0-9
(646)
(201)
(15)
(89)
A
(1)
(3)
(5)
(3)
(1)
(130)
(16)
(1)
(60)
(6)
(1)
(3)
(58)
(60)
(12)
(1)
-
(113)

Naturana

1-108of113resultaten

Sortering

Naturana
1-108of113resultaten
vorige pagina
12volgende pagina

Naturana online kopen bij limango outlet | Korting tot 80% | Naturana bikini's en meer

Naturana Outlet voor dames | Zwemoutfits online kopen | limango
Je voelt je beter als je mooi ondergoed draagt. Het klinkt misschien cliché, maar het is echt zo. Een beha die goede ondersteuning biedt en een slipje met een fijne pasvorm zorgen dat alles fijn op zijn plek blijft zitten, dat je geen last hebt van je lijf of je ondergoed en dat je kleding mooi valt. Misschien benadrukt het zelfs wel je vrouwelijke vormen. Kies je voor een mooi of sexy setje? Dan voel je je direct op en top vrouw, en dat straal je uit. En… Je hoeft heus niet altijd diep in de buidel te tasten voor modische en comfortabele lingerie. In de outlet van limango vind je bijvoorbeeld lingerie, nachtkleding en badmode van Naturana met flinke kortingen.
Achtergrond
Naturana gaat al een tijdje mee. Dit Nederlandse bedrijf heeft namelijk al zo’n 100 jaar ervaring op het gebied van ondermode, bad- en nachtkleding! Het uitgangspunt: everyday comfort. Je hebt ondergoed iedere dag nodig, dus dan kun je maar beter kiezen voor een merk dat lekker zit en waar je achter staat. Pasvorm, draagcomfort en functionaliteit staan centraal, maar het oog wil ook wat. Naturana houdt daarom altijd de laatste trends in de gaten. En dat allemaal binnen de juiste prijs-kwaliteitverhouding.

Ondergoed in alle soorten en maten | Naturana collectie voor dames

Naturana biedt een gevarieerde collectie. Iedere vrouw vindt bij dit merk vast een item dat haar – bijna letterlijk - op het lijf geschreven is! In de collectie van Naturana vind je bh’s in alle cupmaten. En in veel variaties. Of je nu zoekt naar een beha met of zonder beugel. Voorgevormd en met padding, ja of nee? Een minimizer bh voor een grote cup? Of juist eentje met push-up voor een mooi accent op je decolleté? Steel je de show met een strapless jurk of top? Draag er dan een beha zonder bandjes onder. En combineer je top natuurlijk met een bijpassende comfortabele slip, hipster, of een sexy string. Kies voor huidkleur, zodat je ondergoed niet opvalt onder bijvoorbeeld witte kleding. Of maak je keuze uit één van de andere uni kleuren. Sexy zwart? Of sportief wit? Voor een persoonlijke touch kies je voor onderkleding met een werkje, kantje, broderie of print. Ongeacht wat je kiest: in de sale bij limango shop je altijd extra voordelig!
Nachtmode | Dames nachthemden & lingerie
Iedere vrouw is anders. Net als hun voorkeuren voor de nachtmode. Naturana weet dat als geen ander. Lekker knus in je nachthemd op de bank hangen ’s avonds, of op zondag de pyjama dag lekker rekken? Dan heb je een pakje nodig dat lekker zit. In de collectie van Naturana vind je daarom soepele nachthemden en casual pyjama’s van zacht katoen. Van plan iemand te verleiden? Dan vind je bij Naturana ook spannende negligés in soft satijn. Voor iedere situatie iets passends!
Zwemkleding
Vakantie voor de boeg? Of ga je gewoon lekker sportief graag een paar baantjes trekken in het zwembad bij je in de buurt? Dan kun je wel een fijne bikini of badpak gebruiken. Naturana staat voor je klaar.
Bestel Naturana online
Elegant, sportief, functioneel, verleidelijk of gewoon om je lekker te voelen… Ondergoed, nachtmode of zwemkleding shoppen? Dan doe je natuurlijk online, met flinke korting in de outlet van limango. Zo haal je wel heel voordelig een nieuw setje in huis.
Andere merken van limango
Met de lingerie van Naturana weet je dat je altijd iets comfortabels en stijlvols in huis haalt. Is Naturana niks voor jou? Of heb je een ander favoriet merk? Geen zorgen, in de outlet van limango valt er genoeg te kiezen. Kijk bijvoorbeeld ook eens in de outlet shop van Triumph, Sloggi, Aubade of After Eden.

Misschien bevallen deze producten je ook:

6.2 million limango packages per year

* Op basis van de adviesprijs van de fabrikant

** Alle prijsopgaven zijn inclusief belasting en exclusief verzendkosten

ᵃ Bij een minimale bestelwaarde van €15.

ᶜ Alle informatie & voorwaarden op www.limango.nl/invite