0-9
(646)
(199)
(15)
(89)
A
(1)
(3)
(5)
(3)
(1)
(129)
(15)
(1)
(60)
(6)
(1)
(11)
(246)
(281)
(163)
(23)
-
(247)
(211)
(2)

Retour

1-108of459resultaten

Sortering

Retour
1-108of459resultaten
vorige pagina
12345volgende pagina

Retour Denim kopen met hoge kortingen | Kinderkleding kopen

Retour kinderkleding Outlet | kinderkleding kopen | limango
Retour kinderkleding of babykleding hoort eigenlijk in de garderobe van ieder kind thuis. Dit omdat de collecties van Retour fris, trendy en jong zijn. Voor zowel stoere jongens als lieve meisjes is er genoeg om uit te kiezen. Maar vooral de spijkerbroeken van jeans blijven favoriet. Wil je graag een mooie Retour denim broek of andere kleding van dit merk aanschaffen voor je zoon of dochter? Dan is het een aanrader om de limango outlet te bezoeken. Alle Retour kinderkleding is hier namelijk het hele jaar door afgeprijsd. Je hoeft hierdoor niet op een speciale kinderkleding sale te wachten om van flinke kortingen te genieten. Bij limango shop je de hippe kinderkleding namelijk heel voordelig, waar en wanneer jij dat maar wil. Hoe valt Retour kinderkleding? De maten komen overeen met de verwachting. Je kleintje kan daarbij al Retour broeken, shirts, leggings en shorts dragen wanneer hij of zij een paar maanden oud is. En als dit bevalt, kun je daar lang plezier van hebben. De maten lopen bij Retour namelijk op tot 176. Je kunt dus echt tijdens de hele kindertijd op dit merk vertrouwen.
Een outfit van Retour | kinderkleding collectie
Zoals gezegd zijn vooral de jeans van dit merk populair. Deze zitten namelijk heerlijk en zijn gemakkelijk te combineren. Bovendien kun je denim broeken vrijwel altijd dragen. Trek je kind er op schooldagen gewoon vrolijke shirts bij aan, ga in de winter voor dikke kleding en kies voor de schoolfoto een klein overhemd. Is het echt warm, dan is een lange denim broek natuurlijk niet de beste keuze. Op zulke dagen kiezen veel ouders voor shorts. Zo wennen de kinderbeentjes vast aan de zon en heeft je kind het niet snel te heet tijdens het rennen en spelen. Bij katoenen of denim shorts kies je natuurlijk shirts met korte mouwen. En ga in plaats van dichte schoenen eens voor sandalen voor kinderen. Voor de meisjes zijn broeken natuurlijk niet de enige optie. Wat dacht je van rokken voor kinderen en jurken voor kinderen? Deze draagt je dochter in de zomer gewoon met blote benen. Is het wat frisser, dan staat een Retour legging er leuk bij. Zo komt dezelfde kleding in meerdere seizoenen van pas. En in de herfst en winter schaf je naast jeans en maillots voor kinderen natuurlijk jassen aan. In de winter ga je uiteraard voor dikke jassen, want in een trui, veset, longsleeve of shirt is het veel te koud op de fiets. In de herfst is regenkleding vaak geen overbodige luxe. Denk aan regenbroeken voor kinderen waarmee de jeans droog blijven. En combineer je dit met waterdichte jassen, dan blijven zelfs de shirts van je kids lekker droog. Zo voorkom je een verkoudheid en stappen ze zonder mokken op de fiets naar school.
Baby- en kinderkleding van limango
Zijn de leggings, shorts, shirts en denim broeken van Retour toch niet helemaal wat je voor ogen had? Of maak je de Retour short en shirts graag compleet met accessoires en schoenen? Klik in dat geval vooral niet weg. Limango heeft namelijk goed nieuws. Want niet alleen Retour kinderkleding is met korting aan te schaffen, ook de rest van de outlet haal je heel voordelig in huis. Combineer de nieuwe Retour jeans bijvoorbeeld met Adidas of Nike sneakers voor kinderen en een Icepeak jas voor kinderen. Of kies een lekker warm vest van Peak Mountain. En wat dacht je van winterse accessoires als mutsen en handschoenen voor kinderen? Of maak de Retour outfit compleet met vrolijke accessoires als sieraden voor kinderen. Limango geeft je graag de kans om zelf te combineren tot er een leuke outfit ontstaat waar jij en je kind blij mee zijn. Kom je lekker voordelig shorts, shirts en andere kleding van Retour shoppen?

Misschien bevallen deze producten je ook:

6.2 million limango packages per year

* Op basis van de adviesprijs van de fabrikant

** Alle prijsopgaven zijn inclusief belasting en exclusief verzendkosten

ᵃ Bij een minimale bestelwaarde van €15.

ᶜ Alle informatie & voorwaarden op www.limango.nl/invite