0-9
(645)
(200)
(15)
(88)
A
(1)
(3)
(5)
(3)
(1)
(127)
(16)
(1)
(60)
(6)
(1)
(455)
(628)
(335)
(16)
(1)
-
(477)
(216)
(156)
(142)
(2)

Regatta

1-108of810resultaten

Sortering

Regatta
1-108of810resultaten
vorige pagina
1 2 3 ...8volgende pagina

Regatta Kleding Goedkoop Online Kopen | SALE -80%

Regga Kleding - Outlet Met Hoge Kortingen!


De mooiste Regatta kleding goedkoop kopen, doe je bij limango. Van comfortabele wandelschoenen tot praktische jassen of handige broeken; het is er allemaal. Met Regatta kleding in huis ben je dan ook voorbereid op alle weersomstandigheden. Regatta wil namelijk graag dat iedereen optimaal geniet van een mooie wandeling, fietstocht of andere activiteit in de buitenlucht. En een frisse wind of regenbui mag deze outdoor plannen natuurlijk niet bederven. Kies daarom voor Regatta en wees goed voorbereid.
Het assortiment van Regatta
Regatta heeft een gevarieerd assortiment met voor ieder seizoen de juiste items. Wanneer je in de zomervakantie graag door de bergen wandelt, heb je natuurlijk andere kleding nodig dan voor een herfst in Nederland. Het is daarom verstandig om vooraf goed te bedenken waarvoor je de Regatta jassen, broeken en schoenen aanschaft. Het voordeel van Regatta is bovendien dat er zowel Regatta herenkleding en Regatta dameskleding als Regatta kinderkleding verkrijgbaar is. Hierdoor is het mogelijk om met het hele gezin te genieten van de kwaliteit en goede bescherming van Regatta. Zo gaan zelfs de kinderen met plezier mee op pad in de natuur. Op die manier leert Regatta de kids al vanaf jongs af aan wat de wereld ons allemaal te bieden heeft. Bovendien geniet iedereen toch veel meer wanneer je lekker droog en warm blijft?
De warme dagen met Regatta
Regatta snapt dat je er graag op uit trekt wanneer het mooi weer is. Want de combinatie van een groene natuur, een blauwe lucht en de zon aan de hemel is natuurlijk de perfecte basis. Maar wat neem je precies mee op zo'n dag? En waarbij kan Regatta je helpen? Allereerst begin je natuurlijk met een stevig paar wandelschoenen. De Regatta sportschoenen bieden je voldoende steun en zijn dan ook geschikt voor het maken van lange wandelingen. Bovendien hebben Regatta sportschoenen een goede zool waardoor je ook gemakkelijk op een ongelijke ondergrond loopt. Verder draag je op deze dagen uiteraard een korte broek. Van een wandeling in de zon krijg je het namelijk al snel warm. Regatta heeft korte broeken die wat wijder vallen. Hierdoor beweeg je er gemakkelijk in en zitten ze hartstikke comfortabel. Je outfit maak je natuurlijk compleet met Regatta T-shirts of poloshirts. Door te kiezen voor een Regatta shirt met sneldrogende en ademende stof krijg je het niet snel te warm. Zo stap je zonder problemen stevig door en zie je zoveel mogelijk van de omgeving. En is het soms toch nog wat fris? Dan neem je gewoon één van de bodywarmers van Regatta mee. Deze zijn licht van gewicht en hierdoor gemakkelijk in je tas te dragen. Het is namelijk altijd fijn om een bodywarmer bij je te hebben wanneer de zon achter de wolken verdwijnt of het ineens wat begint te waaien. Nu alleen nog een tas en een flesje water en je bent klaar voor vertrek!
De koude dagen met Regatta
Maar naast de liefhebbers van een zomerse wandeling, zijn er natuurlijk ook wandelaars die juist van de herfstbladeren of de witte sneeuw houden. Ook aan deze outdoor mensen heeft Regatta gedacht. In deze maanden vormen goede wandelschoenen natuurlijk wederom de basis. Maar vergeet ook vooral niet te investeren in Regatta jassen zoals windbreakers, softshelljassen en donsjassen. Wanneer je ervoor zorgt dat je goed warm blijft, wordt je namelijk minder snel ziek. Bovendien is het wel zo fijn om niet ijskoud thuis te komen na een winterse wandeling. Naast shorts heeft Regatta uiteraard ook praktisch een comfortabele lange broeken voor deze periode. Ben je een echt buitenmens en trek je er zowel in de zomer als in de herfst op uit? Overweeg dan eens voor een Regatta afritsbroek te kiezen. Zo hoef je slechts één keer te investeren en heb je het hele jaar door plezier van je Regatta broek. Welke jas je het beste kunt dragen is afhankelijk van de weersomstandigheden. Donsjassen zijn bijvoorbeeld heel licht van gewicht, maar softshelljassen houden de wind en een kleine bui weer veel beter tegen. Mocht je echt de kou trotseren, vergeet dan ook geen fleecevest aan te schaffen. Fleecejassen zitten namelijk heerlijk zacht en houden je goed warm. Door deze onder je gewone jas aan te trekken ben je dus nog beter voorbereid op de kou.
Maak ook kennis met Regatta en word een nog grotere fan van de outdoor wereld. Voor slechts een kleine prijs ervaar ook jij hoe mooi deze is.

Misschien bevallen deze producten je ook:

6.2 million limango packages per year

* Op basis van de adviesprijs van de fabrikant

** Alle prijsopgaven zijn inclusief belasting en exclusief verzendkosten

ᵃ Bij een minimale bestelwaarde van €15.

ᶜ Alle informatie & voorwaarden op www.limango.nl/invite