0-9
(646)
(200)
(15)
(89)
A
(1)
(3)
(5)
(3)
(1)
(130)
(15)
(1)
(60)
(6)
(1)
(107)
-
(60)

Maidenform

1-60of60resultaten

Sortering

MAIDENFORM
1-60of60resultaten
vorige pagina
1volgende pagina

Maidenform online kopen | Shope online | limango

Maidenform sale voor dames | Maidenform Shapewear
Maidenform is een mooi lingeriemerk dat vrouwen graag dagelijks van het juiste ondergoed voor dames voorziet. Of je nu shapewear voor onder een strakke damesjurk, een sportbh met voldoende ondersteuning of een verleidelijke body zoekt; Maidenform heeft het allemaal. Dit merk zorgt er namelijk graag voor dat dames zich dagelijks vrouwelijk en comfortabel voelen. Maar Maidenform, waar is dat te koop? Je vindt Maidenform onder andere bij Zalando en Wehkamp, maar het is aan te raden om eerst in de limango outlet te kijken. Hier krijg je namelijk altijd een fijne korting en dat is natuurlijk mooi meegenomen. En is Maidenform goed? Ja, het is zeker een goed ondergoedmerk dat aan alles gedacht heeft. De goede pasvormen en luxe materialen zorgen ervoor dat het ondergoed prachtig staat en je figuur zo mooi mogelijk uitkomt. Het is dan ook niet voor niets dat limango Maidenform heeft opgenomen in het assortiment. Hierdoor kun je niet alleen genieten van de kwaliteit van het merk, maar zelfs van Maidenform tegen sale prijzen. Bij limango in de outlet profiteer je namelijk altijd van flinke kortingen, waardoor je nieuwe Maidenform lingerie setje een stuk betaalbaarder wordt. Kom jij daar ook eens van profiteren?

Maidenform bh's

Wat je allemaal in de collectie van Maidenform vindt? Dat is bijna teveel om op te noemen. Wanneer vrouwen op zoek zijn naar comfort, kiezen de meeste vrouwen voor een voorgevormde beugelbh. Een Maidenform bh met beugel geeft je namelijk de juiste ondersteuning en hierdoor een mooi decolleté. En omdat de cups voorgevormd zijn, krijgen je bosten een mooie vorm. Tegelijkertijd vinden veel vrouwen een Maidenform beugelbh wel fijn zitten. De beugelbh wordt dan ook niet voor niets door veel vrouwen dagelijks gedragen. Een beugelbh waar je aan kunt denken is bijvoorbeeld de Maidenform Comfort Devotion. Deze Comfort Devotion bh is bovendien glad, waardoor je deze ook zonder problemen onder een strak T-shirt voor vrouwen draagt. Heb je een grote cupmaat, dan is een minimizer van Maidenform wellicht iets voor jou. Een minimizer bh zorgt ervoor dat je borsten de juiste steun krijgen en laat ze ook iets kleiner lijken. Hier voelen veel vrouwen zich iets prettiger bij. Heb je juist en wat kleinere cup, dan ga je misschien juist liever voor een push-up bh van Maidenform. En ook qua kleuren heb je ruime keuze. Van huidkleurige tot zwarte of vrolijke exemplaren; bij Maidenform is alles mogelijk.
Maidenform onderbroeken en shapewear
Naast het gevarieerde aanbod qua bh's, is er ook wat betreft onderbroeken veel te kiezen. Van slips voor vrouwen tot hipsters of strings voor vrouwen; Maidenform biedt het allemaal. Waar Maidenform ook veel om geroemd wordt, is het corrigerende ondergoed. Met een corrigerende slip, een corrigerend hemdje voor vrouwen of andere Sleek Smoothers van Maidenform komt je figuur net iets beter uit. Draag bijvoorbeeld een mooie Maidenform body voor vrouwen onder je favoriete jurk. Corrigerende shapewear, van bijvoorbeeld Maidenform, zorgt er namelijk voor dat bijvoorbeeld je buik wat platter oogt of je billen wat worden gelift. Door corrigerend ondergoed te dragen, staat je avondjurk of andere chique kleding dan ook net iets mooier. Bovendien voelen veel vrouwen zich ook wat zelfverzekerder wanneer ze shapewear van bijvoorbeeld Maidenform dragen. Door de corrigerende werking van de Maidenform shapewear, weten ze namelijk dat ze er nóg beter uitzien. Hierdoor kom je echt stralend het feest binnen. Goed om te weten, is dat deze lijn met corrigerend ondergoed bij Maidenform ook wel Sleek Smoothers wordt genoemd.
Maidenform in de limango outlet
Of je nu een Comfort Devotion, een voorgevormde bh met beugel, een corrigerende body of andere lingerie van Maidenform zoekt; kijk eens in de limango outlet. De kans is namelijk groot dat je hier ook het juiste Maidenform ondergoed voor jou vindt. En kan Maidenform onverhoopt toch niet helemaal aan jouw wensen wat betreft corrigerend of ander ondergoed voldoen, kijk dan eens naar andere merken. Wat dacht je bijvoorbeeld van Spanx, Sapph, Wonderbra of Sloggi? De bh's en onderbroeken van deze merken zitten ook heerlijk, geven je een mooi figuur en zijn van goede kwaliteit. Daarnaast zijn ook deze topmerken met een fijne korting aan te schaffen. Zo maakt limango het aanvullen van je ondergoedlade wel heel voordelig. Weet jij al welk Maidenform item je graag aan de garderobe toevoegt?

Misschien bevallen deze producten je ook:

6.2 million limango packages per year

* Op basis van de adviesprijs van de fabrikant

** Alle prijsopgaven zijn inclusief belasting en exclusief verzendkosten

ᵃ Bij een minimale bestelwaarde van €15.

ᶜ Alle informatie & voorwaarden op www.limango.nl/invite