0-9
(645)
(200)
(15)
(88)
A
(1)
(3)
(5)
(3)
(1)
(128)
(16)
(1)
(60)
(5)
(1)
(2)
(11)
(2)
-
(8)
(7)
(7)
(6)
(6)
(6)

Oilily

1-13of13resultaten

Sortering

Oilily
1-13of13resultaten
vorige pagina
1volgende pagina

Oilily dames en kinderaccessoires kopen bij limango outlet

Oilily Outlet voor dames & kinderen | Oilily | limango
Wat is Oilily? Oilily is een ontzettend vrolijk merk voor vrouwen en kinderen dat te herkennen is aan de kleuren en drukke prints die worden gebruikt. Je kunt hierbij denken aan dameskleding en kinderkleding, maar het meest bekend zijn toch wel de Oilily tassen voor dames en etuis en portemonnees voor vrouwen. En op het gebied van wonen biedt Oilily bijvoorbeeld decoratie kussens of een dekbedovertrek. Wil je ook eens iets moois van Oilily aanschaffen, neem dan een kijkje in de limango outlet. Hier shop je namelijk Oilily tegen sale prijzen.

Oilily tassen

Ook de tassen van Oilily zijn natuurlijk herkenbaar door de drukke en gedetailleerde prints. Bovendien zijn deze tassen er in allerlei soorten en maten. Van kleine make-up tassen tot grote schoudertassen voor dames en van mooie handtassen tot praktische laptoptassen; alles is van een mooie en herkenbare Oilily print voorzien. Waar je dan aan kunt denken? Een mooi voorbeeld is bijvoorbeeld de Botanic Pop collectie. Zoals de naam al doet vermoeden, vind je in deze Botanic Pop lijn vooral veel groen, veel blaadjes en veel natuurlijke details. Om helemaal in deze stijl te blijven, is de Nori Green variant hiervan aan te raden. Deze bevat vooral natuurlijke kleuren, zoals groen- en bruintinten. Je kunt een Botanic Pop tas ook in een Flamingo Pink bestellen, voor wanneer je tas wel wat meer op mag vallen. Een Botanic Pop tas, portemonnee of etui in het roze springt namelijk direct in het oog, waardoor je fashion item echt de aandacht trekt. Of wat dacht je van de charcoal uitvoering met een combinatie van donkere en roze kleuren? Hartstikke modieus, geschikt voor verschillende seizoenen en passend bij meerdere outfits. Heb je liever een wat meer abstract ontwerp, dan is een handtas uit de Paisley collectie misschien iets voor jou. Het Paisley ontwerp is wat fantasierijker en is heel gedetailleerd, waardoor je er eindeloos naar kunt kijken. Bovendien worden veel Oilily tassen van polyester gemaakt. En door te kiezen voor polyester zien ze er niet alleen mooi uit. Het polyester maakt de Oilily tassen daarnaast namelijk ook stevig en zorgt ervoor dat ze lang meegaan.
Oilily combineren
Of je nu voor Paisley of Botanic Pop gaat en daarbij voor de Nori Green, Charcoal of Flamingo Pink uitvoering kiest; het feit blijft dat de producten van Oilily opvallen en de eyecatcher van je look vormen. Hierdoor vinden sommige mensen het lastig om Oilily mooi te combineren met de rest van de outfit. Limango geeft je daarom graag wat tips en ideeën voordat je je Oilily aankoop hebt besteld. Zo laat limango je zien dat het helemaal niet zo moeilijk hoeft te zijn. Wanneer je hebt ontdekt dat er van alles mogelijk is, gebruik je je nieuwe tas, etui, portemonnee of andere Oilily aanschaf namelijk vaker. Want limango wil natuurlijk het liefst dat je vaak en veel plezier van je investering hebt. Hoe je Oilily dan combineert? Omdat een handtas, schoudertas of kledingstuk van Oilily vaak kleurrijk en opvallend is, is het slim om de rest van je outfit rustig te houden. Neem je je tas dagelijks mee, kies dan bijvoorbeeld voor een neutrale jas. Of combineer Oilily met je favoriete jeans voor vrouwen of een wit T-shirt voor kinderen. Zo weet je eigenlijk zeker dat je nooit de plank misslaat. En ben je helemaal fan van bijvoorbeeld de Botanic Pop ontwerpen? Dan is het ook mogelijk om zowel een handtas als een portemonnee hiervan aan te schaffen. Op die manier heb je een mooie set. Wil je toch wat afwisseling, neem dan een handtas in Nori Green en een make-up tas in Flamingo Pink. Of andersom natuurlijk. Het leuke van Oilily is bovendien dat een dekbedovertrek van dit merk iedere slaapkamer snel opvrolijkt, zonder dat het je veel werk, geld of moeite kost. Je hoeft namelijk geen muur te verven of decoratie aan de wand te hangen. Met het juiste Oilily dekbedovertrek creëer je namelijk ook al snel een fijne en gezellige sfeer.
Oilily in de limango outlet
Omdat Oilily in de limango outlet altijd met korting aan te schaffen is, is het aan te raden om eerst het aanbod van limango te bekijken voordat je iets nieuws koopt. De kans dat je je polyester tas uit bijvoorbeeld de Paisley of Botanic Pop lijn voor een zachter prijsje aanschaft, is namelijk groot. Zo weet je zeker dat je niet onnodig veel betaalt en hoef je alleen nog maar te kiezen welke kleur je het mooiste vindt. Wordt het Nori Green, Charcoal of toch Flamingo Pink?

Misschien bevallen deze producten je ook:

6.2 million limango packages per year

* Op basis van de adviesprijs van de fabrikant

** Alle prijsopgaven zijn inclusief belasting en exclusief verzendkosten

ᵃ Bij een minimale bestelwaarde van €15.

ᶜ Alle informatie & voorwaarden op www.limango.nl/invite