0-9
(675)
(214)
(20)
(89)
A
(1)
(2)
(5)
(2)
(60)
(19)
(1)
(43)
(5)
(1)
(707)
(21)
(159)
(27)
(38)
(18)
(4)
-
(116)
(14)
(4)
(1)

Roxy

1-108of134resultaten

Sortering

Roxy
1-108of134resultaten
vorige pagina
12volgende pagina

Roxy online en voordelig bij limango Outlet | Online Shoppen | Roxy SALE

Roxy kleding voor dames & meisjes | Roxy Outlet | limango
Wat is Roxy voor een merk? Roxy is een kledingmerk met allerlei mooie items en accessoires voor sportieve dames en meisjes. Vooral liefhebbers van surfen en snowboarden zitten bij Roxy goed. En hoe is de kwaliteit van Roxy? Die is telkens weer bijzonder goed. De kledingstukken zijn dan ook een perfecte combinatie van alles wat je als vrouw in je sportieve outfits zoekt. Denk hierbij aan mooie materialen, ontwerpen die goed blijven zitten en een vrouwelijke uitstraling. Dat Roxy iedere collectie weer met veel aandacht samenstelt, is dan ook goed te zien. De kleding sluit mooi om je lichaam en blijft dit doen bij iedere beweging. Hierdoor stap je zonder zorgen op je surfboard en loop je vol zelfvertrouwen de zee uit. Daarnaast wordt ook altijd aandacht besteed aan de laatste trends. Met de kleding van Roxy haal je dan ook altijd de nieuwste mode in huis en bovendien zijn de items, hoe sportief dan ook, heel vrouwelijk. Tot slot is het leuke van shoppen bij limango dat je de kledingstukken van Roxy in de outlet met korting aanschaft. Door de kortingen, die soms verrassend hoog oplopen, wordt de kleding van Roxy dan ook voor iedere vrouw heel betaalbaar. Kom je ook je garderobe voordelig aanvullen met Roxy? Klik dan snel verder.

De zomerkleding van Roxy | Roxy bikini sale

Misschien wel het meest bekend is de badmode van Roxy. Er is zowel badmode voor vrouwen als badmode voor kinderen. Hierbij denken mensen vaak terecht aan de bikini. De bikini wordt veel gedragen omdat je zo ook een bruine buik krijgt. Daarnaast blijft alle badmode van Roxy goed zitten, waardoor je niet per se een badpak hoeft te dragen wanneer je veel beweegt. Ook in een Roxy bikini kan je gerust surfen, beachvolleyballen en meedoen aan andere strandactiviteiten. Ga je even bij een strandtent zitten of wandel je in je bikini over de camping, trek er dan kleding van Roxy bij aan. Met bijvoorbeeld een jurk voor vrouwen of een combinatie van damesshorts en een shirt met korte mouwen ben je netjes aangekleed terwijl je je bikini er gewoon onder draagt. En zelfs schoenen vind je gewoon in de collecties van Roxy. Met bijvoorbeeld sandalen of slippers maak je deze zomerse outfits helemaal af. Bij roxy is vindt je aller soorten shirts and tops voor de zomer en lente periode.
Warm aankleden met Roxy |
Maar Roxy heeft ook dikkere en warmere kledingstukken in het assortiment. Dat is ook niet zo gek, aangezien snowboarden ook een belangrijk deel van Roxy is. In de koude maanden leg je je shirts met korte mouwen achterin de kast, bij je sandalen en slippers. Dan trek je waarschijnlijk vooral mooie jeans, sweaters en vesten aan. Ben je een echte fan van Roxy, dan vul je ook gemakkelijk je wintergarderobe met dit merk. Denk bijvoorbeeld aan enkellaarzen voor vrouwen, jeans voor vrouwen en truien en vesten voor vrouwen. En ook voor jonge meisjes is er genoeg Roxy kinderkleding om uit te kiezen. Maar ook warme sweatshirts voor vrouwen en zelfs jassen voor vrouwen heeft Roxy meer dan genoeg. Hiermee kun je niet alleen op winterse dagen in Nederland zonder problemen naar buiten, maar houd je jezelf ook lekker warm tijdens een echte wintersport. Je van top tot teen in een Roxy outfit hullen is dus echt een fluitje van een cent. Daarnaast heb je ook goede sjaals en jassen voor de ijskoude seizoen!
Roxy kleding van limango
Heb je de mooie items van Roxy eenmaal ontdekt, dan is de kans groot dat je graag direct meerdere kledingstukken aanschaft. De kleding is namelijk van goede kwaliteit, trendy en bij limango in de outlet ook nog eens heel betaalbaar. Daarnaast is Roxy ook heel goed te combineren. Hierdoor stel je gemakeklijk verschillende looks samen met je nieuwe jeans, jassen of shirts. Met welke merken Roxy goed samen gaat? De stijl van Roxy is sportief, dus dit combineert gemakkelijk met andere sportieve kledingstukken. Draag bij je jeans bijvoorbeeld een Brunotti, Regatta, Quiksilver of Roadsign shirt. Hiermee zit je eigenlijk altijd goed, omdat de kledingstijlen goed bij elkaar passen. Maar uiteindelijk is het natuurlijk allemaal aan jou. Er is veel mogelijk en de keuze voor Roxy pakt altijd goed uit. Sleep dus gerust de mooiste items naar je winkelmandje en geniet voor slechts een kleine prijs van nieuwe aankopen. Wat ontbreekt er nog in jouw kledingkast? Neem ook een kijkje naar verschillende accessoires van Roxy. Bijvoorbeeld tassen en portemonnees.

Misschien bevallen deze producten je ook:

6.2 million limango packages per year

* Op basis van de adviesprijs van de fabrikant

** Alle prijsopgaven zijn inclusief belasting en exclusief verzendkosten

ᵃ Bij een minimale bestelwaarde van €15.

ᶜ Alle informatie & voorwaarden op www.limango.nl/invite