0-9
(646)
(201)
(15)
(89)
A
(1)
(3)
(5)
(3)
(1)
(130)
(16)
(1)
(60)
(6)
(1)
(5)
(20)
(23)
(5)
(1)
-
(42)
(1)
(1)

Like Flo

1-44of44resultaten

Sortering

Like Flo
1-44of44resultaten
vorige pagina
1volgende pagina

Like Flo Kleding Goedkoop Online Kopen | SALE -80%

Like Flo Kinderkleding & Babykleding - Outlet Met Hoge Kortingen!


Wil je Like Flo kinderkleding goedkoop kopen, dan zit je hier goed. In de kleding outlet van limango vind je namelijk scherp geprijsde Like Flo kleding. Hiermee komen zowel jongens als meisjes goed voor de dag. De kleding van Like Flo is namelijk comfortabel én trendy. Het is dan ook niet voor niets dat Like Flo bij zowel kinderen als ouders in de smaak valt. Door deze Like Flo kleding in de webshop van limango te shoppen, ben je ook nog eens voordelig uit. Kruip dus snel met je kids achter de computer en klik samen de leukste Like Flo outfits bij elkaar. De kortingen zijn het hele jaar door nog hoger dan in de sale. Dus waar wacht je nog op?
De kleding van Like Flo
Het is goed mogelijk dat je de kleding van Like Flo nog niet kent. Maar daar brengt limango graag zo snel mogelijk verandering in. Like Flo biedt namelijk jongenskleding en meisjeskleding met mooie prints en fijne stoffen. Hierdoor bewegen kinderen gemakkelijk in een Like Flo legging, shirt of dress. Dit maakt het spelen nog net wat leuker. Daarnaast is er bij Like Flo volop keuze uit verschillende stijlen. Hierdoor zijn er voor alle jongens, meisjes en baby's meer dan genoeg mooie Like Flo truien, shirts, jurken, broeken en jassen te vinden. Denk bij stoere jongenskleding bijvoorbeeld aan een sweater in donkere kleuren en bij lieve meisjeskleding juist weer aan paarse rokken. Zo zie je; de keuze is gevarieerd en Like Flo heeft voor ieder kind wel iets wils. Bovendien is de kleding van Like Flo gemakkelijk te combineren. Niet alleen met andere Like Flo kledingstukken, maar ook met merken met een soortgelijke stijl. Denk hierbij onder andere aan Vingino, Tumble 'N Dry en Bellerose.
Like Flo voor meisjes
Like Flo is er voor alle kids. Zelfs als je kleine nog een baby is, is er dan ook genoeg te shoppen. De Like Flo babykleding is vooral ontworpen met het oog op comfort. Maar ook de look is net zo speels en vrolijk als die van de kleding voor oudere meisjes. Bovendien biedt Like Flo je voor zowel je baby als voor wat oudere meisjes de keuze uit verschillende kledingstukken. Like Flo leggings zitten bijvoorbeeld hartstikke lekker omdat de stof goed mee rekt. Dit is bijvoorbeeld handig als je baby nog een luier draagt. Maar een Like Flo legging is hierdoor ook een fijn kledingstuk voor meisjes om in te spelen. Wanneer je kleine nog een baby is, is het goed mogelijk om bij zo'n legging gewoon een shirt aan te trekken. De wat oudere meisjes dragen bij een legging natuurlijk een leuke Like Flo rok of dress. Verder hebben de meisjes natuurlijk zowel een shirt met korte mouwen als een shirt met lange mouwen nodig. En in de winter zijn dikke truien en vesten uiteraard onmisbaar. Gelukkig heeft Like Flo dit allemaal, waardoor je gemakkelijk en snel een complete garderobe voor de girls shopt. Bij limango zelfs voor echte sale prijzen.
Like Flo voor jongens
De jongens dragen natuurlijk geen legging of dress, maar ook voor hen is er bij Like Flo voldoende afwisseling mogelijk. Een baby trek je bijvoorbeeld een broekje en een Like Flo shirt van zacht katoen aan. Zijn de jongens al wat ouder, dan dragen ze meestal graag stoere broeken, truien en shirts. Kies bijvoorbeeld voor een zwarte sweater van Like Flo of ga voor een shirt met mooie opdruk. Het voordeel van Like Flo is bovendien dat het gemakkelijk te combineren is. Hierdoor laat je jongens gerust zelf hun outfit uitzoeken. De kans is namelijk groot dat de favoriete broeken prima bij het nieuwe shirt passen. De Like Flo collectie voor jongens bestaat bovendien niet alleen uit broeken en shirts. Ook een lekkere Like Flo sweater of een dik vest vind je met het grootste gemak. Klik dus ook snel door de Like Flo collectie van limango en ontdek wat er allemaal mogelijk is voor waanzinnige sale prijzen.
Like Flo: voor stoere jongens, lieve meisjes, kleine baby's en alles daartussenin.

Misschien bevallen deze producten je ook:

6.2 million limango packages per year

* Op basis van de adviesprijs van de fabrikant

** Alle prijsopgaven zijn inclusief belasting en exclusief verzendkosten

ᵃ Bij een minimale bestelwaarde van €15.

ᶜ Alle informatie & voorwaarden op www.limango.nl/invite