0-9
(644)
(195)
(15)
(89)
A
(1)
(3)
(5)
(3)
(1)
(124)
(14)
(1)
(59)
(6)
(1)
(22)
(4)
-
(20)
(13)

Ray-Ban

1-26of26resultaten

Sortering

Ray Ban
1-26of26resultaten
vorige pagina
1volgende pagina

Ray-Ban Zonnebrillen in de sale bij limango!

Ray-Ban SALE voor dames, heren en kinderen | Ray-Ban aanbieding| limango Outlet
Ray-Ban is een merk dat eigenlijk iedereen wel kent. De brillen en zonnebrillen van Ray-Ban zijn namelijk erg populair bij jong en oud. Dit komt door twee dingen. Allereerst zijn de brillen en zonnebrillen van Ray-Ban van goede kwaliteit. Je kunt er dus op vertrouwen dat je bij Ray-Ban waar voor je geld krijgt. En daarnaast weet Ray-Ban ook altijd goed in te spelen op de laatste trends. Met een Ray-Ban bril op je neus weet je dan ook zeker dat je modieus over straat gaat. Maar waar koop je Ray-Ban zonnebrillen? Je kunt ze natuurlijk bij een opticien of Ray-Ban zelf halen, maar ook een bezoekje aan de limango outlet is zeker aan te raden. De Ray-Ban brillen die je hier vindt, zijn namelijk allemaal sterk afgeprijsd. Dit maakt je nieuwe bril of zonnebril ineens heel betaalbaar. Wil je dus Ray-Ban in de aanbieding kopen, bekijk dan snel het aanbod van limango.

Ray-Ban zonnebrillen: de modellen

Wanneer je een nieuwe zonnebril van Ray-Ban aanschaft heb je keuze uit verschillende modellen. Zowel qua monturen als qua glazen kan er precies worden gekozen wat jij mooi vindt. Maar voordat je je keuze maakt, is het natuurlijk wel zo handig om te weten wat de mogelijkheden zijn. Op die manier maak je eenvoudig de beste keuze. Limango helpt je daar graag bij door je wat populaire voorbeelden te geven. Het model waar de meeste mensen direct aan denken wanneer ze Ray-Ban horen, is de Aviator. Een voorbeeld van zo'n Aviator is bijvoorbeeld de RB3025. Deze RB3025 Aviator staat zowel heren als dames goed en is waarschijnlijk de meest gedragen Ray-Ban. Wil je echt voor een klassiek Ray-Ban exemplaar gaan, kies dan voor gouden pootjes en groene glazen. Is een Wayfarer meer jouw ding, kijk dan eens naar de RB2132. De RB2132 is wat minder klassiek qua uitstraling, maar ook deze Wayfarer van Ray-Ban laat je merken wat kwaliteit is wanneer het op zonnebrillen aankomt. Denk bijvoorbeeld aan gepolariseerd glas en brilpootjes die soepel bewegen. Vind je Ray-Ban Wayfarer mooi, maar zoek je net iets anders? Kies dan voor de RB4165. De RB4165 zonnebril is gebaseerd op de Wayfarer, maar kent wat kleine aanpassingen. Zo zijn de glazen bijvoorbeeld wat groter en is het montuur wat meer rechthoekig. Een Ray-Ban bril die erg populair is onder de jongere generatie, is de RB3016 Clubmaster. En ook van deze Ray-Ban variant zijn er zowel dameszonnebrillen als herenzonnebrillen. Ben je een echte trendsetter en wil je graag een wat meer opvallende zonnebril, dan zijn de Ray-Ban brillen met ronde glazen misschien wel jouw ding. De RB3447 is hier een perfect voorbeeld van. Staan helemaal ronde zonnebrillen je niet, kijk dan eens naar de Ray-Ban Erika. Van dit model, de RB4171, zijn ook zonnebrillen voor kinderen verkrijgbaar.
De kwaliteit van Ray-Ban zonnebrillen
Of je nu een Ray-Ban Wayfarer, Aviator, Clubmaster of een zonnebril met ronde glazen koopt; je geniet altijd van geweldige kwaliteit. Denk bijvoorbeeld aan gepolariseerd glas en een montuur dat soepel beweegt. Ray-Ban zonnebrillen zijn bovendien altijd te herkennen aan een dun montuur. Hierdoor staan de zonnebrillen ook mooi bij een wat fijner gezicht. Daarnaast heb je bij de aanschaf van een Ray-Ban zonnebril niet alleen keuze uit verschillende modellen, maar variëren ook de kleur van het montuur en van de glazen van de Ray-Ban zonnebrillen. Hierdoor ziet niet iedere Ray-Ban Aviator, Clubmaster of Wayfarer er hetzelfde uit en vind je gemakkelijk een Ray-Ban zonnebril die echt perfect bij je past.
Goedkope Ray-Ban zonnebril kopen?
Wil je een goede zonnebril aanschaffen, dan is Ray-Ban een uitstekende keuze. Maar, wellicht niet geheel onverwacht, komt dit wel met een prijskaartje. Het is dan ook fijn dat je ook Ray-Ban bij limango in de outlet gewoon met korting aanschaft. Zo kan werkelijk iedereen genieten van een mooie bril. En passen de zonnebrillen van Ray-Ban toch niet helemaal bij jouw stijl? Kijk dan eens naar merken als Valentino, Liu Jo of Marc by Marc Jacobs. Want ook deze zonnebrillen zijn met korting verkrijgbaar. Weet jij al of je binnenkort met een Clubmaster, Wayfarer of toch een klassieke Aviator van Ray-Ban op je neus in de zon zit? De keuze is aan jou, maar bij limango kan het in ieder geval allemaal. Want van de RB3025 Aviator en de RB4165 Wayfarer tot de RB3016 Clubmaster of de RB3447 met ronde glazen; de Ray-Ban zonnebrillen zijn stuk voor stuk flink afgeprijsd.

Misschien bevallen deze producten je ook:

6.2 million limango packages per year

* Op basis van de adviesprijs van de fabrikant

** Alle prijsopgaven zijn inclusief belasting en exclusief verzendkosten

ᵃ Bij een minimale bestelwaarde van €15.

ᶜ Alle informatie & voorwaarden op www.limango.nl/invite