0-9
(676)
(215)
(19)
(87)
A
(1)
(2)
(5)
(1)
(60)
(19)
(1)
(44)
(5)
(1)
(706)
(5)
(38)
(76)
(24)
(23)
(6)
-
(62)
(23)
(8)
(5)

Salewa

1-93of93resultaten

Sortering

Salewa
1-93of93resultaten
vorige pagina
1volgende pagina

Outdoor kleding kopen | Salewa online shop | limango

Salewa Outlet voor outdoor | Salewa outdoor kleding | limango
Wat is Salewa voor merk? Salewa is echt een outdoormerk voor gezinnen die het liefst hele dagen in de bergen doorbrengen. De kleding en schoenen van Salewa zorgen ervoor dat je comfortabel loopt en vol zelfvertrouwen aan de klim of afdaling begint. Zo helpt Salewa je graag naar de mooiste hoogtepunten en meest speciale uitzichten. Is Salewa een goed merk? Ja, dat is het zeker. Met decennia aan ervaring weet Salewa steeds weer boven zichzelf uit te stijgen om jou alleen het beste van het beste te bieden. Zoals je misschien al verwacht, hangt daar soms best een prijskaartje aan. Maar niet als je bij limango shopt. Want alles in de limango outlet, dus ook Salewa, is flink afgeprijsd. Hierdoor kan je ook met een beperkt budget in kwaliteit investeren. Ook Salewa tegen sale prijzen aanschaffen? Kijk dan eens naar Salewa in de outlet van limango. Daarnaast zijn er ook andere outdoor merken zoals Salomon, CMP en Columbia.

Salewa kleding | Salewa jassen

Wanneer je door de bergen wandelt, maar ook wanneer je gewoon in Nederland loopt, is het natuurlijk fijn om comfortabele kleding te dragen. Denk hierbij aan kleding waarin je makkelijk beweegt. Maar daarnaast is het ook fijn om op verschillende weersomstandigheden voorbereid te zijn. Trek bijvoorbeeld laagjes aan, zodat je je fleecevest gemakkelijk uittrekt wanneer de zon doorkomt. Deze vesten vind je volop in het Salewa assortiment. En ook broeken, longsleeves en T-shirts zijn er genoeg. Zo kan je zelf een outfit samenstellen waarin jij je prettig voelt. Weet je niet goed wat er mogelijk is? Een Puez jas is bijvoorbeeld een slimme investering. De Puez jassen zijn namelijk ontzettend licht van gewicht. Hierdoor stop je een Puez jack ook gemakkelijk in je tas wanneer je deze niet draagt. En loop je ook gerust buiten wanneer het flink regent? Kijk dan eens naar een Puez poncho van Salewa, welke je goed droog houdt. Draag je liever een jas, dan is een Sesvenna Gore-Tex jack voor dames een goede keuze. Is het juist warm en zonnig, dan kies je natuurlijk voor korte kleding. Zo heb je het niet snel te heet en krijgt je huid en lekker kleurtje. De Pedroc lijn van Salewa is hier perfect voor. Combineer bijvoorbeeld een Pedroc shirt met Pedroc shorts van Salewa. Dan heb je alleen nog stevige bergschoenen nodig en ben je al klaar voor vertrek. Er is bovendien niet alleen herenkleding en dameskleding van Salewa, maar ook kinderkleding. Je kunt dus gerust met het hele gezin een outdoor trekking maken wanneer je voor Salewa kiest.
Salewa schoenen
Ook wat betreft schoenen biedt Salewa je ruime keuze uit verschillende modellen die allemaal hun eigen specialiteiten hebben. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Salewa Firetail schoenen voor heren. De Firetail modellen van Salewa ondersteunen je enkels en hielen goed, maar geven met name uitzonderlijk veel grip. Hierdoor zijn ook smalle bergpaadjes met losse stenen geen probleem met de Firetail bergschoenen aan je voeten. Draag je graag schoenen die ook nog eens waterdicht zijn, kies dan voor de Firetail Evo Mid GTX. En ook de Wildfire S GTX wandelschoenen van Salewa zijn waterdicht. Deze Wildfire S GTX wandelschoenen hebben een mesh bovenkant en vormen zich hierdoor perfect om je voeten. Zoek je een Salewa schoen waarmee je werkelijk alle kanten op kunt? Dan is de Salewa Mountain Trainer (MTN) Mid GTX een goede keuze. Deze is geschikt voor verschillende ondergronden, waardoor je de schoenen tijdens elke trekking kunt dragen. Perfect voor iemand die elke kans op een mooie tocht aangrijpt. Maar kijk ook zeker eens zelf rond en bedenk wat jij belangrijk vindt. Heb je vooral een stevige grip nodig, moeten de schoenen waterdicht zijn of wil je simpelweg lange afstanden comfortabel afleggen? Voor elke wens is er wel een passende Salewa wandelschoen te vinden.
Accessoires van Salewa | Salewa rugzakken
Maar naast kleding en schoenen voor dames, heren en kinderen, is er nog meer. Zo biedt Salewa bijvoorbeeld ook handige rugzakken waarin je al je benodigdheden stopt en slaapzakken en tenten voor de echte avonturiers. Kan je tussen het Salewa aanbod van limango helaas toch niet helemaal vinden wat je moet hebben? Kijk dan ook gerust eens naar merken als Odlop, Craft en Regatta. Ook deze zijn namelijk scherp geprijsd in de limango outlet. Ben jij al klaar voor je volgende trekking?

Misschien bevallen deze producten je ook:

6.2 million limango packages per year

* Op basis van de adviesprijs van de fabrikant

** Alle prijsopgaven zijn inclusief belasting en exclusief verzendkosten

ᵃ Bij een minimale bestelwaarde van €15.

ᶜ Alle informatie & voorwaarden op www.limango.nl/invite