0-9
(644)
(200)
(14)
(87)
A
(1)
(3)
(5)
(3)
(1)
(125)
(16)
(1)
(60)
(5)
(1)
(2)
-
(2)

Sandwich

1-2of2resultaten

Sortering

Sandwich
1-2of2resultaten
vorige pagina
1volgende pagina

Sandwich mode voordelig verkrijgbaar bij limango -80%

Sandwich
Het grootste aanbod van kleren van Sandwich, het populaire merk uit Amsterdam voor dameskleding, is te vinden in de webshop van limango. In de online winkel met Sandwich kleren haal je jurken, blouses, blazers, vesten, truien, jassen en nog veel meer. Dus of je nou opzoek bent naar boven- of onderkleding, er zit altijd iets leuks voor jou bij!
Wat betekent het merk Sandwich?
Sandwich is een Amsterdamse designstudio, opgericht in 1981. Het Amsterdamse Sandwich is sinds de oprichting snel gegroeid en de kleren van Sandwich worden anno 2017 in meer dan 2.200 winkels verkocht. De kleren staan erom bekend dat ze uitstekend te combineren zijn met de andere kleren van Sandwich. Bij Sandwich koop je dus niet een broek, een jurk, een blouse, jeans, of een vest, maar een complete look!
Waar is een Sandwich look aan te herkennen?
De kleren van Sandwich zijn in allerlei patronen en kleuren verkrijgbaar. Wel staan de collecties van Sandwich erom beken dat ze heel goed te combineren zijn met elkaar. De fabrikant van kleding gebruikt hiervoor allerlei verschillende materialen. Verschillende soorten wol die heerlijk zitten, luchtig linnen, of flexibel viscose. Alle materialen zijn met zorg uitgekozen en verwerkt in de kleren, iets dat jou de perfecte uitstraling oplevert.
In welke maten is Sandwich verkrijgbaar?
Sandwich is over het algemeen verkrijgbaar in de normale vrouwenmaten. Dat wil zeggen XS t/m XXL, of 34 t/m 44. Heb je voorlopig geen besluit kunnen nemen over je aankoop? Geen probleem, in de outlet van limango zie je altijd exact hoeveel kleren er van een bepaalde maat op voorraad zijn. Zo weet je zeker dat je jouw favoriete kledingstuk van dit damesmerk niet mis hoeft te lopen.

Welke soorten kleren van Sandwich vind je in de collectie van limango?

In de outlet zie je een groot aanbod van de kleren van Sandwich, van jurken,rokken en shirts tot tunieken, sjaals en zelfs leuke kettinkjes. Wat je ook zoekt, in de outlet van limango is er altijd een goede Sandwich sale. En twijfel je na de bezorging of je de kleren toch wel zo mooi vindt als je in eerste instantie dacht? Dan kan je ze altijd retour sturen. Dus haal nu online Sandwich kleren in de outlet van limango!
Is de kwaliteit van de kleren van Sandwich goed?
De kleren van Sandwich staat erom bekend de perfecte look te creëren voor iedere vrouw. Wist je echter al dat de kleren van Sandwich van uitstekende kwaliteit zijn? Hierdoor kweek je niet alleen eenvoudig de look die jou de modieuze, hippe, trendy, vrolijke of klassieke uitstraling geeft die precies bij je past. Daarnaast kan je er ook extra lang van genieten!
Hoe was je de kleren van Sandwich?
Omdat de kleren van Sandwich gemaakt zijn van allerlei diverse materialen is er geen universele manier waarmee je alle kleding van Sandwich kunt wassen. Kijk daarom altijd even op het etiket als je twijfelt hoe je iets moet wassen. Wel hebben we voor jouw gemak in onze webshop alvast even het etiket gezet, waardoor je van tevoren al weet wat je kunt verwachten!
Zijn er naast Sandwich andere merken dameskleding verkrijgbaar in de shop van limango?
Naast Sandwich koop je in onze outlet ook diverse andere mooie merken voor dameskleren. Zo koop je o.a. kleren van Noppies, Superdry en Gerry Weber in onze outlet. Een ding weet je zeker bij limango, er is voor iedereen iets te kiezen. Daarnaast krijg je op al deze kleren van populaire fabrikanten en designers een grote korting, soms tot wel 80 procent. Doordat limango geen dure winkels of magazijnen heeft en in plaats daarvan de kleren rechtstreeks van de fabrikant op je deurmat laten bezorgen, kunnen we onze leden de beste prijs geven!

Misschien bevallen deze producten je ook:

6.2 million limango packages per year

* Op basis van de adviesprijs van de fabrikant

** Alle prijsopgaven zijn inclusief belasting en exclusief verzendkosten

ᵃ Bij een minimale bestelwaarde van €15.

ᶜ Alle informatie & voorwaarden op www.limango.nl/invite