0-9
(644)
(196)
(15)
(90)
A
(1)
(3)
(5)
(3)
(1)
(122)
(13)
(1)
(60)
(6)
(1)
(1)
(88)
(202)
(205)
(15)
-
(172)
(69)
(25)
(7)

Pepe Jeans blouses, jassen, broeken, truien, shirt

1-108of267resultaten

Sortering

Pepe Jeans
1-108of267resultaten
vorige pagina
123volgende pagina

Pepe Jeans


Met kleding van Pepe Jeans kun je alle kanten op. Van uitstekende jeans tot een smaakvol ontworpen jas. Wie voor Pepe Jeans kiest, kan er zeker van zijn dat de looks on point zijn. Want de nieuwste trends zijn altijd aanwezig in de collecties van dit interessante kledingmerk.
Ook al klinkt het merk heerlijk Spaans, is Pepe Jeans een Britse creatie. In 1973 kwamen drie broers bij elkaar om te onderzoeken wat er precies ontbrak in kledingmarkt. Middenin Londen werd maandenlang onderzoek gedaan naar de mogelijkheden. De broers kwamen er onder andere achter dat goede jeans vaak alleen tegen een hoofdprijs verkrijgbaar waren. Ook was modieuze kleding alleen voor meest welvarende onder ons weggelegd. Dat kon anders. Pepe Jeans was geboren.
De jaren hiernavolgend bracht Pepe Jeans kleine collecties uit die meteen op succes konden rekenen. Spijkerbroeken van het merk waren vlot uitverkocht. Het duurde dan ook niet lang voordat dames t-shirts en truien aan de collecties werden toegevoegd.
Pepe Jeans maakt mode voor een zachte prijs
Het zal niemand verbazen dat Pepe Jeans een lange weg bewandeld heeft om te komen waar het nu is. De concurrentie in Londen was en is niet te vergelijken met die in Nederland. Pepe Jeans heeft daarom altijd de bekendste modellen aangetrokken voor haar campagnes, met goede resultaten als gevolg.
Ondertussen zijn er namelijk meer merken zoals Pepe Jeans, waardoor het merk ieder jaar haar best moet blijven doen om zich te onderscheiden. Dit brengt unieke en soms opvallende mode met zich mee. Toch lijkt het zich uitstekend te kunnen meten met concurrenten als Levi’s en Benetton.
Een groot verschil is dat Pepe Jeans altijd betaalbaar wilt blijven. Het droomt niet een high-fashion merk te worden wat uitsluitend op de duurste winkelstraten te koop is. Daar profiteer je als liefhebber van Pepe Jeans schoenen, jurkjes en jassen van.
Het merk voor denim, boven en onder
Van origine is Pepe Jeans een echt denim merk. De eerste jaren waren vrijwel alle kledingstukken deels of volledig van denim gemaakt. Spijkerjasjes en natuurlijk de welbekende jeans mochten nooit ontbreken.
In de Pepe Jeans outlet is denim minstens zo belangrijk. Zelfs een deel van de sneakers bevat elementen van denim, wat zo kenmerkend voor het merk is. Sandalen? Ook daar kom je denim tegen.
Van een t-shirt tot een Pepe Jeans jas
Je kunt onze Pepe Jeans outlet op verschillende manieren aanpakken. Als je blanco de outlet binnenstapt, eindig je met meer kleding in je mandje dan dat je van plan was. Omdat uit van alles kunt kiezen, doe je er goed aan om je zoektocht af te bakenen. Bijvoorbeeld voor een nieuwe jas of t-shirt.
Vervolgens kun je binnen de categorie jassen op zoek naar een nieuwe zomer- of juist winterjas. Selecteer je maat en je hebt zo je nieuwe jas gevonden. Dan kan je daarna rustig verder met een van de vele andere kledingstukken!
Pepe Jeans is perfect voor kinderen
Kinderen kunnen tegenwoordig bij Pepe Jeans alle kanten op. Het aanbod wordt ieder jaar groter, dat terwijl de herkenbare stijl behouden blijft. Stoere spijkerblouses, legergroene jassen of juist een alledaagse trui. Voor jongens en meisjes is er altijd wel wat leuks te vinden binnen het aanbod van Pepe Jeans.
Dat komt onder andere doordat je een driedeling kunt maken in het aanbod. Kleding om buiten te spelen, naar school mee te gaan en zelfs voor een nette gelegenheid. Kinderen hebben alle keuze bij Pepe Jeans en dat maakt het een stuk leuker ze mee te nemen langs de verschillende opties.
Als je op dit moment voor een van je kinderen aan het shoppen bent, is het wel zo leuk je kinderen in dit proces te betrekken. We garanderen je dat er de leukste outfits uit voort komen!
Hoe valt Pepe Jeans?
Hoe Pepe Jeans precies valt, hangt sterk af van waar je naar op zoek bent. De jeans van dit merk, kunnen sterk in pasvorm variëren. Gelukkig heeft Pepe Jeans hier een prima oplossing voor. Ieder type jeans heeft een eigen typering die haaks staat op de pasvorm. Welbekende afwerkingen zoals slim-fit, straight leg en skinny-fit worden daarom aangehaald.
Voor andere kledingstukken zoals jassen en jurkjes is de pasvorm vergelijkbaar met de normale maatvoering. In het geval dat de maatvoering afwijkt, is dit altijd aangegeven op de productpagina.
Hoe kan ik Pepe Jeans denim het best onderhouden?
Wil je zo lang mogelijk van je nieuwe Pepe Jeans kleding gebruik kunnen maken? Dan is het belangrijk dat je met zorg met je nieuwe Pepe Jeans omgaat. Op de labels van de desbetreffende producten is altijd te vinden hoe je het best de kleding kunt wassen en onderhouden.
Waar vind ik een Pepe Jeans sale?
Op zoek naar de grootste Pepe Jeans sale van het moment? Zoek niet verder. Limango is namelijk het adres voor de leukste Pepe Jeans kleding met korting. Wij laten je zien hoe betaalbaar de kwalitatieve kleding van dit Britse merk wel niet kan zijn.

Misschien bevallen deze producten je ook:

6.2 million limango packages per year

* Op basis van de adviesprijs van de fabrikant

** Alle prijsopgaven zijn inclusief belasting en exclusief verzendkosten

ᵃ Bij een minimale bestelwaarde van €15.

ᶜ Alle informatie & voorwaarden op www.limango.nl/invite