0-9
(646)
(199)
(15)
(89)
A
(1)
(3)
(5)
(3)
(1)
(130)
(14)
(1)
(60)
(6)
(1)
(23)
(5)
(1)
(8)
(11)
-
(33)
(20)

Oakley

1-33of33resultaten

Sortering

Oakley
1-33of33resultaten
vorige pagina
1volgende pagina

Oakley Kleding & Accessoires Goedkoop Online Kopen | SALE -80%

Oakley Kleding & Oakley Accessoires - Outlet Met Hoge Kortingen!


Wil jij de mooiste Oakley zonnebril goedkoop kopen? Dat doe je natuurlijk bij limango, de grootste online outlet van Nederland. Het gerenommeerde merk is volop bij ons aanwezig. Maar waarom zou je bij limango shoppen? Heel simpel! Wij hanteren namelijk het hele jaar door extreem lage prijzen, waardoor je een Oakley zonnebril voordelig aanschaft.
Wanneer zijn Oakley zonnebrillen geschikt?
Oakley staat bekend om de vele modellen en diverse maten zonnebrillen die onder het merk vallen. Voor iedere wens is er een geschikte Oakley zonnebril.
• Oakley Tinfoil
De Oakley Tinfoil zonnebril is wellicht het bekendste model en lijkt qua montuur enigszins op zonnebrillen van merken als Ray-Ban of Persol. Deze zonnebril is erg degelijk en geschikt voor allerlei rustige activiteiten, zoals autorijden, wandelen of fietsen. Door de stevige pootjes en vleugeltjes bij de neus draagt deze bril altijd comfortabel.
• Oakley Prizm
Dit model is de ideale echte skibril. Deze zonnebril is onmisbaar op de piste. De weerkaatsing van de zon in de sneeuw kan soms erg fel zijn, een goede uv-werende zonnebril is dan ook een absolute must. Met de Oakley Prizm bescherm je jouw ogen tijdens diverse wintersporten.
• Oakley Iridium
Het Oakley Iridium model is een vlot model zonnebril en uitermate geschikt voor strandgangers. Zit je liever op een terrasje in de zon? Ook dan kies je voor een modieuze look met dit model. De zonnebril kenmerkt zich door de gekleurde glazen. Dit geeft je tijdens het dragen een zomerse look.
• Oakley Jannard
Het Oakley Jannard model is ontwikkeld door oprichter James Jannard en valt in de categorie sportbrillen. De diverse monturen dragen dicht op de huid en zijn daardoor comfortabel tijdens iedere actieve inspanning.
Oakley zonnebrillen met polarized glazen
Alle Oakley zonnebrillen die in onze webshop verkrijgbaar zijn, zijn gepolariseerd. Dit betekent dat de glazen van de Oakley zonnebril fel licht en schitteringen filteren, zodat je niet meer hoeft te knijpen met je ogen. Met polarized zonnebrillen heb je dus geen last van bijvoorbeeld de zon die weerkaatst op het water of van autolichten die schitteren op een nat wegdek. Dat maakt de Oakley zonnebril de perfecte zonnebril voor in de auto. Met een polarized zonnebril word je ook niet langer verblind door het felle licht van andere auto's als je in het donker rijdt. Zo heb je een optimale focus op de weg!
De Prizm skibril met polarized glazen is daarmee natuurlijk ideaal voor de wintersport. Het is niet alleen een degelijke, mooie skibril met groot montuur, maar dankzij de juiste glazen biedt de bril ook de gewenste veiligheid. De zon die op het witte landschap schijnt, kan je zicht hinderen en dit kan gevaarlijke situaties kan opleveren. Ook als je lenzen draagt, doen deze Oakley zonnebrillen hun werk. Door je lenzen zie je scherp en de polarized bril zorgt voor gereduceerd licht.
Kleding van Oakley
Naast het polarized zonnebrillen assortiment van Oakley bij limango, vind je in onze webshop ook de kleding van het populaire merk. Naast accessoires als handschoenen, mutsen en natuurlijk de zonnebrillen, zijn er voor zowel dames als heren shirts, broeken, vesten en stoere truien in verschillende kleuren, maten en modellen verkrijgbaar. Tevens biedt het merk mooie softshell winterjassen, dunnere jackets, ski-jassen en skibroeken voor mannen en vrouwen. De kledinglijnen zijn uiteraard van dezelfde hoogwaardige kwaliteit als de zonnebrillen van Oakley. Bovendien oogt ieder kledingstuk erg sportief, waardoor het perfect is om mee te nemen in de koffer richting de sneeuw.
Voor alle producten van Oakley geldt dat je het goedkoop koopt in de outlet van limango.

Misschien bevallen deze producten je ook:

6.2 million limango packages per year

* Op basis van de adviesprijs van de fabrikant

** Alle prijsopgaven zijn inclusief belasting en exclusief verzendkosten

ᵃ Bij een minimale bestelwaarde van €15.

ᶜ Alle informatie & voorwaarden op www.limango.nl/invite