0-9
(644)
(200)
(14)
(87)
A
(1)
(3)
(5)
(3)
(1)
(125)
(16)
(1)
(60)
(5)
(1)
(71)
(74)
(38)
(17)
(1)
-
(186)
(180)
(59)
(59)

Simba

1-108of201resultaten

Sortering

Simba
1-108of201resultaten
vorige pagina
12volgende pagina

Simba online en voordelig kopen bij limango

Simba speelgoed kopen voor je kind of baby? | Simba | limango
Simba biedt leuk speelgoed voor kinderen van alle leeftijden. Ook speelgoed voor baby’s vind je dus gewoon in het assortiment. Wat is Simba voor een merk? Simba is een merk dat veel waarde hecht aan plezier en kwaliteit. Simba is dan ook niet voor niets bekend bij veel ouders en kinderen. En omdat Simba de kwaliteit van het speelgoed goed in de gaten houdt, laat je je kids er zonder zorgen mee spelen. Want het speelgoed van Simba kan best tegen een stootje, waardoor je kleine er lang plezier van heeft. Aan wat voor soort speelgoed je kunt denken? Van een knuffel tot een pop en van een speelset voor in de zandbak tot een trein met geluid; Simba heeft het allemaal. Daarbij vind je in het assortiment van Simba ook verschillende figuren die jongens en meisjes bijvoorbeeld kennen van televisie. Dit maakt het speelgoed extra leuk, want welk kind wil nu niet met zijn of haar held spelen?

Speelgoed van Simba

Misschien ken je zonder dat je het wist al best wel wat speelgoed van Simba. Heb je bijvoorbeeld weleens van Brandweerman Sam gehoord? Dit is één van de tvheroes van kids vandaag de dag. Deze stoere brandweerman valt dan ook bij veel jongens en meisjes in de smaak. Daarom vind je in het assortiment van Simba verschillende producten voor deze Brandweerman Sam. Denk bijvoorbeeld aan een heuse brandweerkazerne. En heb je weleens van pop Steffi gehoord? Steffi is een blonde pop die bijvoorbeeld op een paard kan rijden, op een boot kan zitten of prins Kevin kan ontmoeten. Wanneer je dochtertje eenmaal fan van Steffi is, heb je dan ook ontzettend veel uitbreidingsmogelijkheden. Zo raakt je meisje nooit uitgespeeld. En ook van de Masha pop is een uitgebreide collectie. Deze pop ken je misschien wel van ‘Masha en de Beer’. Je kan dan ook niet alleen Masha naar school laten gaan of laten fietsen bijvoorbeeld, maar ook de bijbehorende beer aanschaffen. De pop is bovendien wat geschikter voor jongere meisjes. Afhankelijk van hoe oud je kindje is, bepaal je dus gemakkelijk of je voor de Masha of Steffi pop kiest. En wil je weten welk speelgoed geschikt voor kinderen is? Dan kijk je gewoon even bij de omschrijvingen in de limango outlet. Hier wordt namelijk altijd aangegeven voor welke leeftijd het speelgoed wordt aanbevolen. Zo weet je zeker dat je kindje oud genoeg is om ermee te spelen en er bijvoorbeeld geen kleine of harde onderdelen bij zitten. Maar je weet zo ook zeker dat het niet al te kinderachtig is. Simba biedt bovendien niet alleen speelgoed voor baby’s vanaf 6 maanden, maar bijvoorbeeld ook speelgoed voor kids van 9 jaar. Zo is er voor iedere jongen en elk meisje wel iets moois te vinden in het Simba assortiment.
Simba bij limango
Omdat het speelgoed van Simba leuk is voor alle leeftijden, vind je ook verschillende soorten speelgoed in de limango outlet. Het leuke van deze outlet is dat je hier altijd korting krijgt. Je hoeft dus niet op de sale van bijvoorbeeld Dobeno te wachten, maar kijkt gewoon wat er in de limango outlet te vinden is. Van Brandweerman Sam tot knuffels en van een waterpistool tot poppen. Wat je ook zoekt; de kans is groot dat Simba het heeft. En staat er niks van Simba tussen dat je bevalt? Kijk dan eens naar merken als Schipper, Eichhorn of Noris. Ook dit is namelijk allemaal flink afgeprijsd. Zo ben je altijd verzekerd van een scherpe prijs. Dit maakt het leuk om eens speelgoed van Simba of een ander merk voor een verjaardag of voor bijvoorbeeld een goed rapport te kopen. Kom je ook eens kijken welk Simba speelgoed er allemaal in de limango outlet te vinden is?

Misschien bevallen deze producten je ook:

6.2 million limango packages per year

* Op basis van de adviesprijs van de fabrikant

** Alle prijsopgaven zijn inclusief belasting en exclusief verzendkosten

ᵃ Bij een minimale bestelwaarde van €15.

ᶜ Alle informatie & voorwaarden op www.limango.nl/invite