0-9
(644)
(196)
(15)
(89)
A
(1)
(3)
(5)
(3)
(1)
(121)
(13)
(1)
(60)
(6)
(1)
(54)
-
(47)
(47)
(15)
(15)
(8)
(3)

NUK

1-54of54resultaten

Sortering

NUK
1-54of54resultaten
vorige pagina
1volgende pagina

Online en goedkoop bij limango outlet | Nuk | Babyaccessoires kopen

NUK flessen, Nuk spenen en meer bij limango Outlet | Korting tot 80%
Wat is NUK? NUK is een groot merk dat vooral bekend is vanwege de uitstekende babyflessen en fopspenen die het ontwerpt. Deze zijn niet voor niets al jarenlang geliefd bij veel baby’s en hun moeders. NUK besteedt namelijk bijzonder veel aandacht aan het ontwerp van de flesspenen en fopspenen Hierdoor is er voor ieder baby’tje wel een perfect exemplaar te vinden. Waar kan je NUK spenen kopen? De producten van NUK kun je onder andere in de limango outlet aanschaffen. Het grote voordeel van deze outlet is dat je alle NUK items tegen sale prijzen aanschaft. Zo weet je zeker dat je nooit teveel betaalt voor een speen, voedingsfles of flessenwarmer. Bovendien is het NUK aanbod in de limango outlet zo divers en volledig, dat je vrijwel altijd gemakkelijk vindt wat je nodig hebt.
De fles geven met NUK
Het voeden van je baby is misschien wel het belangrijkste dagelijks terugkerende moment met je kleintje. Het is dan ook wel zo fijn als dit allemaal soepel verloopt. En hierbij spelen de babyfles en speen een grote rol. Welke NUK flessen je het beste kunt kiezen? Wanneer je baby nog klein is, is het aan te raden met een kleine fles van NUK beginnen. In de limango outlet staat bij deze flessen dat de aanbevolen leeftijd bijvoorbeeld 0 tot 6 maanden is. Op die manier maakt limango het je graag gemakkelijker om de juiste keuze te maken. Maar bij deze NUK flessen hoort natuurlijk ook nog een speen. Het bijzondere van de spenen van NUK is dat ze een speciale vorm hebben die zich aanpast aan de kaken van je baby. Bovendien lijkt de vorm van de speen op een borst, waardoor kinderen er snel aan gewend zijn. Tot slot zorg je er met de speciale NUK spenen ook voor dat je baby geen lucht inslikt, waardoor je buikkrampjes voorkomt. Het is dus begrijpelijk dat het voedingsmomentje voor je baby een stuk prettiger wordt wanneer je voor NUK kiest. Weet je niet welke flesspeen je moet kiezen? Naarmate je baby ouder wordt of dikkere voeding krijgt, kun je overstappen naar een grotere maat speen. Ook bij de spenen staat in de limango aangegeven wat de aanbevolen leeftijd is. Wil je in één keer klaar zijn, schaf dan een NUK starterset aan. Hier zit bijvoorbeeld ook een flessenborstel bij waarmee je de fles goed schoonmaakt. Verder biedt NUK ook flessenwarmers, sterilisatoren, producten voor het geven van borstvoeding en trainingsflessen voor oudere kinderen die graag zelf willen drinken.

Meer van NUK

Bij NUK draait het vooral om flesspenen en fopspenen, maar daar houdt het nog niet op. Zo vind je in het assortiment van NUK bijvoorbeeld ook babyfoons. Veel ouders vinden het een geruststellend idee dat ze hun kleine snel horen wanneer er iets is. Babykamers liggen namelijk niet altijd direct naast de woonkamer of slaapkamer, waardoor je het niet altijd meteen hoort als je baby’tje huilt. Met één van de babyfoons van NUK in huis, heb je het wel snel door wanneer bijvoorbeeld het speentje is gevallen of je kindje wakker wordt. Hierdoor lopen veel ouders met een gerust gevoel weg wanneer ze de baby’s even op boxkleden, in campingbedjes of onder lekker zacht bedtextiel hebben gelegd. Daarnaast hoef je ook niet tussendoor te kijken of er echt niets is wanneer je één van de babyfoons van NUK in huis hebt. Je weet namelijk dat jet het dan vanzelf wel hoort. Zo kan je je kleine ook niet per ongeluk wakker maken door het openen van de deur van de babykamer.
Ook babyfoons, een voedingsfles, een flessenwarmer of bijvoorbeeld een fopspeen van NUK aanschaffen? Neem dan eens een kijkje in de limango outlet waar alles van NUK scherp geprijsd is. Wanneer je interesse hebt, kan je uiteraard ook meteen even kijken welke merken er nog meer mooie artikelen aanbieden. Namen als Nuby, Philips Avent en MAM zijn bijvoorbeeld ook echte aanraders.

Misschien bevallen deze producten je ook:

6.2 million limango packages per year

* Op basis van de adviesprijs van de fabrikant

** Alle prijsopgaven zijn inclusief belasting en exclusief verzendkosten

ᵃ Bij een minimale bestelwaarde van €15.

ᶜ Alle informatie & voorwaarden op www.limango.nl/invite