0-9
(646)
(197)
(15)
(89)
A
(1)
(3)
(5)
(3)
(1)
(130)
(15)
(1)
(60)
(6)
(1)
(9)
-
(5)
(5)
(5)
(4)

Nuby

1-9of9resultaten

Sortering

Nuby
1-9of9resultaten
vorige pagina
1volgende pagina

Online en goedkoop bij limango outlet | Nuby babyartikelen | Uitverkoop

Nuby fles kopen | Nuby babyaccessoires & artikelen | limango
Nuby biedt een breed scala aan producten voor het voeden, badderen en verzorgen van je baby's. Vooral voor babyflessen, flessenspenen en fopspenen ben je bij Nuby aan het juiste adres. Maar ook in bad gaan, de tandjes poetsen en eten is een feestje met Nuby. Daarnaast is Nuby er niet alleen voor de allerkleinste baby’tjes, maar voor jonge kids. Denk bijvoorbeeld aan antilek bekertjes of plastic kinderbestek. Waar Nuby flessen te koop zijn? Deze haal je voor een klein prijsje in de limango outlet, aangezien je daar korting op het volledige assortiment krijgt. Wil je dus Nuby online kopen tegen een scherpe prijs, dan hoef je niet op een speciale Nuby aanbieding of Nuby sale te wachten. Je bezoekt simpelweg de outlet van limango en geniet op ieder moment van hoge kortingen.
Voeden met Nuby
Nuby maakt een feestje van elk voedingsmoment, of je je kind nu borstvoeding, flesvoeding of vaste voeding geeft. Geef je je kleine borstvoeding, dan is een borstkolf bij jullie thuis waarschijnlijk onmisbaar. Door te borstkolven zorg je er namelijk voor dat je kleine op vaste tijden moedermelk kan krijgen, ook wanneer je als moeder zelf niet in de buurt bent. Kijk bijvoorbeeld eens naar een SoftFlex borstkolf van Nuby. Deze SoftFlex borstkolf is voorzichtig met je borsten, waardoor je de borstkolf er graag bij pakt. En ook de rest van de Natural Touch lijn van Nuby is het bekijken waard. De flessenspenen en fopspenen in deze collectie lijken bijvoorbeeld op de borst van de moeder. Hierdoor raakt je kleintje niet in de war wanneer je afwisselt tussen borstvoeding en flesvoeding.

Babyflessen van Nuby

Vraag je je af welke flesjes je het beste kunt aanschaffen? Dat hangt vooral af van de leeftijd en de behoefte van je baby. Er zijn bijvoorbeeld al Nuby flesjes vanaf 150ml, maar ook 240ml en 330ml behoren tot de mogelijkheden. Naarmate je kindje ouder en groter wordt, stap je steeds over op een grotere fles. Om je een beeld te geven: 240ml is geschikt voor baby’s vanaf ongeveer 3 maanden oud. En is je zoontje of dochtertje echt wat groter, dan komt het moment dat ze de fles of beker zelf willen vasthouden. Nuby heeft daarom handige antilekbekers ontworpen. Deze heten ook wel Flip-It bekers. Deze kinderbekers hebben een handig rietje en lekken niet. Hierdoor kan je kind met de Flip-It rietjesbeker zelf leren drinken zonder te knoeien. Zo geeft de rietjesbeker kinderen al snel het gevoel dat ze heel zelfstandig zijn en heb jij er geen omkijken meer naar. Hetzelfde geldt natuurlijk voor kinderservies en kinderbestek dat wel tegen een stootje kan.
Badderen met Nuby
Maar je kunt niet alleen voor een handige SoftFlex borstkolf, fles of fopspeen bij Nuby terecht. Ook alles voor de verzorging van je kindje vind je in het assortiment van Nuby. Van tandenborstels tot badzitjes en van een haarborstel tot speelgoed voor in bad; alle denkbare badartikelen zijn er. Zo helpt Nuby je door de dag heen bij het verzorgen van je kleine en genieten jij en je baby echt optimaal van ieder moment samen.
Nuby in de limango outlet
Zoals gezegd is Nuby in de limango outlet altijd flink afgeprijsd. Dit maakt de aanschaf van een nieuw flesje of speentje heel voordelig. Let wel altijd op dat je flesjes, flessenspenen en borstkolven van hetzelfde merk en dezelfde lijn koopt. Dan weet je namelijk zeker dat ze op elkaar passen. Heb je bijvoorbeeld voor een babyflesje van de Nuby Natural Touch collectie gekozen, dan kun je hier geen Medela borstkolf bij kiezen. En indien je een babyfles van Difrax hebt, kan je beter niet naar flessenspenen van bijvoorbeeld Philips Avent kijken. Wil je toch iets anders dan Nuby? Merken als Philips Avent, NUK en MAM zijn bijvoorbeeld ook afgeprijsd in de outlet, wat je een ruime keuze geeft. Dus kom je ook eens makkelijk en goedkoop mooie producten voor jou en je baby shoppen? Limango ziet je graag in de outlet, waar je meer dan welkom bent.

Misschien bevallen deze producten je ook:

6.2 million limango packages per year

* Op basis van de adviesprijs van de fabrikant

** Alle prijsopgaven zijn inclusief belasting en exclusief verzendkosten

ᵃ Bij een minimale bestelwaarde van €15.

ᶜ Alle informatie & voorwaarden op www.limango.nl/invite