0-9
(644)
(195)
(15)
(89)
A
(1)
(3)
(5)
(3)
(1)
(121)
(13)
(1)
(60)
(6)
(1)
(5)
(28)
(159)
(45)
(8)
-
(85)
(33)

Mustang

1-108of118resultaten

Sortering

Mustang
1-108of118resultaten
vorige pagina
12volgende pagina

Mustang Sale bij de limango outlet shop

Mustang jeans kopen voor heren en dames? | Mustang kleding | limango
Wat is Mustang voor een merk? Mustang is een merk met mooie jeans voor heren en jeans voor dames. Misschien heb je nog nooit van Mustang gehoord, maar laat dit dan je eerste kennismaking zijn. Mustang verdient namelijk zeker een plekje in je kledingkast. De spijkerbroeken van Mustang zijn van goede kwaliteit en er is een spijkerbroek voor iedere stijl. Van skinny jeans tot een loose fit en alles daar tussenin; voor jeans moet je bij Mustang zijn. Maar ook al is dit de kern van Mustang, toch houdt het daar nog niet op. Ook shirts, truien, jassen en zelfs schoenen en accessoires kun je bij Mustang vinden. Wie wil kan zich dus van top tot teen in Mustang kleden. Wat voor soort mode je dan bij Mustang vindt? De Mustang collecties zijn een combinatie van casual en stoer. Denk aan Mustang jeans, veterboots en een lekker T-shirt erop. Eventueel een leren jasje van Mustang erbij en je stoere look is compleet. Kan je garderobe ook wel wat extra pit gebruiken? Klik dan zeker eens door de Mustang collectie van limango.
Mustang spijkerbroeken
Wat Mustang jeans betreft is er ontzettend veel te kiezen. Zo ook in de limango outlet. Dit omdat vrijwel alle mannen en vrouwen regelmatig denim broeken dragen en limango het belangrijk vindt dat er voor iedere stijl mooie jeans zijn om uit te kiezen. Je hoeft dus niet meer naar bekende sites als Zalando, maar kunt ook gewoon bij limango shoppen. En dat is nog een stuk voordeliger ook. Maar wat zijn eigenlijk je opties wat Mustang jeans betreft?
• Straight leg jeans van Mustang zijn er voor zowel mannen als vrouwen. Deze spijkerbroeken hebben een rechte pijp, vandaar ook de naam ‘straight leg’. Hierdoor staan deze Mustang spijkerbroeken mooi bij je favoriete sneakers. Ze vallen er namelijk niet overheen maar blijven netjes op je schoenen hangen. Een voorbeeld van dit model jeans is de Mustang Sissy. Kies je blauwe of zwarte straight leg jeans, dan is vrijwel elke herensneaker of damessneaker erbij te dragen. Stap dus gerust eens af van zwart of wit en durf voor sneakers met kleur te kiezen.
• Ook skinny jeans van Mustang zijn voor dames én heren verkrijgbaar. Deze denim broeken zitten strak om je benen en laten hierdoor goed je figuur zien. En omdat deze denim broek van Mustang tot helemaal onderaan de broekspijp strak zit, draag je er ook gemakkelijk veterboots of enkellaarsjes voor dames overheen. Vind je strakke jeans mooi, maar wil je niet het gevoel hebben dat je denim broek strak zit? Kijk dan eens naar stretchjeans van Mustang. Stretchjeans bewegen namelijk gemakkelijker mee en voelen wat minder stroef. Zo bieden stretchjeans, ondanks de strakke fit, toch comfort. Lijkt dit je wat? Kijk dan eens naar bijvoorbeeld de Mustang Tramper.
• Houd je juist niet van stretchjeans, dan is een Mustang slim fit misschien iets voor jou. Ook deze Mustang 5-pocketjeans sluiten strak om het lichaam, maar de stof rekt niet mee. Het is dus helemaal afhankelijk van jouw voorkeuren, maar alles is mogelijk. Deze Mustang jeans staan ook weer leuk met sneakers, veterboots of enkellaarsjes. Maar ook andere schoenen zijn er goed mee te combineren. Denk aan hoge laarzen in de winter waar je de Mustang broek netjes in kunt stoppen. In de zomer kies je natuurlijk voor sandalen voor dames of sandalen voor heren. De slim fit van Mustang is er namelijk voor beide seksen.
• Tot slot heb je nog Mustang jeans waarvan de broekspijpen wijder uitlopen of juist smaller worden naar beneden. Boot leg jeans en flared jeans sluiten boven mooi aan en zitten bij het onderbeen wat losser. Bij de tapered jeans van Mustang werkt het juist andersom. En wil je als vrouw graag een broek die overal wat losser zit? Dan zijn de boyfriend jeans van Mustang de perfecte keuze. Er zijn bij Mustang dus echt voldoende mogelijkheden.
Mustang bij limango
Allew spijkerbroeken en andere kleding van Mustang shop je in de limango outlet voor een scherpe prijs. Op werkelijk ieder kledingstuk krijg je namelijk een fijne korting. Leg dus ook snel je favoriete denim broek samen met een leuk shirt of een jasje in je winkelmandje en ontdek hoeveel je kunt besparen. Voortaan vergeet je Zalando en kom je direct naar de limango outlet. Want wie wist dat online shoppen zo goedkoop kon zijn? Welke Mustang spijkerbroeken voeg jij graag toe aan je collectie? En shop je daar misschien zelfs stiekem een paar sneakers, veterboots of bijpassende kleding bij? Dat begrijpen we helemaal.

Misschien bevallen deze producten je ook:

6.2 million limango packages per year

* Op basis van de adviesprijs van de fabrikant

** Alle prijsopgaven zijn inclusief belasting en exclusief verzendkosten

ᵃ Bij een minimale bestelwaarde van €15.

ᶜ Alle informatie & voorwaarden op www.limango.nl/invite