0-9
(646)
(200)
(15)
(89)
A
(1)
(3)
(5)
(3)
(1)
(130)
(15)
(1)
(60)
(6)
(1)
(2)
(17)
(64)
(11)
(2)
-
(31)
(1)

Superga

1-31of31resultaten

Sortering

Superga
1-31of31resultaten
vorige pagina
1volgende pagina

Superga schoenen mode | Superga Sale

Superga schoenen kopen? | Schoenen Outlet | limango
De schoen voor iedereen
Superga biedt betaalbaar schoeisel voor het hele gezien in verschillende maten. Want als je op zoek bent naar mooie en modieuze schoenen, dan wil je daar natuurlijk niet te veel voor betalen. En gelukkig hoeven mooie sneakers ook helemaal niet duur te zijn. Want je kunt online schoeisel van de beste kwaliteit kopen in de goed gesorteerde outlet van limango. Met grote regelmaat biedt limango ook producten van Superga aan. Als je vandaag niet ziet wat je zoekt, kom dan zeker op korte termijn terug, want de kans is groot dat we dan wel de gympen of sneakers hebben waar je naar op zoek bent. Van een sneaker tot espadrilles of sportschoenen; meer dan genoeg om uit te kiezen. Oftewel, bij limango kan je Superga schoenen kopen maar ook andere merken zoals Reebok, Puma en Asics.

Welke schoenen levert Superga?

Superga heeft meerdere modellen in de collectie. Maar Superga is vooral gespecialiseerd op het gebied van comfortabele vrijetijdsschoenen zoals sneakers en instappers. Alleen ze zijn zo modieus dat je ze ook gerust naar je werk kunt dragen als de sfeer bij je bedrijf niet te formeel is. Daarnaast kun je deze sneakers van Superga ook prima aan tijdens een avondje stappen of een dagje shoppen met vriendinnen. De Cotu Classic White is bijvoorbeeld een fijne sneaker die gemakkelijk te combineren is. Houd je van een sportieve look en wil je je oude Adidas sneakers eens vervangen, dan is de Superga Cotu Panatta een goed idee. De Lamew is een mooie schoen voor wie wel van een opvallend exemplaar houdt. Met andere woorden: Superga is van alle markten thuis voor heren en dames.
In welke maten zijn de schoenen van Superga te koop?
De damessneakers van Superga zijn verkrijgbaar in de maten 36 tot en met maat 41. De herensneakers zijn beschikbaar in maten variërend van 41 tot en met 46. Maar wees er snel bij want van sommige schoenen zijn maar enkele paren beschikbaar. Bovendien worden de schoenen in de limango outlet voor zeer scherpe prijzen verkocht, waardoor het soms hard kan gaan. Dit betekent dat bepaalde maten soms al snel beperkt verkrijgbaar zijn. Dus als je een paar mooie schoenen voor een buitengewoon scherpe prijs in de webshop ziet, sla dan snel je slag. Zo weet je zeker dat je niet achter het net vist.
Wat is de geschiedenis van Superga?
Het schoenenmerk Superga is opgericht in 1911 en bestaat dus al meer dan honderd jaar. Aanvankelijk bracht Superga uitsluitend tennisschoenen op de markt. De bekendste Superga schoen is de 2750 tennisschoen. Deze 2750 werd in de jaren dertig van de vorige eeuw ge?ntroduceerd. Deze sportschoenen werden toen door veel tennissers gedragen, zowel professionals als amateurs. Na verloop van tijd werd het assortiment van Superga uitgebreid. Er kwamen dan ook verschillende modellen voor zowel dames als heren. Ook de beroemde tweeling Mary-Kate en Ashley Olsen verbondt zich in 2011 bijvoorbeeld aan het merk. Zij ontwierpen Superga schoenen die perfect combineerden met hun eigen kledinglijn.
Kan ik de schoenen van Superga ook in de sale kopen?
Vanzelfsprekend kun je de schoenen van Superga ook tijdens de sale kopen. Zodra de nieuwe collectie voor het komende seizoen wordt ge?ntroduceerd, wordt de vorige collectie voor scherpe prijzen verkocht. Maar je kunt ook in de limango outlet kopen. Hier krijg je namelijk het hele jaar door korting. Zo kun je je collectie schoenen op een voordelige manier aanvullen met de mooie exemplaren van Superga. Er zijn bovendien Superga schoenen voor dames, heren en kinderen, zodat het hele gezin mee kan genieten. Neem ook regelmatig een kijkje in de webshop om te zien of er nog leuke aanbiedingen zijn waarvan jij kunt profiteren.
Meer schoenenmerken met hoge korting?
Naast het mooie en uitgebreide assortiment van Superga vind je in de limango outlet ook schoenen van onder andere merken als Converse, Primigi, Rocosta en Ciao. Dit zijn stuk voor stuk merken met geweldige schoenen voor ieder seizoen. Bovendien biedt limango je telkens weer een fijne korting die kan oplopen tot meer dan 50%. Dat maakt het winkelen in de limango outlet zo leuk. De schoenen van Superga behoren echter wel tot de toppers van de collectie. Superga heeft namelijk al vele jaren een zeer goede reputatie. De schoenen worden niet voor niets ook door professionele sporters gedragen. Dankzij de hippe kleuren kun je deze modieuze schoenen bovendien gemakkelijk combineren met een fijne jeans. Bijvoorbeeld een paar superga sneakers of instappers onder lichte jeans. Welke Superga sneaker zet jij graag in je schoenenkast? Wordt het de Cotu Classic, de Cotu Panatta of toch iets heel anders? Ben je er nog niet uit, klik dan eens door het assortiment en laat je inspireren.

Misschien bevallen deze producten je ook:

6.2 million limango packages per year

* Op basis van de adviesprijs van de fabrikant

** Alle prijsopgaven zijn inclusief belasting en exclusief verzendkosten

ᵃ Bij een minimale bestelwaarde van €15.

ᶜ Alle informatie & voorwaarden op www.limango.nl/invite