0-9
(646)
(200)
(15)
(89)
A
(1)
(3)
(5)
(3)
(1)
(130)
(15)
(1)
(60)
(6)
(1)
(10)
(51)
(112)
(29)
-
(67)
(56)

Lee broeken, jeans voor hem & haar

1-108of123resultaten

Sortering

Lee
1-108of123resultaten
vorige pagina
12volgende pagina

Lee


Lee kent een geschiedenis dat verrassend veel overeenkomsten heeft met de denim-concurrent Levi’s. Net als Levi’s, is het opgestart als een typisch workwear merk. Mensen in de mijnen, bouw en veeteelt droegen Lee jeans omdat de jeans onverwoestbaar waren. Prikkeldraad, steen of water: Lee jeans kunnen tegen een stootje.
Het praktische imago van het spijkerbroekenmerk is door de jaren heen getransformeerd tot het trendy merk dat het vandaag de dag is. Want jeans zijn al lange tijd niet meer het enige wat door het typisch Amerikaanse merk geproduceerd worden. Jasjes, truien en zelfs onderbroeken kunnen van Lee worden gekocht. Natuurlijk met het herkenbare Lee logo.
En laten we eerlijk zijn: een paar Lee jeans mag nooit ontbreken, toch?
We nodigen je uit om onze online Lee outlet eens goed ondersteboven te keren. Hier vind je een groot aantal Lee items waaronder de populaire jeans, overhemden en t-shirts. Alles wat je nodig hebt van het merk dat over de hele wereld als kwaliteitsmerk wordt ervaren.
Lee jeans zijn er voor iedereen
Een van de mooiste kenmerken van Lee jeans is dat de broeken voor iedereen gemaakt zijn. Of je nu jong of oud bent, man, vrouw of geen van beiden: Lee jeans zijn voor jou. Het merk wilt zich niet binden aan stereotypes of vaste doelgroepen. Het wilt het merk zijn dat gezien wordt voor haar kwaliteit, niet voor een specifiek gender of levensstijl.
Dat maakt het al een stuk leuker om jeans van Lee te shoppen. Helemaal als je ontdekt dat Lee jeans er in alle kleuren, fits en maten zijn.
Alleen al binnen onze Lee outlet kom je tientallen soorten tegen. Zo kun je denken aan mom fit, skinny fit, slim fit, straight fit, bootcut, cropped fit en nog tientallen andere fits. Kleuren? Van roze tot zwart en wit tot denim. Bij Lee is alles mogelijk. Jij kiest welke kleur en fit bij past. Bij Lee kun je vervolgens dat vinden, wat je precies nodig hebt.
Neem daarom vooral onze Lee jeans sale grondig door. We kunnen je garanderen dat je hier de jeans gaat vinden waar je al die jaren al naar op zoek was..
Denim voor je complete fit
Hoeveel denim heb jij in je kledingkast hangen? En hoeveel hangt er nog als jij je jeans uit je kast haalt? Denim is een van de mooiste kledingstoffen waarmee de meest unieke items gemaakt kunnen worden. Naast de klassieke jeans, zijn de vele andere denim producten een must om te overwegen.
Denim jacks van zowel Lee als Levi’s zijn de laatste vijf jaar overal te zien. Sherpa kraag, korte pasvorm en diepe denimkleuren. Het kan niet anders dan dat je ze regelmatig ziet. De stugge fit zorgt ervoor dat de workwear look weer helemaal terugkomt. Dat terwijl de jassen comfortabeler zijn dan je zou verwachten.
Of de vele vestjes en overhemden van Lee. Robuust, stoer en ontzettend stijlvol te combineren met jeans van hetzelfde merk. Wie denim zoekt, komt uiteindelijk altijd bij Lee uit.
Zelfs voor truien, overhemden en shirts ben je bij Lee op je plek
Waar de jeans van Lee voor zowel heren, dames als kinderen gemaakt worden, is dat voor de rest van het assortiment niet anders. Het laatste decennia zijn de Lee collecties diverser geworden, mede doordat bovenkleding (truien, shirts en overhemden) hier aan zijn toegevoegd.
De stijl van Lee truien of shirts is misschien niet zo uitdagend als soortgelijke merken. Comfortabel en stijlvol is de bovenkleding wel. Je kunt de bovenkleding van Lee het best typeren als basic met een vleugje Lee. Hierdoor kun je een trui of t-shirt van Lee boven iedere broek of short dragen. Dit maakt het een stuk leuker om een complete Lee outfit te dragen!
Hoe vallen Lee jeans?
De pasvorm van Lee jeans verschillen sterk per fit. Zoals je eerder kon lezen, wordt er onder andere onderscheid gemaakt tussen slim fit, crop fit, skinny fit en mom fit. De maat die het best bij jouw gebruikelijke maatvoering past, verschilt per soort. Daardoor kun je het best op de desbetreffende productpagina naar de maattabel kijken. Ook is hier te vinden of er een afwijkende maatvoering bestaat.
Mocht je willen voorkomen dat je nieuwe Lee jeans niet goed vallen, kun je het best wat extra maten bestellen. Dit zorgt ervoor dat je verschillende maten kunt passen en uitproberen!
Waar is Lee te koop?
Zoek je Lee jeans of truien? Boxershorts of petten? Wat je ook van Lee zoekt, limango heeft het. We nodigen je uit om onze online Lee outlet te bezoeken. Hier kom je de beste producten van Lee tegen met schappelijke prijzen. Dit zorgt ervoor dat je net wat meer Lee kleding kunt kopen voor hetzelfde bedrag!
Naar een goede Lee sale op zoek? Zoek niet verder!
Wil jij er zeker van zijn dat jij niet te veel betaalt voor je nieuwe Lee jeans? Dan is de Lee sale bij limango voortaan jouw vaste adres voor Lee kleding. Onze outlet is het hele jaar open en wordt regelmatig met nieuwe Lee items aangevuld!

Misschien bevallen deze producten je ook:

6.2 million limango packages per year

* Op basis van de adviesprijs van de fabrikant

** Alle prijsopgaven zijn inclusief belasting en exclusief verzendkosten

ᵃ Bij een minimale bestelwaarde van €15.

ᶜ Alle informatie & voorwaarden op www.limango.nl/invite