0-9
(643)
(196)
(15)
(90)
A
(1)
(3)
(5)
(3)
(1)
(122)
(13)
(1)
(60)
(6)
(1)
(2)
(1)
-
(2)

Spanx

1-2of2resultaten

Sortering

Spanx
1-2of2resultaten
vorige pagina
1volgende pagina

Spanx online en voordelig kopen bij limango outlet

Spanx Sale bij limango outlet | Spanx Underwear | limango
Wat is Spanx? Spanx is een merk dat shapewear maakt waardoor iedere vrouw, of man, een prachtig figuur krijgt. Door je pluspunten te benadrukken en je onzekerheden wat meer vorm te geven, zie je er beter uit dan ooit. Spanx Shapewear is zelfs zo goed in het ontwerpen van deze shapewear, dat de naam Spanx voor veel mensen tegenwoordig gewoon gelijk staat aan shapewear. Waar koop je Spanx? Onder andere in de outlet van limango. Je kunt Spanx uiteraard ook bij Zalando of op andere plekken kopen, maar limango biedt je een groot voordeel. In de limango outlet zijn namelijk alle artikelen, dus ook die van Spanx, voorzien van een flinke korting. Dit betekent dat je je corrigerende ondergoed van Spanx voor een zachte prijs aan kunt schaffen. Door deze besparing op je Spanx kun je er zelfs direct een mooie damesjurk bij aanschaffen. Hierin is je prachtige figuur meteen goed zichtbaar. Zo heb je optimaal plezier van je Spanx en ben je direct klaar voor een feestje.

Verschillende collecties van Spanx

Het idee voor Spanx is ontstaan toen de oprichtster zich klaarmaakte voor een feestje, maar geen goed ondergoed had. Hierna is ze dit corrigerende ondergoed zelf gaan ontwerpen, om ervoor te zorgen dat vrouwen over de hele wereld zich goed kunnen voelen. Door het grote succes is Spanx daarna steeds verder uitgebreid. Hierdoor shape je tegenwoordig niet meer alleen je billen, maar bijvoorbeeld ook je waist of je complete torso. Er is vandaag de dag zelfs niet alleen corrigerend ondergoed voor dames, maar ook voor heren verkrijgbaar. Wat er allemaal mogelijk is met Spanx? De Thinstincts lijn van Spanx is erg populair. Zoals de naam misschien al doet vermoeden, is het ondergoed van deze Spanx Thinstincts collectie naadloos en dun. Hierdoor is de Thinstincts shapewear niet zichtbaar onder je kleding. Van de OnCore collectie van Spanx zijn er zowel zwarte als huidkleurige modellen verkrijgbaar. Daarnaast zit de Spanx OnCore shapewear iets minder strak dan de Thinstincts collectie. Maar uiteraard shape je ook hiermee gemakkelijk je lichaam naar jouw wensen. Zo wordt die platte droombuik ineens werkelijkheid. Kies je voor nude, in plaats van zwart, dan is je undie of bodysuit ook gemakkelijk onder lichte kleding te dragen. Je ziet er helemaal niets van. Wil je echt zeker weten dat je underwear niet te zien is? Ga dan voor de Spanx Skinny Britches collectie. De Skinny Britches lijn is in verschillende kleuren verkrijgbaar, zodat er voor iedere huidskleur wel een passend kledingstuk te vinden is. Daarnaast is de stof grotendeels doorzichtig. Dit maakt de shapewear nog minder zichtbaar, waardoor je vol zelfvertrouwen een witte jurk of broek voor dames kunt dragen. Ben je niet zo van het huidkleurige underwear? Klik dan zeker niet weg. Spanx shapewear biedt namelijk ook onderbroeken waarvan je bijna niet ziet dat het corrigerend is. Kijk bijvoorbeeld eens naar een Undie-tectable broekje. Deze undie-tectable onderbroeken zijn er in verschillende kleuren en met diverse prints. Maar er zijn ook Spanx shape hipsters, shape onderjurkjes en shape topjes.
De mogelijkheden met Spanx
Naast dat er verschillende lijnen zijn, zoals de Thinstincts, OnCore of Skinny Britches, is er ook keuze uit diverse soorten Spanx shapewear. Zo vind je bijvoorbeeld gemakkelijk corrigerende slips, maar houdt het hier nog lang niet op. Ook strings, bh’s, body’s en hemdjes zijn er in overvloed. Heb je bijvoorbeeld al eens naar een zogenaamd open-bust hemdje gekeken? Hiermee shape je je buik, maar druk je niet je borsten plat. Zo kun je met een Spanx open-bust hemdje of bodysuit nog steeds je favoriete bh dragen en hiermee een mooi decolleté creëren. Wil je een mooie wespentaille, dan is een Spanx waisted broekje ook een goede keuze. Je kunt bijvoorbeeld een waisted slip kiezen, maar ook waisted shorts of een waisted string behoren tot de mogelijkheden. Dit zijn hogere onderbroeken die je buik bedekken en zo je taille net wat slanker maken. Ben je juist wat onzeker over je bovenbenen? Kies dan voor een mid-thigh bodysuit of mid-thigh shorts van Spanx. Met mid-thigh wordt bedoeld dat het broekje de bovenbenen ver bedekt en door het ontwerp van de Spanx ook mooi strak vormt.
Zo zie je maar; Spanx biedt een oplossing voor al je onzekerheden. Zo kan ook jij met de juiste Spanx body shaper op het volgende feestje stralend in je favoriete jurk verschijnen.

Misschien bevallen deze producten je ook:

6.2 million limango packages per year

* Op basis van de adviesprijs van de fabrikant

** Alle prijsopgaven zijn inclusief belasting en exclusief verzendkosten

ᵃ Bij een minimale bestelwaarde van €15.

ᶜ Alle informatie & voorwaarden op www.limango.nl/invite