0-9
(646)
(200)
(15)
(89)
A
(1)
(3)
(5)
(3)
(1)
(130)
(15)
(1)
(60)
(6)
(1)
(150)
(452)
(172)
(27)
(1)
-
(481)

LASCANA

1-108of481resultaten

Sortering

LASCANA
1-108of481resultaten
vorige pagina
12345volgende pagina

LASCANA online en voordelig bij limango | SALE

Lascana Outlet voor dames | LASCANA lingerie, bhs en badmode | limango
Lascana is een prachtig merk met ondergoed en badmode voor vrouwen. De bikini's, tankini's en badpakken zijn, net zoals de lingerie, trendy en stijlvol. Lascana houdt de laatste fashion trends namelijk goed in de gaten en weet dit te combineren met comfortabele modellen en mooie stoffen. Zo ontstaan telkens weer prachtige collecties die niet alleen fijn zijn om te zien, maar ook om te dragen. Hoe valt Lascana? Wanneer je lingerie of badmode van Lascana bestelt, kun je gewoon je normale maat aanhouden. De broekjes en tops sluiten dan mooi om je lichaam en ondersteunen op de juiste plekken. En Lascana, waar is dat te koop? Ben je van plan iets van Lascana te kopen, dan kun je hiervoor bijvoorbeeld Otto gaan, maar het is nog slimmer om eens in de limango outlet te snuffelen. Hier kun je namelijk Lascana met korting kopen. Zo wordt je nieuwe setje voor in de slaapkamer of op het strand nog betaalbaarder.

Lascana ondergoed

Wat ondergoed voor dames betreft, heeft Lascana je genoeg te bieden. Denk bijvoorbeeld aan comfortabele hipsters en slips voor vrouwen. Vooral de hipster valt vaak in de smaak omdat deze niet alleen heerlijk zit, maar ook nog eens vlot en sportief staat. Vervang je je favoriete jeans voor dames eens voor een dunne broek, strakke damesjurk of één van je jumpsuits? Dan is een string voor vrouwen misschien een betere keuze. Deze is namelijk minder goed zichtbaar door je [dameskleding]dameskleding. En niet alleen bij het uitzoeken van een nieuwe onderbroek, maar ook bij de zoektocht naar een nieuwe bh, stuit je bij Lascana op een ruim aanbod. Van zachte bh's zonder beugel tot beugelbh's met veel kant; het is er allemaal. En draag je graag jumpsuits of jurken met een diepe V-hals, dan is het misschien ook mooi om eens voor een push-up model te kiezen. Met een push-up bh lijkt je cupmaat namelijk iets groter, wat je soms net wat extra zelfvertrouwen kan geven. Verder vind je tussen het ondergoed van Lascana ook verleidelijke corsages voor vrouwen. Door eens een korset aan te trekken, weet je zeker dat je je partner verrast. En tot slot kun je ook voor nachtmode voor vrouwen bij Lascana terecht. Denk bij Lascana nachtkleding bijvoorbeeld aan een lekkere pyjamabroek of -set. Deze pyjama's zijn hartstikke comfortabel en laten je heerlijk ontspannen in bed of op de bank.
Lascana badmode
En ook wanneer je op zoek bent naar badmode voor dames, is er bij Lascana genoeg te vinden. En net zoals bij de lingerie, heb je bij de badkleding keuze uit uiteenlopende maten. Hierdoor is de kans groot dat er ook voor jouw maten een geschikte bikini, mooie tankini of een passend badpak te vinden is. Zowel de bikini's voor vrouwen als de tankini's en badpakken voor dames van Lascana zijn te herkennen aan de vrolijke kleuren en prints. Zoek je een bikini, dan heb je bij Lascana keuze uit verschillende modellen. De beugelbikini en het push-up model ken je wellicht ook wel van de bh's van Lascana. Maar hiernaast kan je ook voor een triangel- of bandeau bikini kiezen. Een bandeau bikini wordt vaak gekozen omdat deze geen bandjes heeft, waardoor je geen zichtbare lijnen hebt na het zonnen. Maar niet alleen bij het uitzoeken van een nieuwe bikini heb je keuze. Wanneer je een tankini zoekt, kun je namelijk kiezen tussen hemdjes met of zonder beugel. Bij het uitzoeken van een badpak kan je zelfs kiezen voor corrigerende badpakken. Deze badpakken laten je figuur er nog beter uitzien. Daarnaast kun je ook voor een badpak zonder bandjes kiezen. Zo kun je, ook met een badpak aan, gewoon zonnen zonder lijntjes te krijgen.
Lascana in de limango outlet
Wil je ook eens iets moois van Lascana kopen? Vergeet dan Otto en andere winkels en neem eerst een kijkje in de limango outlet, waar alles afgeprijsd is. Het gevarieerde aanbod en de kortingen maken het shoppen van een goedkope bikini natuurlijk een stuk leuker. En biedt Lascana onverhoopt toch niet helemaal het setje van je dromen, klik dan gerust eens verder. Niet alleen Lascana, maar ook andere trendy merken zijn namelijk met korting aan te schaffen bij limango. Denk bijvoorbeeld aan S. Oliver, Sapph en Skiny. Maar ga ook gerust eens zelf op ontdekkingstocht om erachter te komen wat de mogelijkheden zijn.

Misschien bevallen deze producten je ook:

6.2 million limango packages per year

* Op basis van de adviesprijs van de fabrikant

** Alle prijsopgaven zijn inclusief belasting en exclusief verzendkosten

ᵃ Bij een minimale bestelwaarde van €15.

ᶜ Alle informatie & voorwaarden op www.limango.nl/invite