0-9
(645)
(201)
(15)
(88)
A
(1)
(3)
(5)
(3)
(1)
(128)
(16)
(1)
(60)
(6)
(1)
(7)
(16)
(11)
(20)
(3)
-
(57)
(57)

Present Time

1-57of57resultaten

Sortering

Present Time
1-57of57resultaten
vorige pagina
1volgende pagina

Present Time online en voordelig kopen bij limango

Present Time | Woonaccessoires Outlet| limango
Present Time is een modern merk dat alles biedt op het gebied van woondecoratie. Onder Present Time vallen verschillende andere merken, waarvan je Leitmotiv en Karlsson misschien wel kent. De producten van Present Time zijn leuk om cadeau te geven voor bijvoorbeeld een verjaardag of housewarming. Maar je kunt er natuurlijk ook jezelf een keer mee verwennen. Voor de prijs hoef je het immers niet te laten wanneer je in de limango outlet shopt. Hier profiteer je namelijk altijd van hoge kortingen. Dus, Present Time, waar is dat te koop? In de limango outlet uiteraard. Bovendien zijn hier niet alleen de prijzen laag, maar is ook het aanbod heel divers. Of je nu klokken, vazen of andere woonaccessoires zoekt; in de outlet van limango heb je het zo gevonden.

Je huis aankleden met Present Time

Omdat werkelijk alle soorten decoratie in het Present Time assortiment terug te vinden zijn, is er eigenlijk altijd wel een plekje in huis te vinden voor een mooie woonaccessoire van dit merk. Limango geeft je graag wat inspiratie, zodat je zelf de ideeën eruit kunt pikken die jij het leukste vindt.
• Wil je graag wat meer groen in huis, maar heb je niet zoveel ruimte op de vensterbank of kast voor planten? Dan is een Present Time Skittle hangpot misschien de perfecte oplossing voor jou. Voor een hangpot is namelijk altijd wel een plekje aan het plafond te vinden. Je kunt in hangpot Skittle van Present Time bijvoorbeeld een klein plantje zetten, maar je kunt ook kiezen voor een plant die ver over de rand hangt. Of schaf een hangpot aan voor je kruiden in de keuken. Dat staat hartstikke gezellig en bovendien heb je zo altijd verse basilicum bij de hand. De Skittle hangpot is overigens in verschillende kleuren verkrijgbaar, waardoor er altijd een exemplaar te vinden is dat goed bij je inrichting past.
• Is het wat rommelig in huis, maar wil je je spullen wel graag binnen handbereik hebben? Dan wordt het tijd om slimmer te gaan opbergen. Een tijdschriftenrek en opbergmanden kunnen hier bijvoorbeeld bij helpen. Zet eens een gekleurde opbergbox in de kast waarin je allerlei kleine spulletjes bewaart. Zulke bewaardozen staan heel netjes. En gebruik je Present Time opbergmand ook eens naast de bank voor het opbergen van een lekker plaid. En wat dacht je van een chique tijdschriftenrek van koper of metaal? Dit staat prachtig opgeruimd en zo heb je altijd iets te lezen bij de hand.
• Mis je juist gezellige woonaccessoires voor het tafelen? Kijk dan eens naar mooie vazen, kaarsen en windlichten. Een kleine vaas kun je gerust op een lange eettafel zetten. Kies je liever voor één grote vaas in huis, plaats deze dan op een kast of de vensterbank. Met een bos bloemen erin haal je bovendien meteen kleur in huis. Wat ook leuk is wanneer je lang gaat tafelen, is een eettafel die helemaal in één stijl gedekt is. Denk bijvoorbeeld aan kaarsenhouders en servetringen van koper.
• Zoek je woonaccessoires die je huis een wat meer huiselijke sfeer geven? Denk dan aan dingen als decoratie kussens, kleine lampjes en klokken. Deze vind je ook allemaal in het assortiment van Present Time. Karlsson, wat onder Present Time valt, biedt bijvoorbeeld stijlvolle klokken van metaal of in het zwart.
Present Time in de limango Outlet
Of je nu een Skittle hangpot, een vaas of accessoires voor het opbergen van kleine spullen zoekt; je vindt het allemaal in het assortiment van Present Time. Bovendien zijn alle spullen van Present Time niet alleen leuk voor jezelf, maar ook voor een ander. Biedt Present Time toch niet helemaal waar je naar op zoek bent? Kijk dan ook gerust eens naar andere merken in de limango outlet. Ook deze zijn namelijk met korting aan te schaffen. Denk bijvoorbeeld aan namen als Villeroy & Boch, Boltze en Broste Copenhagen. Kom je ook accessoires uitzoeken waarmee je van jouw huis echt een plek maakt om lekker thuis te komen en heerlijk te wonen?

Misschien bevallen deze producten je ook:

6.2 million limango packages per year

* Op basis van de adviesprijs van de fabrikant

** Alle prijsopgaven zijn inclusief belasting en exclusief verzendkosten

ᵃ Bij een minimale bestelwaarde van €15.

ᶜ Alle informatie & voorwaarden op www.limango.nl/invite