0-9
(646)
(201)
(15)
(89)
A
(1)
(3)
(5)
(3)
(1)
(129)
(16)
(1)
(60)
(6)
(1)
(10)
(35)
(35)
(39)
(28)
(4)
-
(69)
(19)

Maier Sports

1-88of88resultaten

Sortering

Maier Sports
1-88of88resultaten
vorige pagina
1volgende pagina

Outdoor & Wintersportkleding | Skikleding & Snowboardkleding | Maier Sports

Maier Sports Outlet | Outdoor & skikleding kopen | limango
Maier Sports verkoopt outdoor kleding en accessoires voor mannen, vrouwen en kinderen. Voor elke buitenexcursie heeft Maier Sports passende items. Je koopt een broek of jas van dit sportieve merk tegen aantrekkelijke prijzen bij limango outlet. Het bedrijf Maier Sports is opgericht 1938, maakte een nieuwe start na een faillissement in 2009 en produceert vandaag de dag voornamelijk buiten- en skikleding voor buitenmensen. Maier Sports valt op vanwege een ruim aanbod aan maten in de beschikbare sportieve modellen. Met name kleine of grof gebouwde heren en dames slagen door de optimale pasvorm van het modemerk. Dit maakt Maier Sports een aantrekkelijk merk als je op zoek bent naar sportieve items en niet beschikt over een doorsnee figuur. Ben je gek op skiën en wintersport, maak je graag bergwandelingen in bijvoorbeeld de Alpen of ben je gewoon dol op avonturen in de natuur? Met de outdoor kleding van Maier Sports kun je elke weersomstandigheid aan. Je koopt het online bij limango outlet tegen outlet prijzen. Soms loopt je korting op tot maar liefst 80 procent op de geadviseerde verkoopprijs. Doe er je voordeel mee en laat je verrassen door ons wisselende aanbod van functionele kledij voor mannen, vrouwen en kinderen!
Veelzijdig aanbod
Het aanbod van Maier Sports is verrassend veelzijdig. Zo vind je er skikleding voor jouw eerstkomende skivakantie; denk aan een snowboardjas of skibroek die je beschermt tegen sneeuw en kou. Maar er zijn ook volop broeken, jassen, jacks, (fleece)truien en shirts verkrijgbaar. Populair zijn de aansluitende softshelljassen, die waterafstotend, winddicht en ademend zijn en bovendien licht van gewicht. Overigens vallen alle kleren van Maier Sports op dankzij een functioneel ontwerp en verrassende details. Wil je probleemloos functioneren tijdens een buitenactiviteit, dan is het belangrijk dat kleren lekker zitten. Dat is precies waar Maier Sports rekening mee houdt bij het ontwerpen en produceren van outdoor kleding. Sportjassen, truien, broeken en andere accessoires zijn daarom speciaal afgestemd op jouw activiteit in de buitenlucht. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Metor outdoor jack en bijpassende Maier Lulaka broek? Het materiaal is waterafstotend, ademend, maar zeker niet zwaar in gewicht. Het biedt bovendien optimale bewegingsvrijheid en is er voor elk seizoen van het jaar. Geniet je graag van de natuur, alleen of samen met andere mensen? Met outdoor kleding van Maier Sports haal je sportieve en functionele items in huis tegen bodemprijzen. Profiteer van onze sale en shop een Maier Sports outfit samen bij limango outlet. Kijk daarnaast ook bij merken waaronder Ice Peak, The North Face en Gaastra. Voor elke sportieve vakantie heeft limango outlet de juiste kleren in huis. Laat je verrassen door ons veelzijdige aanbod en bestel kleding van Maier Sports online tegen outlet prijzen.
Kwalitatieve outdoor kleding
Ben je gek op reizen en ga je elk jaar op skivakantie? Wintersport is een dure bezigheid, dus is het prettig als je bespaart op skikleding. Dit gaat ook op als je graag wandelt in de Franse bergen, het uitgestrekte Schotland of het heuvelachtige Engeland. Je wilt kwalitatieve en functionele kleren, maar daar betaal je liever niet de hoofdprijs voor. Daarom zit je bij limango outlet helemaal goed. Bespaar tot wel 80 procent door de aankoop van Maier Sports ski- en outdoor kleding in onze outlet shop. Daarmee houd je ongetwijfeld geld over voor een extra glühwijn in de Oostenrijkse Alpen. Een extra setje aanschaffen, behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. De keuze is aan jou!

Misschien bevallen deze producten je ook:

6.2 million limango packages per year

* Op basis van de adviesprijs van de fabrikant

** Alle prijsopgaven zijn inclusief belasting en exclusief verzendkosten

ᵃ Bij een minimale bestelwaarde van €15.

ᶜ Alle informatie & voorwaarden op www.limango.nl/invite