logo een krokodil? De luxe kleding van Lacoste is gemakkelijk te herkennen aan het kleine krokodilletje dat je op elk kledingstuk ziet. Maar waarom is het logo van Lacoste een krokodil? Dat verhaal gaat best een tijdje terug. Een Franse tennisspeler, René Lacoste, is de oprichter van dit wereldwijd bekende merk. Hij zag voor een tenniswedstrijd eens een prachtige koffer die was gemaakt van krokodillenleer. Omdat hij deze koffer zo mooi vond, heeft hij een weddenschap gesloten. Als hij de wedstrijd zou winnen, kreeg hij de koffer. De wedstrijd verloor hij, maar sindsdien had hij wel de bijnaam 'krokodil'. Het was dan ook een logische zet om dit dier te kiezen.
De stijl van Lacoste | Lacoste zonnebrillen
Lacoste begon ooit als een sportmerk en de Lacoste polo is nog steeds het bekendste kledingstuk. Daarom zijn er inmiddels niet alleen witte poloshirts, maar is werkelijk iedere kleur verkrijgbaar. Hetzelfde geldt voor de Lacoste schoenen. Waar het ooit begon met witte tennisschoenen, heeft Lacoste dit inmiddels uitgebreid tot een diverse collectie voor mannen, vrouwen en kinderen. Lacoste is door de jaren heen dan ook veranderd van aan typisch sportmerk naar een merk met kleding, schoeisel en zonnebrillen voor elke dag. Maar de stijl van Lacoste is altijd gebleven. Dit is een stijl die luxe uitstraalt en dan ook door veel mensen met trots gedragen wordt. Toch is het ook met een klein budget prima mogelijk om iets van Lacoste aan te schaffen wanneer je van deze nette kledingstijl houdt. Je kunt Lacoste sneakers en zonnebrillen namelijk ook bij limango shoppen. Hier profiteer je van flinke kortingen, waardoor je voor een zacht prijsje al geniet van bijvoorbeeld een goede bril of luxe leren sneakers.
Lacoste sneakers
Ondanks dat Lacoste niet meer alleen een merk voor sporters is, is de sportieve stijl wel gebleven. Je vindt dan ook vooral Lacoste sneakers die vlot staan en heerlijk lopen. Er zijn zowel sneakers met veters als Lacoste sneakers met klittenband. En ook het model van de Lacoste sneakers varieert. Kies bijvoorbeeld een sneaker tot onder de enkel voor in de lente en een wat hogere sneaker voor de herfst en winter. Kijk bijvoorbeeld eens naar een leren Carnaby Evo sneaker. Een witte Carnaby Evo staat prachtig onder een jeans voor heren of jeans voor dames. Maar kies je een donkere variant waar je vlekken wat minder goed op ziet, dan staat deze natuurlijk ook prachtig bij sportieve broeken voor kinderen. En het leuke is dat je anno 2017 ook prima je Carnaby Evo sneakers onder een damesrok of jurk voor vrouwen kunt dragen. Dit maakt je outfit wat losser en het staat leuk voor een alledaagse gelegenheid. Bovendien zit een Carnaby Evo sneaker van Lacoste ook een stuk lekkerder dan hoge pumps. De Carnaby Evo sneakers van Lacoste zijn er bovendien voor mannen, vrouwen én kinderen. Zo kan het hele gezin genieten van luxe comfort.
Lacoste slim fit polo's en meer
Maak je het graag compleet en draag je bij je Lacoste Carnaby Evo sneakers het liefst ook Lacoste kledingstukken en een mooie Lacoste zonnebril? Dat kan natuurlijk. Een echte klassieker waarmee je altijd goed zit, blijft toch wel de polo. Kies een slim fit poloshirt om ervoor te zorgen dat de polo net wat mooier om je lichaam zit. Een slim fit polo sluit namelijk iets beter aan. Een slim fit polo staat dan ook extra mooi wanneer je bijvoorbeeld een trui voor heren of vest voor heren over je poloshirt draagt. Maar je slim fit polo is natuurlijk op een zonnige dag ook gewoon met blote armen te dragen. Wil je graag iets warmer gekleed gaan? Denk dan aan overhemden voor heren. Deze overhemden hebben dezelfde nette uitstraling als polo's, maar bedekken wel je armen volledig. Ook van deze overhemden zijn er slim fit modellen verkrijgbaar. In de zomer is je Lacoste look nog compleet te maken met een modieuze zonnebril. Bovendien heeft Lacoste niet alleen dameszonnebrillen en herenzonnebrillen, maar ook uniseksbrillen. Zo kunnen jullie eventueel onderling nog wat afwisselen. Weet jij al welke Lacoste items je graag aan je kledingkast toevoegt? Wordt het een slim fit polo, een stapel overhemden of toch een mooie Carnaby Evo sneaker?

Misschien bevallen deze producten je ook:

6.2 million limango packages per year

* Op basis van de adviesprijs van de fabrikant

** Alle prijsopgaven zijn inclusief belasting en exclusief verzendkosten

ᵃ Bij een minimale bestelwaarde van €15.

ᶜ Alle informatie & voorwaarden op www.limango.nl/invite