0-9
(644)
(200)
(14)
(87)
A
(1)
(3)
(5)
(3)
(1)
(126)
(16)
(1)
(60)
(5)
(1)
(18)
(720)
(822)
(186)
(64)
(1)
-
(314)
(209)
(185)
(134)
(2)
(2)

Peak Mountain

1-108of833resultaten

Sortering

Peak Mountain
1-108of833resultaten
vorige pagina
1 2 3 ...8volgende pagina

Peak Mountain Wintersportkleding | Online Shoppen | Outdoorkleding

Peak Mountain skikleding | Outdoorkleding kopen | limango
Trotseer jij in de winter besneeuwde bergtoppen met Peak Mountain? Als je op wintersport gaat, weet je dat je dit beter niet onvoorbereid kunt doen. En omdat je wintersportvakantie zelf al duur genoeg is, helpt limango je aan goedkope gear van dit populaire merk! In de outlet van limango vind je een ruime collectie scherp geprijsde skikleding en outdoorkleding van Peak Mountain. Voor dames, heren en kinderen. Koop jij Peak Mountain in de sale? Dan zit je er op wintersport zeker warmpjes bij!

Wintersport in stijl | Skijack

In de outlet van limango vind je alles wat je nodig hebt om jezelf warm, comfortabel én stijlvol aan te kleden tijdens je wintersportvakantie. Hierbij kun je aan allerlei kledingstukken denken. Lekker warme winterjassen, bodywarmers, fleecetruien en -vesten bijvoorbeeld. Maar ook t-shirts en ondershirts; sneldrogend, ademend en supercomfortabel. Alle skikleding is winddicht en waterdicht, zodat je lekker droog en warm blijft. Omdat de stof wel ademt blijf je zelf altijd op temperatuur. De kleding van Peak Mountain beschermt je tegen de elementen, zoals wind, water en kou, maar je behoudt wel altijd je bewegingsvrijheid. Zo helpt Peak Mountain je je eigen piek te bereiken! En dat in stijl. Of je nu van stijlvol zwart houdt, of liever in felgekleurde skikleding de berg af racet, Peak Mountain houdt rekening met alle smaken. Kijk snel verder in de outlet van limango of er iets voor jou bij zit.
Ook voor de kleine sportievelingen | wandelschoenen
Jouw zoon of dochter vindt het fantastisch om in de sneeuw te spelen! Daarbij is het natuurlijk wel erg belangrijk dat je hem of haar lekker warm en zoveel mogelijk waterdicht aankleedt. In een sneeuwpak van Peak Mountain gaat je kind er superschattig uitzien. En hij is meteen van top tot teen beschermd. Ook een skijack of andere jassen vind je in het assortiment van Peak Mountain. In alle kleuren van de regenboog, dus wie weet vind je ook de lievelingskleur van jouw kleintje terug!
Goed voorbereid buiten sporten en hardlopen
Peak Mountain is er niet alleen voor de wintersporter. Ook als je buiten sport of gewoon graag buiten bent, vind je nuttige artikelen in de collectie bij het Franse merk. Wat dacht je bijvoorbeeld van een windbreaker of soft shell jas? Ideaal voor het typisch Nederlandse weer. Met een windbreaker of soft shell jas hoef je geen onhandige, dikke jas aan tijdens het sporten of op de fiets. Toch ben je uitstekend beschermd tegen kille wind en gure regenbuitjes. Combineer ze met een stoere jeans en een paar goede wandelschoenen of sportschoenen en je bent klaar voor de Nederlandse herfst- en winterdagen! Want ook al zien we een dik pak sneeuw in Nederland niet zo vaak, een lekker warme winterjas of fleecevest is tijdens onze winters toch wel welkom. En een lekker gevoerde bodywarmer eigenlijk voor iedereen onmisbaar. Of je nu fanatiek buiten gaat sporten, of gewoon knus thuis op de bank gaat hangen.
Bestel Peak Mountain kleding online
In de outlet van limango koop je Peak Mountain met aanzienlijke kortingen. Zo bereid je je wel heel voordelig voor op de wintersport. Heb je iets leuks gevonden in de sale? Dan bestel je bij ons veilig en gemakkelijk online. Omdat outlet-producten bij ons op voorraad zijn, heb je ze ook altijd lekker snel in huis.
Andere merken van limango
Met de ski-, outdoor- en sportkleding van Peak Mountain ben je voorbereid op alle weersomstandigheden. En dat op een stijlvolle én betaalbare manier. Past het Franse merk toch niet zo bij jou? Of zoek je een specifiek product dat je in de outlet shop niet hebt kunnen vinden? Dan kun je altijd terecht in één van onze vele andere outlet shops. Ook merken als Columbia, Timberland, Icepeak en The North Face shop je in de sale bij limango.

Misschien bevallen deze producten je ook:

6.2 million limango packages per year

* Op basis van de adviesprijs van de fabrikant

** Alle prijsopgaven zijn inclusief belasting en exclusief verzendkosten

ᵃ Bij een minimale bestelwaarde van €15.

ᶜ Alle informatie & voorwaarden op www.limango.nl/invite