0-9
(647)
(199)
(15)
(89)
A
(1)
(3)
(5)
(3)
(1)
(129)
(14)
(1)
(60)
(6)
(1)
(3)
(23)
(51)
(13)
(49)
(2)
-
(54)
(27)
(2)
(2)

Peak performance (ski) jassen, broeken, shirts

1-83of83resultaten

Sortering

Peak Performance
1-83of83resultaten
vorige pagina
1volgende pagina

Peak Performance


Peak Performance is het merk voor mensen met een actieve lifestyle. Ook wanneer je misschien wat minder actief bent. Want Peak Performance wil er zijn voor iedereen die de positieve kenmerken van sportkleding graag in alledaagse kleding verwerkt wilt zien. Doordat deze trend vooral de laatste vijf jaar enorm is toegenomen, is Peak Performance momenteel ongekend populair.
Je hoeft geen bergbeklimmer of hardloper te zijn om van de kleding van Peak Performance te houden. In onze sale ontdek je dat de kledingstijlen van Peak Performance genuanceerder zijn dan ooit. Hierdoor is de droom van alledaagse kleding met actieve kenmerken de werkelijkheid geworden.
Binnen onze Peak Performance sale maak je kennis met een nieuwe jas, trui of hoodie. Gewoon te dragen op kantoor of thuis op de bank. Staat er wel een actieve vakantie op de planning? Dan ontdek je hier ook je nieuwe skibroek of -jas.
Waar komt Peak Performance vandaan?
Peak Performance is in 1982 in Zweden opgericht door een groep vrienden die dagelijks in de sneeuw te vinden is. Nog altijd gebruikt het originele team de piste om nieuwe producten uit te testen. Dat zorgt ervoor dat je in de Nederlandse kou jezelf kunt verwarmen met de kleding van Peak Performance.
De gedachte achter Peak Performance is simpel: winterkleding maken die je ook echt wilt dragen. De oprichters van Peak Performance konden geen kleding vinden waarin ze prettig konden skiën, werken of relaxen zonder dat het voor ongemak zorgde. Tijdens de wintermaanden daalde de temperatuur dermate fors, dat er maar gekozen werd voor het dragen van meerdere lagen. Hartstikke oncomfortabel natuurlijk.
Alle collecties die Peak Performance sinds 1982 heeft uitgebracht zijn het antwoord op dit probleem. Dunne winterkleding die voldoende isoleert zodat je niet de nadelen van koud weer hoeft te ondervinden. Jassen, truien en broeken waarmee je áltijd comfortabel naar buiten kunt gaan.
Bij de Peak Performance jas staat technologie voorop
Heb je ooit al eens een Peak Performance jas aangehad? Dan heb je waarschijnlijk mogen ervaren hoe goed een Peak Performance jas ervoor zorgt dat je lekker warmt blijft. Blijkt het toch net wat warmer te zijn dan je had verwacht? Dan zorgt diezelfde jas ervoor dat de warmte binnen de jas geventileerd wordt. Hierdoor zweet je jezelf niet uit je jas maar kun je gewoon je jas blijven aanhouden.
Dit is natuurlijk niet zonder technologie mogelijk. Peak Performance heeft haar jassen de afgelopen jaren verfijnd op feedback van haar klanten. Dit heeft ervoor gezorgd dat de jassen beter met verschillende en veranderende weersomstandigheden om kunnen gaan.
Gore-Tex is hier een goed voorbeeld van. Diverse Peak Performance jassen zijn voorzien van Gore-Tex, een technologie waarmee je een jas compleet waterdicht kunt maken. Door gebruik te maken van een stevige coating, blijft het water buiten de jas en blijf jij aan de binnenkant droog.
Sla de Peak Performance hoodies en truien niet over
Wil je net wat extra warmte aan je outfit toevoegen? Of ook buiten de piste om Peak Performance kleding kunnen dragen? Dan mag je de bovenkleding van Peak Performance niet aan je voorbij laten gaan. Hier vind je de meest comfortabele hoodies, truien en sweatshirts van Peak Performance. Net als broeken waarmee je moeiteloos de grootste sneeuwstormen trotseert!
Veilig op vakantie met je nieuwe Peak Performance outfit
Als je op skivakantie gaat, zit gevaar in een klein hoekje. Zelfs op de piste kunnen lawines onverwachts ontstaan, waardoor het belangrijk is dat je de juiste voorzorgsmaatregelen neemt. Een van die voorzorgsmaatregelen is de aanschaf van kleding met een Recco Beacon.
Recco is een toonaangevend bedrijf op het gebied van veiligheid in de bergen. Met haar Recco Beacon op zak, is het voor reddingswerkers in het geval van een lawine mogelijk het slachtoffer sneller te lokaliseren.
De meeste Peak Performance skibroeken en -jassen zijn voorzien van een Recco Beacon, waardoor je veiliger de piste op kunt. Controleer altijd in de productomschrijving of jouw nieuwe skibroek of -jas ook van een Recco Beacon voorzien is.
Hoe valt de kleding van Peak Performance?
Over het algemeen valt de kleding van Peak Performance naar waarheid. Afhankelijk van het product dat je koopt, kan dit enigszins verschillen. Skikleding zoals jassen, broeken en helmen kunnen een eigen pasvorm hebben. Dit wordt altijd bij het desbetreffende product weergegeven.
Waar is Peak Performance te koop? Ontdek onze

Misschien bevallen deze producten je ook:

6.2 million limango packages per year

* Op basis van de adviesprijs van de fabrikant

** Alle prijsopgaven zijn inclusief belasting en exclusief verzendkosten

ᵃ Bij een minimale bestelwaarde van €15.

ᶜ Alle informatie & voorwaarden op www.limango.nl/invite