0-9
(644)
(200)
(15)
(87)
A
(1)
(3)
(5)
(3)
(1)
(128)
(16)
(1)
(60)
(5)
(1)
(456)
-
(199)
(32)
(27)

Skiny

1-108of258resultaten

Sortering

Skiny
1-108of258resultaten
vorige pagina
123volgende pagina

Skiny SALE voor dames, heren en kinderen | Hipsters en Pyjama's | Online Shoppen

Skiny pyjama broek en shirt kopen | Nachtkleding Outlet | limango
Skiny Lingerie is zeer aantrekkelijk voor jonge vrouwen. Het comfortabele ondergoed van dit merk heeft talrijke fans in heel Europa. Geen wonder dat de fabrikant precies weet wat de dames willen: een simpel, vrouwelijk ontwerp met maximaal comfort. Bij limango in de outlet koop je Skiny ondergoed en nachtkleding met hoge kortingen. Lekker betaalbaar!
Uitstekende kwaliteit en lage prijzen
Skiny is gespecialiseerd in underwear en nachtmode. Zowel mannen, vrouwen als kinderen kunnen bij dit merk terecht. Naast bh’s, hipsters en slipjes, biedt Skiny ook voor heren comfortabele boxershorts, slips en ondershirts – ook met lange mouwen. En comfortabele badkleding. Maar damesondergoed is toch wel het belangrijkste wapenfeit van Skiny. Dit wordt gekenmerkt door een simpel ontwerp en een zeer goede afwerking. Koop je lingerie van Skiny? Dan word je dubbel blij. Het ondergoed is namelijk niet alleen heel stijlvol, maar dankzij de perfecte pasvorm zit het ook nog eens erg lekker. En er worden alleen hoogwaardige materialen gebruikt, zoals zachte katoen en fijne jersey stofjes. De stoffen voelen goed en zijn lekker soepel. Je zult je in Skiny ondergoed echt goed voelen. In de online shop van Skiny bij limango zul je zien dat de kortingen hoog zijn, en de prijzen dus klein. Heb jij al iets moois uitgekozen?
Wat onderscheidt Skiny ondergoed?
Zoek je voordelig ondergoed? In de Skiny brand store vind je volop eenvoudige maar stijlvolle modellen met een hoge comfortfactor. Omdat comfort belangrijk is voor Skiny, vind je in de collectie veel padless beha’s. Die zijn vooral ook heel fijn voor jonge meiden die voor het eerst een brassi?re dragen. Met een bh zonder beugel of vulling kun je alvast een beetje aan het dragen van een bh wennen. Maar ook voor voorgevormde beha’s en beha’s met een beugel kun je terecht bij Skiny. Of juist voor een praktisch strapless model zonder bandjes. Ideaal voor onder een partydress, je wilt dan de nadruk hebben op je mooie jurk of op je lichaam, en niet afgeleid worden door de bandjes van je ondergoed.
Ook de zwemkleding mag er wezen
Naast comfortabele bh’s en slips, vind je ook shapewear, fijne pyjama’s en badmode in het assortiment van Skiny. Waar je ondergoed normaal gesproken vooral onder je kleding draagt, springt een bikini of pyjama wel direct in het oog. Bij het ondergoed besteedt Skiny aandacht aan het ‘onzichtbaar maken’. Het tegenovergestelde is waar bij de nachtmode en badkleding van Skiny. Met de bikini’s en pyjama’s van Skiny in vrolijke kleuren, stijlvolle details en met een nette afwerking mag je gezien worden! Uiteraard wordt ook hierbij het comfort niet uit het oog verloren. Wat wil je nog meer?

Skiny Lingerie tegen lage prijzen in de Outlet van limango

Sensueel en kleurrijk - soms wil de vrouw zich sexy voelen. Comfort is dan wellicht minder belangrijk, maar waarom zou je bij verleidelijke lingerie comfort uitsluiten als je het beide kunt hebben? De lingerie van Skiny is niet allemaal wit, zwart of grijs. Je vindt in hun assortiment ook kleurrijke slipjes met een hip dessin zoals strepen, bloemen of kant. Of van satijn, voor een extra sensueel gevoel. Vind je bij Skiny toch niet helemaal wat je zoekt? Kijk dan ook eens in de limango shop van vergelijkbare merken, zoals Triumph, Sloggi, Lascana of Aubade.
Bestel Skiny online
Skiny is een topper als het op comfortabel ondergoed aan komt. Maar ook om je elegant en verleidelijk te voelen kun je bij Skiny terecht. Koop je (corrigerend) ondergoed, nachtmode of zwemkleding online, in verschillende maten. In de outlet van limango krijg je flinke kortingen. Zo haal je wel heel voordelig een nieuw setje in huis. Is Skiny geen merk voor jou? Geen zorgen, bij limango valt er genoeg te kiezen. Kijk bijvoorbeeld ook eens op de pagina’s van Naturana of After Eden.

Misschien bevallen deze producten je ook:

6.2 million limango packages per year

* Op basis van de adviesprijs van de fabrikant

** Alle prijsopgaven zijn inclusief belasting en exclusief verzendkosten

ᵃ Bij een minimale bestelwaarde van €15.

ᶜ Alle informatie & voorwaarden op www.limango.nl/invite