0-9
(646)
(201)
(15)
(89)
A
(1)
(3)
(5)
(3)
(1)
(130)
(16)
(1)
(60)
(6)
(1)
(32)
(611)
(174)
-
(97)
(96)
(82)
(74)

Pepino

1-108of232resultaten

Sortering

PEPINO
1-108of232resultaten
vorige pagina
123volgende pagina

Korting tot 80% | Schoenen Outlet | Baby & kinder schoenen

PEPINO Schoenen | Babyschoenen & Kinderschoenen | limango
PEPINO schoenen worden niet voor niets door veel kinderen en baby's gedragen. De babyschoenen en kinderschoenen van PEPINO zijn namelijk stevig en ondersteunen de voetjes optimaal. Dit is ontzettend belangrijk, want voeten in de groei hebben deze ondersteuning echt nodig. Daarnaast spelen kinderen ook de hele dag door. Van het rennen op het schoolplein tot het klimmen in de speeltuin; de schoenen krijgen behoorlijk wat te verduren. Gelukkig zijn de schoenen van PEPINO hierop voorbereid. Tot slot zijn de PEPINO schoenen eigenlijk altijd voorzien van veters of klittenband. Hierdoor zijn de schoentjes nog wat te verstellen, zodat ze perfect om de voeten van je kind passen.
EPINO bij limango
Vraag je je af waar je PEPINO schoenen kunt kopen? Je kunt onder andere het aanbod van Zalando of Sarenza bekijken. Maar wie echt slim is, winkelt in de limango outlet. Hier zijn namelijk alle schoenen, zo ook de kinderschoenen en babyschoenen van PEPINO, met korting aan te schaffen. Deze verlaagde prijzen vind je bovendien het hele jaar door, waardoor je winkelt wanneer het jou uitkomt.

PEPINO schoenen

Wanneer je het assortiment van PEPINO bekijkt, zie je dat er verschillende soorten schoenen zijn. Het eerste dat opvalt, is dat je keuze hebt uit zowel veterschoenen als klittenbandschoenen. Deze laatste zijn bijvoorbeeld een goede keuze voor wat jongere kinderen die nog niet zelf de veters kunnen strikken. Een klittenbandsluiting hebben jongens en meisjes daarentegen wel al snel door. Zo leren ze binnen de kortste keren zelf de schoenen aantrekken en heb jij er geen omkijken meer naar. Ben je op zoek naar mooie sneakers voor kinderen met klittenbandsluiting? Kijk dan eens naar de PEPINO Kimo. Deze stoere sneakers zijn voorzien van een ster aan de zijkant en hebben twee bandjes. Bovendien is er keuze uit verschillende kleuren. Maar in de lente of zomer kies je natuurlijk eerder voor open schoenen. Denk bijvoorbeeld aan ballerina's voor kinderen of sandalen voor kinderen. Dit zijn met name klittenbandschoenen. Ben je juist op zoek naar PEPINO veterschoenen? Dan zijn bijvoorbeeld de Jules sneakers een optie. Deze zijn er zowel voor jongens als voor meisjes.
PEPINO combineren
Heb je eenmaal een mooi paar PEPINO schoenen voor je zoontje of dochtertje gevonden, dan kan je misschien wel wat combinatietips gebruiken. Zo wordt het een fluitje van een cent om een leuke outfit samen te stellen met de nieuwe sneakers of sandalen. Omdat de schoentjes van PEPINO stevig, stoer en vrolijk gekleurd zijn, vragen ze om een casual look. Denk bijvoorbeeld aan jeans voor kinderen en comfortabele longsleeves voor kinderen. Schijnt de zon en kies je voor sandalen voor kinderen, dan is het een goed idee om daar een T-shirt voor kinderen bij aan te trekken. Vind je het lastig om gekleurde sneakers te combineren? Ga dan voor een blauwe spijkerbroek en een basic shirt. Dat is altijd een veilige optie. Wil je de vrolijke veterschoenen juist mooi laten matchen, laat de kleur van de schoen dan terugkomen in de outfit. Het hoeft dus helemaal niet zo moeilijk te zijn. Zo lang je alledaagse en stoere kleding kiest, zit je eigenlijk altijd goed.
Schoenen van limango
Zijn de babyschoenen en kinderschoenen van PEPINO toch niet helemaal wat je zocht? Kijk dan ook gerust eens naar de andere merken in de limango outlet. Want ook alle andere merken die je hier vindt, schaf je met korting aan. Denk bijvoorbeeld aan schoenen van Converse, Ecco, Geox, Timberland en Adidas. Een kwalitatief paar stevige stappers dat helemaal naar jouw zin is, heb je dus zo gevonden. Bovendien zijn er uiteenlopende maten te vinden bij limango, waardoor er ook zeker iets voor jouw kind tussen staat. Welk paar schoenen van PEPINO of een ander merk wordt het nieuwe favoriete paar van jouw zoon of dochter?

Misschien bevallen deze producten je ook:

6.2 million limango packages per year

* Op basis van de adviesprijs van de fabrikant

** Alle prijsopgaven zijn inclusief belasting en exclusief verzendkosten

ᵃ Bij een minimale bestelwaarde van €15.

ᶜ Alle informatie & voorwaarden op www.limango.nl/invite